Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Овој па Стратев глуми лудило, влегол во филм и се замислува дека е Фабио Капело, а да не беа Работнички и Брацо, сега ќе беше тренер на ФК Дељадровце...

Кога играме со "македонско челзи", во сабота или недела? :)

Недела.

79503089.jpg

Момци, да не се поврторуваме, ама знаете кај треба да се нацртате во недела во 16 часот :vozbud::vozbud::vozbud:

И на врвот и последен...
Без разлика на која позиција на табелата се наоѓа нашиот Вардар, сепак ќе останеме достојни да бидеме покрај него и во овие лоши моменти. Во недела (18.04.2010) нашата љубов игра против Ренова во 16:00 ч. Собир на фонтана во 14:00.
Дојдете сите и да му дадеме максимална подршка на Вардар кога му е најмногу потребно!

Може едно прашање?
Не сум бил сезонава на Вардар и утре планирам да одам.
Колку е картата дали знаете? Регуларен влез, не со навивачите :)

^ Слободен е влезот за сите ако не се лажам. :)

Иначе утре сите на трибини !!! Да му дадеме подршка на нашиот ВАРДАР против Челзи :icon_lol: :tv:

^ Слободен е влезот за сите ако не се лажам. :)

Иначе утре сите на трибини !!! Да му дадеме подршка на нашиот ВАРДАР против Челзи :icon_lol: :tv:
РЕНОВА ТЕТОВА МАКЕДОНСКИ ЧЕЛЗИ :pos2::pos2::pos2: ИНАЧЕ ПЛАНИРАМО ДА ДОЕМО НЕКОЛКУ ДУШЕ ПА ЌЕ ВИДИМЕ:smir:

РЕНОВА ТЕТОВА МАКЕДОНСКИ ЧЕЛЗИ :pos2::pos2::pos2: ИНАЧЕ ПЛАНИРАМО ДА ДОЕМО НЕКОЛКУ ДУШЕ ПА ЌЕ ВИДИМЕ:smir:

Добредојдени сте :smir:
Уште неколку часа до натпреварот :vozbud::vozbud::vozbud:
Сезонава веќе им скинавме бод на Ренова на градски и тоа со состав кој беше релативно послаб од сегашниов. Ренова бега многу бодови пред Работнички па така нас денешните бодови ни се многу попотребни. Идеме на победа. Држете се че ве скиниме :pos::pos::pos:
:vardar::vardar::vardar::vardar::vardar:

По барање на членот над мене(:back:)дојдов да ви посакам срека за денешниот натпревар и да ги утепате оние пацери...

Марче не грижи се ете благослов:pos: :pos: :pos:

Со срека:smir:

По барање на членот над мене(:back:)дојдов да ви посакам срека за денешниот натпревар и да ги утепате оние пацери...

Ајде со женски благослов идеме на победа :pos:

Дојди на утакмица, нема само ти да бидеш женско и комитките ќе дојдат:smir:Него ја планирам да си се дотерам.:pos::pos:

Ej душо не можам инаку ке идев ама ај некој нареден пат:back:

Дојди на утакмица, нема само ти да бидеш женско и комитките ќе дојдат:smir:Него ја планирам да си се дотерам.:pos::pos:

Џабе се спремаш, си имаат веќе они свои дечки за кои што доаѓаат :helou::helou: :pos:

Џабе се спремаш, си имаат веќе они свои дечки за кои што доаѓаат :helou::helou: :pos:
Ако де голема работа.Кога ќе ме видат мене одма ќе ги откачат:pos:.
Како да е, денеска очекувам во најмала рака нерешен резултат првата утакмица со никаков состав извадивме нерешено, сега очекувам победа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom