- Член од
- 4 јуни 2009
- Мислења
- 11.515
- Поени од реакции
- 28.991
0-1 водимее
Стрелец Ѓурѓевиќ
типував на 2-2 или на 0-2 му го кажав ова и на Saber се смееше..Јасно е веќе дека Брацо доаѓа во ВАРДАР!
0-1 водимее
Стрелец Ѓурѓевиќ
Не е веќе наш штаб тоа,на друго место ни е штабот,во тој локал останале само сликите на излогот.2-1 зашто мора на крај увек да заебеме?:kesa:
--- надополнето ---
Инциденти во тетово со балисти!!Демолиран нивниот штаб пробале да земат наш транс али бегале...Тепачка со нив а после и меѓу нас :S
Знам не ми кажувај а јадете ќутек и ви се деси нешто старец жена или дете!Не е веќе наш штаб тоа,на друго место ни е штабот,во тој локал останале само сликите на излогот.
Никој не пробал да ви земе транс,тие биле некои дечиња со кои со камења сте се гаѓале.
А освен тоа сте нападнале старец во близина на трибината бидејќи не ви дозволиле наши членови да влезете на нашата трибина
токму така тие што беа најубоо знаа!!! инаку стварно денеска добро беше т.е интересно и верујте наредна Вардар сигурно добија зош овие 2 пута 2 у 1 ми миришааа на нешто !!!Како е глупо ова племево не ми се верува, што требаше да напраиме, ние да влеземе да играме место играчите? Како навивачи го јадете 2 пати у две недели, нашата битка е на трибините, а не на теренот и само може на телевизија да мачкате очи и овде на форум, тие што беа таму знаат што и како е работата
А зошто имало тепачка меѓу Комитите ?2-1 зашто мора на крај увек да заебеме?:kesa:
--- надополнето ---
Инциденти во тетово со балисти!!Демолиран нивниот штаб пробале да земат наш транс али бегале...Тепачка со нив а после и меѓу нас :S
Охх бее...пред 4-5 години беше наш штаб,и кога Тетекс играше утакмици секогаш имаше наши луѓе таму бидејќи се вртеа таму ама џабе им беше.Со смената на управата штабот се пресели во другиот дел од градот блиску до универзитетотисто како со знамето на Шверцери-не е наш штабот,денеска го селевме хехеххехех тоа биле деца кои се разбираат во навивање,хехех,само жени и деца тепате хехех