И сеуште се, да се разбираше малце у навиачка култура ќе разбереше дека како и во секоја навивачка група, па така и кај нас има/имало недоразбирање меѓу членови.ovie znaci bea najdborite navivaci vo Mkd:tv:
Уствари, ова треба почесто да се дешава. На времето коа Комити на запад имаа минимум 1000 луѓе, тепачки беа "A must". Само така се решава проблем во навивачка група, не со бистрење политика.И сеуште се, да се разбираше малце у навиачка култура ќе разбереше дека како и во секоја навивачка група, па така и кај нас има/имало недоразбирање меѓу членови.
Гледај што ти се вика постара екипа, добра старосна граница. Види ги овие на клипот по колку години имаат за разлика од вас. Па после размисли сам кој се деца или бебиња.ovie znaci bea najdborite navivaci vo Mkd:tv:
Не бе вие сте...Вие кој еднаш со шверцери се тепате а друга утакмица браќа:tv:ovie znaci bea najdborite navivaci vo Mkd:tv:
КАМЕН НЕ ПИШТОЛ!ete koe gomno od navivaci ste vie,zaradi vas nekoe vreme bese zabraneto patuvanje na navivacite nadvor od grad,i posle mi se praite nekoi seznajci kazuvajki nam nekoi si ultraas pravila,pravila sto velat: kamenuvaj luge,objekti...ajt od naredna godina idete po selana i krsete tamu,vakvi kukavici ne i se potrebni na ljubitelite na fudbalot
За тоа заради кого беше забраната за гостување да си ги прашаш топлите браќа од чаир, зошто тие немаа доблест да кажат дека они биле во Нерези и преку к** ми е од глупиве дебати што ги наметнуватеete koe gomno od navivaci ste vie,zaradi vas nekoe vreme bese zabraneto patuvanje na navivacite nadvor od grad,i posle mi se praite nekoi seznajci kazuvajki nam nekoi si ultraas pravila,pravila sto velat: kamenuvaj luge,objekti...ajt od naredna godina idete po selana i krsete tamu,vakvi kukavici ne i se potrebni na ljubitelite na fudbalot
Друг е тој,Стефан Ристевски е со младата репрезентаиција до 19 години во Босна а иначе тренира со младинците на Парма!!!Да ве прашам дали Стефан Ристовски се вратил во Вардар,бидејки во спорт пишува Исени добил црвен по старт над Стефан Ристовски,или се работи за друг фудбалер?
Не е истиот играч...Да ве прашам дали Стефан Ристовски се вратил во Вардар,бидејки во спорт пишува Исени добил црвен по старт над Стефан Ристовски,или се работи за друг фудбалер?
Иначе и братучет ми (Георгиевски)е во Босна со младата репрезентација до 19 год,само он е земен од Вардар!! И да конечно веќе ке неможе да се краде пари со трансфериве,коа ке видам колку пари се украдени претходно а сметка ни е во долговиНе е истиот играч...
Бтв незнам зошто али ете на пример во составот на Македонија до 21 години пишува Стефан РистЕвски од Парма. Знам дека двајцава играчи се разликуваа по тоа што едниот е Ристовски а другиот Ристевски
Еве нешто и за сомнителните трансфери...
И за составот на репрезентацијата до 21 година е одбран и еден вардарец, а тоа е Силјановски.