- Член од
- 14 април 2010
- Мислења
- 4.700
- Поени од реакции
- 6.086
Абе како можеш да збориш глупости кај бевте кога клубот ви тонеше еве сега сликовито ќе ти објаснам каде сме билеЕее мажите големи се покажаа.. А каде бевте кога клубот ви тонеше..Од сите овие серковци само Сабер беше реален и тој и уште двајца активни на темава..Сега наеднаш скокнаа сите, ние сме Комити ова сме она.. Се виде кој се вистински навивачи (тие 200 души што останаа до крај..) Во овие два дена сите скокнаа напред вардар,комита во душа, сега можам да спијам со мирна душа..бла,бла..А до вчера нигде ги немаше. Кој ли мислеше дека и тие се навивачи..Прикриени бевте кој не глувци и со главата надолу..А сега овде ми јачате муда, ова сме она.. Останете реални и фер до крајот, а не сеа да си кревате его овде пошо ПОЛИТИКА ве вратила во прва лига..
Ultras no politica.. уупс заборавив ова е Македонија.. До негде и не ме изненади вашата реакција и нема да ме изненади тоа што ќе плукате по мене сега,ама кој ве еби и вас и останатите навивачки групи.Сите сте исто гомно. За пари газот си го продавате.
Само го срамите долго и макотрпното со години градено име на вардар и комити.. исти сте сите и чкембари,комити,пирати,мајмуни,лавови,војводи..сите до еден..
ете кај сме биле