ЗОТЕManga напиша:zote-dandar ti si?
PA KAJ VIDOVTE OVDE NAVIVACI NA VARDAR? SITE NAVIVAAT ZA SKENDIJA, STO BI ZNACELO DEKA DOSLE ZA DA JA GLEDAAT SKENDIJAMarlboro-light напиша:
ЗОТЕvojvodata напиша:PA KAJ VIDOVTE OVDE NAVIVACI NA VARDAR? SITE NAVIVAAT ZA SKENDIJA, STO BI ZNACELO DEKA DOSLE ZA DA JA GLEDAAT SKENDIJA
rekordot do pred ovoj natprevar so vardar im bese minatata sezona protiv bregalnica kraun 8.000 gledaci. pobedi bregalnica 4-3 a skendija promasi penal vo 93 min. koga vlegoa navivacite vo teren da gi tepaat svoite fudbaleri a ne gostinskite. znaci i protiv bregalnica koga igrale imalo tolku narodZOTE напиша:ЗОТЕ
Што не се соберат тогаш во исто волкав број кога играат со Цементара или Брегалница?
So Vardar posledniot mec imase 10.000 avojvodata напиша:rekordot do pred ovoj natprevar so vardar im bese minatata sezona protiv bregalnica kraun 8.000 gledaci. pobedi bregalnica 4-3 a skendija promasi penal vo 93 min. koga vlegoa navivacite vo teren da gi tepaat svoite fudbaleri a ne gostinskite. znaci i protiv bregalnica koga igrale imalo tolku narod
abe pred dve - tri sezoni i teteks koga igrase so vardar vo kup i koga pobedija doma imase 10.000, sto znaci deka vardar privlekuva publika koga igra na gosti, ama zborot mi bese deka skendija koga igra doma sekogas ima mnogu publika bes razlika na protivnikot, sto ne e slucaj so renova. i tie igraa so vardar ama nemase 10.000Marlboro-light напиша:So Vardar posledniot mec imase 10.000 a
So Bregalnica za Kup imase 12.000 ....ama pak Vardar si e Vardar drugo e koga se igra so ovie
Abe ne mi ja spomenuvaj ova Renova selski klub e ...glavnite ekipi od tetovo se Skendija i Teteks...Ova R... e od Xepciste koj gi ebe niv...A i mecevite Skendija-Teteks pred konfliktot privlekuvaa golem interes za publikata i bas ke bide interesno ako slednata godina ke vlezete vo 1 liga ...Vo Tetovo se zivee za Skendija i Teteksvojvodata напиша:abe pred dve - tri sezoni i teteks koga igrase so vardar vo kup i koga pobedija doma imase 10.000, sto znaci deka vardar privlekuva publika koga igra na gosti, ama zborot mi bese deka skendija koga igra doma sekogas ima mnogu publika bes razlika na protivnikot, sto ne e slucaj so renova. i tie igraa so vardar ama nemase 10.000
тетекс нема да влезе у прва лига зош има педерска управа, а ако влезе натпреварите шкендија- тетекс ке бидат поголемо дерби и од вардар- работницки. инаку сигурно појке ја пратиш шкендија од мене, натпреварор шкендија- ренова беше наместен да им пуштат на овие од џепциште или не? инаку за пред конфликтот у право си имаше многу народ, ама и сега кога беа и двете у втора лига имаше по неколку илјади народMarlboro-light напиша:Abe ne mi ja spomenuvaj ova Renova selski klub e ...glavnite ekipi od tetovo se Skendija i Teteks...Ova R... e od Xepciste koj gi ebe niv...A i mecevite Skendija-Teteks pred konfliktot privlekuvaa golem interes za publikata i bas ke bide interesno ako slednata godina ke vlezete vo 1 liga ...Vo Tetovo se zivee za Skendija i Teteks
Skendija -Renova Skendija-Makedonija gj.p dvete utakmici bea namesteni ...vojvodata напиша:тетекс нема да влезе у прва лига зош има педерска управа, а ако влезе натпреварите шкендија- тетекс ке бидат поголемо дерби и од вардар- работницки. инаку сигурно појке ја пратиш шкендија од мене, натпреварор шкендија- ренова беше наместен да им пуштат на овие од џепциште или не? инаку за пред конфликтот у право си имаше многу народ, ама и сега кога беа и двете у втора лига имаше по неколку илјади народ
abe dodeka ja ima vardar ovaa uprava djabe ste(sme) vie(nie) navivacite. treba da se udri po upravata na vardar a ne po fudbalerite. i samiot kaza deka maalski klub kako makedonija gj kupuva natprevari i gi motivira protivnicite, pa vardar kako golem klub sigurno moze da go napravi toa ama na upravata im vazno da prodadat nekoj natprevar ili da izigraat za kladilnica e toa ne ciniZOTE напиша:Igrachite na Vardar napadnati posle natprevarot so Bashkimi
Poveke nema nikakva logika da igrame vo privatnoto prvernstvo na Hari i siptarskata cetvorka za koi nevazat nikakvi zakoni.Vo nego natprevarite ne se dobivaat so igrite na terenot tuku nadvor od nego:zakani,pritisoci,tepanje,mestaljki itn.Ocigledno ne vleguvame vo necii semi za izlez na evropska scena.
Najmnogu sto me isprovocira e toa sto eden maalski klub,kakov sto e Makedonija GP se drzna da ja kroi nasata sudbina.Ne samo sto gi kupi svoite natprevari,tuku se osmeli da gi motivira nasite protivnici da igraat protiv nas so site mozni sredstva,dozvoleni i nedozvoleni.Ova definitivno gi nadmina site granici.Po se izgleda nekoj zaboravil deka pozadi Vardar stojat golema armija navivaci,koja nema dozvoli nekoj da si poigruva so nivnata gordost.Tie navivaci im zastanale na patot i na mnogu pogolemi mangupi od niv.Ako upravata ne e sposobna da se bori tuka sme nie da im poracame na site dusmani na crveno-crnata boja deka:
VARDAR E EDEN I EDINSTVEN.