Фан Клуб: Вардар

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Браво ти си таа легенда што на својот клуб лошо му посакува, цел Аеродром стана на нозе кога Мзт тргна кон 2ра лига, а кај нас нашите членови се задоволуваат.
Па идиоти Вардар е бутнат во втора лига, клубот кога немаше денар и губеше од Милано 9-1 сепак опстојуваше во втора лига, сега некој ќе ми каже дека со 10пати подобри и поискусни играчи ние ќе губиме од тимови како Турново?
Ало освестете се, Вардар во втора лига.. НИКОГАШ !!
Има нешто што се вика традиција и гордост, како што Интер никогаш не испаднал во втора лига, така и Вардар не смее никогаш да испадне во втора лига
Тоа со Мзт беше сосем друго. И Вардар никој не се осмели да го бутне лани во Втора лига кога немаше платено котизација, ама сега со игрите на сам терен и околу него не успеавме да спасиме. Многу лицемерно би било од наша страна да бараме проширување затоа што не успеавме да осигураме опстанок. Требаше со сите оружја (дозволени и недозволени) да се реагира за да не се дозволи испаѓање. Во крајна линија зашто си дозволивме да им поверуваме на манипулантите од ФФМ дека ќе има проширување кога беше јасно дека тие со сите сили работат против истото. Многумина уверуваа дека ДПМНЕ немало да дозволи паѓање во Втора лига, а всушност нивни луѓе уште минатото лето се обидуваа да го бутнат клубот ранг подоле. Се сеќавате веројатно лани на обидите на Камчев и Шехтански да исценираат проблем со плаќањето котизација само за пројде рокот, ама кога и тоа не им успеа се повлекоа. Сепак и понатаму неуморно работеа во поставувањето сопки на клубот. Го оставија Вардар без соблекувални (Вардар ги користи моментално тие на Работнички), без помошно, веројатно следниот чекор ќе биде бркање од Градски. Ете тоа се „патриотите“ од власта, во која членуваат и многу поранешни и сегашни припадници на групата. Има крв да серат за сите зумбули што ги направија во Вардар.

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Да сме живи и здрави момци,и ако испаднеме,се врти тркалото... ке го јадат кога тогаш душманите.Само ми е криво за детево што ми е на слика,бомба од играч,а седи во ваква смрдлива лига,игра со смрдливи играчи... нека си ги собира побрзо парталите и странство,нема фудбал тука тоа е факт !

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.066
Поени од реакции
74.734
Браво ти си таа легенда што на својот клуб лошо му посакува, цел Аеродром стана на нозе кога Мзт тргна кон 2ра лига, а кај нас нашите членови се задоволуваат.
Па идиоти Вардар е бутнат во втора лига, клубот кога немаше денар и губеше од Милано 9-1 сепак опстојуваше во втора лига, сега некој ќе ми каже дека со 10пати подобри и поискусни играчи ние ќе губиме од тимови како Турново?
Ало освестете се, Вардар во втора лига.. НИКОГАШ !!
Има нешто што се вика традиција и гордост, како што Интер никогаш не испаднал во втора лига, така и Вардар не смее никогаш да испадне во втора лига
Алооо што се возбуди толку?:)
We are on the same sidе, МЗТ не падна во втора лига по натпреварувалчки пат туку тоа му се закануваше од фионансики причини. Ние си испаднавме ферски, без разлика дали некој местел или не. На крај краева не сум јас тој кој што треба да организира протест. Сите сакаат протести, организатори нема, а и да има протест нема да постигнеме ништо...
Незнам што сите тргнале самоуверено, дека не смееме да дозволиме да испаднеме, кога никој нема ни идеја како такво нешто би оствариле. готово е, испаднавме, да гледаме да се вратиме брзо а не уште повеќе да ги компликуваме работите. Мал притисок и клубот да стане АД, тоа треба да биде нашата примарна цел...

