Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Топ, јас уште си ја имам старата, комита број 57 :)

Топ, јас уште си ја имам старата, комита број 57 :)
Овие нови ке бидат,неможеш со старата како што прочитав! Иначе ова е добра вест,конечно стануваме ултрас модерна навивачка група!

Овие нови ке бидат,неможеш со старата како што прочитав! Иначе ова е добра вест,конечно стануваме ултрас модерна навивачка група!
Знам де, само пишав дека се радуваш што по пауза од две сезони повторно ќе имаме членски карти и пишав дека си ја чувам и старата а не дека истата ќе ја користам :ROFLMAO:

Знам де, само пишав дека се радуваш што по пауза од две сезони повторно ќе имаме членски карти и пишав дека си ја чувам и старата а не дека истата ќе ја користам :ROFLMAO:
Извни моја грешка ,иначе во петок најкасно ке се знае дали ке се проширува лигата али мене ми кажаа дека ке ја прошират сигурно така да не сум многу во неизвесност!

Така да нека не се проширува лигата, паѓаме во втора лига и со тоа ќе земат членски вистинските навивачи па ќе се видиме кој сме и што сме. Клубот малце нека се среди нека се научат играчите и да видат сите што значи ваков клуб да игра во втора лига, да се опаметат за другпат.

И јас слушнав дека скоро сигурно ќе ја проширеле лигата, али ќе видиме деновиве :)
Мора да ја прошират бе, таман во последното коло покрај шампионската титула да се прослави 25 години Комити и 65 години ФК Вардар :)

ДОСИЕ ВАРДАР - ОД ШАМПИОН ДО ВТОРОЛИГАШ
Многу бабици, килаво дете

A4BC1784910451489DBD564DFDA1E2EB.jpg

Па баш Сетинов најде да објаснува за ситуацијата во Вардар, човекот кој оваа сезона прв ја фрли лопатата во неговиот гроб...

Јас не знам како вакви ебиветри немаат срам да даваат изјави по телевизии и весници.

Па баш Сетинов најде да објаснува за ситуацијата во Вардар, човекот кој оваа сезона прв ја фрли лопатата во неговиот гроб...

Јас не знам како вакви ебиветри немаат срам да даваат изјави по телевизии и весници.

Abe Setinov bese marioneta na kriminalnite bandi vo Vardar togas , kako ke mu kazea taka pravese

Abe Setinov bese marioneta na kriminalnite bandi vo Vardar togas , kako ke mu kazea taka pravese

Сепак нема оправдување за него, и тој е во истиот кош со другите лопови и гробари на Вардар, далеку е сељанчево од некаква си легенда... :)

Jas ti kazuvam covekot bese prinuden znaci morase, mu se zakanuvaa po zivotot mora da bide na taa funkcija i toa e toa

Jas ti kazuvam covekot bese prinuden znaci morase, mu se zakanuvaa po zivotot mora da bide na taa funkcija i toa e toa
Човекот чим успеа и од Комити да извади добра сума на пари, како демек за плати на играчите, и на крај да ги стави у џеб кажува дека е опасен играч, а ни најмалку наивен..

Човекот чим успеа и од Комити да извади добра сума на пари, како демек за плати на играчите, и на крај да ги стави у џеб кажува дека е опасен играч, а ни најмалку наивен..

Ne veruvam deka on gi zemal on bese samo marioneta na reketari

Како и да било, Сетинов се покажа како многу покварен човек и максимално си го изгуби респектот што го имаше меѓу луѓето во Градот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom