Фан Клуб: Вардар

П

Паспарту

Гостин
А да не го трљате вие "патриотите" на овој фан клуб може ли?

Член од
31 мај 2009
Мислења
1.257
Поени од реакции
2.595
@ALoTt

Не важат сите закони за нас бе, НИ СЕ МОЖЕ. Бренд сме, атракција сме, силни сме, јаки сме, моќни сме и како клуб и како група. Си играме курташак со сите останати клубови/групи во Македонија. Да не ти е криво ?

ВАРДАР И КОМИТИ СЕ СИМБОЛОТ НА СКОПЈЕ !!!!!!!!!!!!!!!!

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
@ALoTt

Не важат сите закони за нас бе, НИ СЕ МОЖЕ. Бренд сме, атракција сме, силни сме, јаки сме, моќни сме и како клуб и како група. Си играме курташак со сите останати клубови/групи во Македонија. Да не ти е криво ?

ВАРДАР И КОМИТИ СЕ СИМБОЛОТ НА СКОПЈЕ !!!!!!!!!!!!!!!!
Не бе зашто да ми е криво ?!... Само Напред ;)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.021
Поени од реакции
74.405
Aaa тоа сакав да го прочитам дека не важат сите закони за Вардар :) !!! Saber коментар за тоа дека Вмро сака да го уништи Вардар имаш или... ?! ;)
Раотата беше да го избркаат Брацо, а ако останеа во прва лига тоа немаше да се случи. Скопје беше готова приказна. Почнаа да шиткаат утакмици па дури и ние ги поминавме на табела. Е тогаш имаш обид за влез во Вардар но несупешен. Единствена шанса им беше Скопје да заврши пред вардар. Им фрлија еден куп пари, десната рака на Урко го поставија за главерн во клубот (мада и претходно он беше меѓу главните). И судиите кумуваа на испаѓањеето на Вардар. Скопје добиваше по два пенала секоја утакмица за ништо...
Мечот кога изгубивме 1-0 кај нив беше и повеќе од скандалозен со смешен пенал во 90-та минута.
Цело време и претходно клубот им беше понудуван на градот Скопје но они од неразјаснети причина го одбива...
Епа сега успеаа да ги уништат сите надежи, па единствен спас ни се они. Држава ако не те среди ондак кој ќе го направи тоа?
Единствено нешто што треба во вардар е поништување на долгот. И самата држава е крива што со години е глува за криминалот кој постојано беше пријавуван во Вардар...
Тука нема ништо нерегуларно досега. Што е тоа нерегуларното кажи ми???
Си влегоа они во клубот, и што ќе биде понатаму ќе видиме. Мене искрено ич не ми е гајле дали ќе се скршел статусот на ФФМ. И онака досега се кршел илјада пати (пример враќањето на Шкендија неколку дена пред почеток на лигата откако клубот се распадна после војната). Единствено што сакам е да видфам ПРОФЕСИОНАЛИЗАм во Вардар...
Кажи што е нерегуларно друго?
Тоа што градот го зема еден клуб? Па во светот има илјадници такви случаеви. И градот Штип под своја капа јан има Брегалница, Аеродром го има МЗТ, Работнички Карпош, Напредок го држи пратеник на ВМРо и мислам градоначалник дека е, во Слога најверојатно ќе влезе општината Чаир и ќе си оди Муминовиќ и слично...
И да го купиме местото, истото го направи и твојот тим, а ти ни зборуваш овдека...
Зошто во вашиот случај местото не им се понуди на екипи кои што испаднаа од Трета лига север туку баш вие го земавте?
Зошто би се срамеле ние од вакво нешто?
Тебен не ти е срам што годинава 90% од утакмиците во трета лига ви беа наместени, па дури и баражот го купивте на полувреме?
Такви се Македонските олиги, пола од работите тука се нерегуларни...

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
...Праша фанот на екипата Македонија Ѓорче Петров која цела сезона играше под името Треска Шишево :D
НЕМА ФУЗИЈА, толку ли сте телиња да верувате во се што пишува во весници???
Тој фан на Македонија Ѓорче Петров осетил повеќе радост во рок од три години отколку вие што осетивте за 10 години,така да не ми се прај на форумов многу многу опасен ;)

Додавка мора да има,тоа е пишано и во статутот на ФФМ,а тој статут го има правено Хари како него му одговара,значи му одговара да има додавка.
Е сега,финтата е што не сте толку јаки колку што се пувате по форуми дека сте ургирале кај Коце за да го преземе клубот,туку Орце Камчев бил човекот што ургирал таму,секако со цел да го дозаебе Вардар и малку да ви замачка очи со спонзорите и засилувањата.

Не ме цитирајте и не ми се заканувајте,да не ве снајде полошо пешлаци продадени.
Да не бевте смешни,ќе бевте бедни,а вака сте нешто измеѓу,на што човек може да ви се изнасмее у фаца и да ви се посере на тоа главите празни,10 години не го ебете клубот 2%,ви испадна клубот во Втора лига и еве пак 90% ќе ве спаси Хари,човекот кој до вчера го плукавте...колку е ироничен животот нели ? ;)

Член од
31 мај 2009
Мислења
1.257
Поени од реакции
2.595
Не бе зашто да ми е криво ?!... Само Напред ;)
Па всушност да, кога ќе размисли човек нема зошто толку да ти е криво, кога ви е така сте отцепеното крило на Комити. Сепак нели, татко ти навивал за Вардар, дедо ти, цела твоја фамилија, твојата населба од секогаш Комитска итн. Сега ти навиваш за друг клуб, маалски, заради некои идиоти од кај тебе што се продале евтино. Така се обиделе тие да ја сменат историјата во случајов, со твојата населба. Цел живот за Вардар сите, одеднаш нова „група“ (маалска) навива за нов „клуб“ (маалски).