Clint Eastwood

I'm watching you!
Член од
13 декември 2009
Мислења
622
Поени од реакции
211
ja neznam sto da vi kazam na site,osven po neznam koj pat deka vardar zasluzeno ispadna vo 2 liga,i deka "udiracite po ramo","spasitelite" i site sto neli "go sakaat vardar" a bea del od mnogu upravi na klubot dosta vreme nanazad,dadoa "se od sebe" da dojde do ovaa situacija. pomirete se so faktot narecen 2 liga i probajte da si gi nasocite mislite kon daleku pokorisni raboti vo zivotot.
vo vardar vo kontinuitet imalo i sega mislam deka ima uste nerazjasneti za "obicnite smrtnici" valkani igri. mnogu lugje neznaat ni 10% od vistinata za vardar-zosto klubot se dovede vo ovaa situacija!? vardar ostana bez dusa,bez publika koja i porano vo slicni situacii nemala nekoj visok moral(privrzanost) izrazena kon svojot milenik,toa e klasicna masa na pozeri koi doagjaat da gledaat seir na gradskiot stadion(cest na ostanatite koi ne spagjaat vo ovaa kategorija).
konecno navivackata udarna sila na vardar "komiti" e tolku slaba sto i da saka ne e vo moznost da napravi nekoj korisen cekor za podobro utre na klubot.se ispomesaa politiki,licni interesi,manipulacii,bukvalno se i sesto,zatoa i dojde do ova.
vo ovie letni denovi neka si ja cuknat glavata site navivaci na vardar sto bea makar i minimalen del okolu igrite,direktnata povrzanost i igranjeto za treti lugje,za sostojbata so vardar koja dovede ispagjanje vo 2liga.
ne barajte vina vo politika,ffm i slicni drugi faktori,podobro e moze vaka otkolku samozalazuvanje i nastapuvanje vo prosirena 1 liga.za mene podostoinstveno e da se igra vo 2 liga,otkolku da se igra vo prosirena 1 liga za da se zadrzat nekoi odamna izgubeni fudbalski i drugi vrednosti.

bootboy

Skopje Bootboys!!!
Член од
29 декември 2008
Мислења
624
Поени од реакции
346
Сигурниот извор беше...?!?!?

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
тоа е .. Вардар сега треба да биде посилен од било кога. Се случувало на големи клубови се случи и на Вардар .. 2ра лига. Со среќа понатаму,дај боже да се среди ситуацијата што побрзо и Вардар да го гледаме таму каде што му е местото. Наредната сезона дербито со Беласица повторно ќе се гледа!!! Поздрав

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.544
Поени од реакции
29.116
Според членови на Војводи од нивниот Фан Клуб, најверојатно Брацо со сите свои фудбалери се сели во Тетекс.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.767
Поени од реакции
6.557
Значи ништо од проширувањето на лигата,можеби ФФМ искочија педери али највеќе вина кривам кон Брацо бидејки не донесе квалитетни засилувања во зима и да си обезбеди сигурен опстанок! Јас мислев и он знаел дека ке ја прошируваат па затоа не донесе добри играчи али сепак тоа била лажна надеж,да го гледам Вардар во втора лига е стварно срамота и премногу е бедно ова што ни се случува! Место да идеме напред ние све поназад и поназад,преку куров ми е веќе да си игра некој мајтап со нас!

Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566
Кире, твои беа сигурните извори за проширувањето со кои отекуваше тука???
Друг пат кажи им такви информации да дојдат лично да ми ги кажат, да знам и јас однапред!
А бе само јас и уште два тројца тука дрндавме со месеци за српскиот бркоња, ама вие видовте спасител, не правевте луди, човекот ќе работел овој пат чесно, титула ќе ни носел догодина, ќе го полневте новиот Запад...
А што е најтрагично, сите молчат, сите се помирија, од Комити до обични симпатизери, место да се искочи на улица не за нереди или ншто слично, да се каже дека сакаме институциите да прочешлаат, нека се прогласи банкрот, трета лига, и да си почнеме од ново, но овој пат без крвопијците на грб!!!

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
Сигурните извори на Кире станаа причина за потсмев, која бламажа ја направи тоа чудо едно.

bootboy

Skopje Bootboys!!!
Член од
29 декември 2008
Мислења
624
Поени од реакции
346
Се збунил со Интер де! :)
Нека си ебе матер сеа бркото, може да го јаде курот пак...!!!

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.767
Поени од реакции
6.557
Сигурните извори на Кире станаа причина за потсмев, која бламажа ја направи тоа чудо едно.
Мене ме излажале затоа и јас сум ве излажал,мене Гроздановски ми беше сигурен извор затоа и тука пишав,него му кажале 100 посто дека ке се проширува и он тоа ми го кажа мене! Не се правдам али ФФМ ни го турија курот верувајте,ке правам муабет пак со Гроздановски да видам зошто вака искочила работата и ке пишам пак!

MAKEDONEC_PP

ПОБЕДАШ
Член од
7 декември 2007
Мислења
778
Поени од реакции
74
Денеска гледам Спирковски ги одредил термините и стадиноите каде ке се играат баражите за 8 јуни,човек да помисли дека стварно нема да има проширување хаха! Во петок коа најверојатно ке ја прошират лигата треба да им се плукне на сите во фаца кои цело време јадат гомна дека дека нема да се прошири,тука зборам за Климпер,Спирковски и ред други,само да се лажело ејјј! Ваквко нешто нема ни во Тунгузија,дајте еднаш одлучете се нека не ги лажат луѓето како мали деца! Ај ке ги разберам да незнаат уште дали ке се прошири,али коа сигурно и они знаат незнам што ни прават бајрам на мозокот!
;) ПРЕД ВИСТИНАТА И БОГОВИТЕ МОЛЧАТ!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom