Фан Клуб: Вардар

Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566
Овој па Стратев глуми лудило, влегол во филм и се замислува дека е Фабио Капело, а да не беа Работнички и Брацо, сега ќе беше тренер на ФК Дељадровце...

Кога играме со "македонско челзи", во сабота или недела? :)
Недела.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.900
Поени од реакции
73.079
Момци, да не се поврторуваме, ама знаете кај треба да се нацртате во недела во 16 часот :vozbud::vozbud::vozbud:

И на врвот и последен...
Без разлика на која позиција на табелата се наоѓа нашиот Вардар, сепак ќе останеме достојни да бидеме покрај него и во овие лоши моменти. Во недела (18.04.2010) нашата љубов игра против Ренова во 16:00 ч. Собир на фонтана во 14:00.
Дојдете сите и да му дадеме максимална подршка на Вардар кога му е најмногу потребно!

Член од
1 декември 2008
Мислења
1.043
Поени од реакции
182
Може едно прашање?
Не сум бил сезонава на Вардар и утре планирам да одам.
Колку е картата дали знаете? Регуларен влез, не со навивачите :)

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.661
Поени од реакции
9.972
^ Слободен е влезот за сите ако не се лажам. :)

Иначе утре сите на трибини !!! Да му дадеме подршка на нашиот ВАРДАР против Челзи :icon_lol: :tv:

Член од
10 април 2010
Мислења
320
Поени од реакции
58
^ Слободен е влезот за сите ако не се лажам. :)

Иначе утре сите на трибини !!! Да му дадеме подршка на нашиот ВАРДАР против Челзи :icon_lol: :tv:
РЕНОВА ТЕТОВА МАКЕДОНСКИ ЧЕЛЗИ :pos2::pos2::pos2: ИНАЧЕ ПЛАНИРАМО ДА ДОЕМО НЕКОЛКУ ДУШЕ ПА ЌЕ ВИДИМЕ:smir:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.900
Поени од реакции
73.079
РЕНОВА ТЕТОВА МАКЕДОНСКИ ЧЕЛЗИ :pos2::pos2::pos2: ИНАЧЕ ПЛАНИРАМО ДА ДОЕМО НЕКОЛКУ ДУШЕ ПА ЌЕ ВИДИМЕ:smir:
Добредојдени сте :smir:
Уште неколку часа до натпреварот :vozbud::vozbud::vozbud:
Сезонава веќе им скинавме бод на Ренова на градски и тоа со состав кој беше релативно послаб од сегашниов. Ренова бега многу бодови пред Работнички па така нас денешните бодови ни се многу попотребни. Идеме на победа. Држете се че ве скиниме :pos::pos::pos:
:vardar::vardar::vardar::vardar::vardar:

S

StereoLove

Гостин
По барање на членот над мене:)back:)дојдов да ви посакам срека за денешниот натпревар и да ги утепате оние пацери...

Марче не грижи се ете благослов:pos: :pos: :pos:

Со срека:smir:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.900
Поени од реакции
73.079
По барање на членот над мене:)back:)дојдов да ви посакам срека за денешниот натпревар и да ги утепате оние пацери...

Ајде со женски благослов идеме на победа :pos:

Член од
22 ноември 2009
Мислења
1.779
Поени од реакции
2.491

Дојди на утакмица, нема само ти да бидеш женско и комитките ќе дојдат:smir:Него ја планирам да си се дотерам.:pos::pos:

S

StereoLove

Гостин
Ej душо не можам инаку ке идев ама ај некој нареден пат:back:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.900
Поени од реакции
73.079
Дојди на утакмица, нема само ти да бидеш женско и комитките ќе дојдат:smir:Него ја планирам да си се дотерам.:pos::pos:
Џабе се спремаш, си имаат веќе они свои дечки за кои што доаѓаат :helou::helou: :pos:

Член од
22 ноември 2009
Мислења
1.779
Поени од реакции
2.491
Џабе се спремаш, си имаат веќе они свои дечки за кои што доаѓаат :helou::helou: :pos:
Ако де голема работа.Кога ќе ме видат мене одма ќе ги откачат:pos:.
Како да е, денеска очекувам во најмала рака нерешен резултат првата утакмица со никаков состав извадивме нерешено, сега очекувам победа.

Kajgana Shop

На врв Bottom