Член од
2 март 2005
Мислења
287
Поени од реакции
149
А ти бе кој кур си бе да се закануваш тука ?
--- надополнето: Jun 16, 2011 6:02 PM ---
Ете ви пример зашто не треба да се замарате дали ќе им било криво на другите и дали било праведно или не. Ич кур да не ви чуе што мислат другите, ние ќе си газиме и ќе ги мочаме останатите.

П

Паспарту

Гостин
Абе не се замарајте со ропаков, па истово чоече пред некоја година свршуваше на тоа што се собрале 150 луѓе на финале од куп, па уште тогаш и Скопје се тресело. Баталете го, да имаше мерка за глупост, сигурно по него ќе се наречеше...

Член од
31 мај 2009
Мислења
1.257
Поени од реакции
2.595
Вардар и Комити... симбол на С К О П Ј Е !!!

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.021
Поени од реакции
74.405
Тој фан на Македонија Ѓорче Петров осетил повеќе радост во рок од три години отколку вие што осетивте за 10 години,така да не ми се прај на форумов многу многу опасен ;)

Додавка мора да има,тоа е пишано и во статутот на ФФМ,а тој статут го има правено Хари како него му одговара,значи му одговара да има додавка.
Е сега,финтата е што не сте толку јаки колку што се пувате по форуми дека сте ургирале кај Коце за да го преземе клубот,туку Орце Камчев бил човекот што ургирал таму,секако со цел да го дозаебе Вардар и малку да ви замачка очи со спонзорите и засилувањата.

Не ме цитирајте и не ми се заканувајте,да не ве снајде полошо пешлаци продадени.
Да не бевте смешни,ќе бевте бедни,а вака сте нешто измеѓу,на што човек може да ви се изнасмее у фаца и да ви се посере на тоа главите празни,10 години не го ебете клубот 2%,ви испадна клубот во Втора лига и еве пак 90% ќе ве спаси Хари,човекот кој до вчера го плукавте...колку е ироничен животот нели ? ;)
И што има врска коолку радост осетил он а колку јас?
Пред 8 години Вардар беше на праг на ЛШ на пример, така и оваа теза ти паѓа во вода :cool:
Додавка мора да има при фузија, а фузија НЕМА ДА ИМА...
Пешлаци продадени е моментот:D
ИЗвини ама само кретен може да каже дека Комити во послесдниве госдини не направиле ништо за клубот...
Тоа што не може тукутака да се поправат грешки од 20 години уназад е сосема друга работа...
Поновиве генерации ите како смен му помогнале на Вардар. А вие што направивте каѓи ми?
Бојкот дека не ви го заградијаб местото за навивање?:ROFLMAO:
Кој нашол да зборува за ебавање. Па Блашко сосе јајца ви го натисна бе. Не мрднавте со прстм, а и да мрдневте никој не го боли кур, па место да осовите титула во прва лига, клубот беше дисквалификуван ради лични интереси (нешто што во Вардар неможе никогаш дас се случи).
Магарето му рекло на зајакот дека има големи уши...
Крај краева, што кур ве боли вас што правиме?
Ти доаѓаш во наш фан клуб сереш глупости и очекуваш да ти викаме, ДА ТАКА Е, ДА ТАКА Е...?
Гле3дајте си својот клуб и својата група, доста се пре3окупирате со Вардар!

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.723
Поени од реакции
3.095
So se sekirate gazdata na Miravci e u bankrot i saka da iznudi pogolema suma na pari za da go otstapi prvoligaskoto mesto, toa e informacija od eden novinar koj e blizok so covek na gazdava na Miravci taka da ke vidime sto ke se sluci ponatmu, kako sto mi prenesoa se raboti za suma od 200 000 evra (taka se suska) sto ja bara gazdava , macle se isforsrial ako e tocno ova

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.538
Поени од реакции
29.103
Ај не му рециплирајте, темава е Вардар со член на навивачка група што бара помош од нас за финале на куп, и што за 20 години и трансови кај нас закачуваат што може да се очекува, очигледно не си ја знаат Историјата нити како настанале.

ВАРДАР НАД СЕ !!

Clint Eastwood

I'm watching you!
Член од
13 декември 2009
Мислења
622
Поени од реакции
211
Вардар и Комити... симбол на С К О П Ј Е !!!

ova ubavo izgleda vaka na slikava,ali daleku e od realnosta za obedinuvanje na skopje okolu vardar.poprvo bi rekol deka skopje e razedineto po ova prasanje,site toa dobro go znaat.
--- надополнето: Jun 16, 2011 6:28 PM ---
kako sto mi prenesoa se raboti za suma od 200 000 evra (taka se suska)
pa i parite shushkaat neli!?da za takva nekoja suma stanuva zbor,sto ke kaze vardar ke treba unapred da se odrece od 1/4,1/5 od idniot budzet ako voopsto dojde do takva suma na godisno nivo!

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.723
Поени од реакции
3.095
Abe sea ova taka mi kazaa kolku e tocno neznam a deka majstorov na miravci e u bankrot toa e sto posto, znaci bara sto poise pari

Kajgana Shop

На врв Bottom