Фан Клуб: Вардар

Член од
23 ноември 2011
Мислења
1.692
Поени од реакции
4.439
Не мислев на Ѕвезда и Динамо кои се друга галаксија во однос на нас, ниту пак на Хајдук и Партизан како големи тимови, туку на останатите екипи од лигите од каде што се почесто се прават добри трансфери. Пример играчи од Чукарички, Лучани, Имт, TСЦ завршуваат во Манчестер Сити, во Салбзург, Ватфорд, Бриж. Од проста причина што скаутите ги следат тие лиги многу почесто како рудник за таленти, додека од кај нас може да се пробие единствено преку Европски натпреварувања каде би се направил одреден резултат (како примерот што го спомнуваш со Николов, пример еве Борац Бања Лука сезонава) или преку репрезентација што иде малку потешко и поспоро.
Држи вода и тој муабет, ма да претходно ти мислам кажа дека го следи Ѕвезда, а некој друг ги спомна и останатите клубови од четворката, затоа јас зборев за нив.

@Fluffy_bunny

Зајко кокорајко
Член од
24 декември 2020
Мислења
1.834
Поени од реакции
2.385
Држи вода и тој муабет, ма да претходно ти мислам кажа дека го следи Ѕвезда, а некој друг ги спомна и останатите клубови од четворката, затоа јас зборев за нив.
И да замине во Ѕвезда ќе го испратат веднаш на позајмица во Графичар или ОФК Белград . Има квалитет дечкото, ама рано му е да оди во странство. Мислам дека и самиот е свесен за тоа.

Член од
19 август 2010
Мислења
4.222
Поени од реакции
10.508
Нема теорија да забранат публика на финале куп. Преголем скандал би било тоа и срам за ФФМ. Претпоставувам дека и спремаат голема судиска помош на Струга, тоа е најмногу што можат да направат да спречат финале Вардар-Шкендија.
Него, не знам колку се точни муабетите за клубовите кои го следат Ѓоргиевски, ама сериозен Вардар би му легнал многу повеќе од било кој од тие екс-ју тимови.
За кој фудбалер станува збор? Глеам на нет за некој македонски талент Тома Ѓеоргиевски, али потпишал за Џенова во 2023, или нешо ја сум грешка.

@Fluffy_bunny

Зајко кокорајко
Член од
24 декември 2020
Мислења
1.834
Поени од реакции
2.385
За кој фудбалер станува збор? Глеам на нет за некој македонски талент Тома Ѓеоргиевски, али потпишал за Џенова во 2023, или нешо ја сум грешка.
Мартин капитенот на Брера.

Член од
23 декември 2023
Мислења
20
Поени од реакции
15
Ќе има двојна програма навивање во недела?

ФК Вардар - ФК Тиквеш 13.04 15:00
РК Вардар - РК Охрид 13.04 18.00

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.061
Поени од реакции
2.177
Ke се игра во Струмица без публика ако финале е Вардар искра.Не е способна полиција кај нас да обезбеди натпревар со две навивачки групи од различна националност дополнително што е финале Куп каде од Тетово сигурно ќе дојдат 10.000+ ќе треба и војската да ја ангажираат:)
haha ne se zaebavaj 10 000+ u Strumica

Член од
10 мај 2022
Мислења
1.374
Поени од реакции
3.576
haha ne se zaebavaj 10 000+ u Strumica
:pos::pos::pos: каде виде дека сум пишал 10.000 во Струмица, за на Градски пишав ако се игра толку би дошле со се други шопови од цела Македонија, во Струмица без публика имам напишано.

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
14.020
Поени од реакции
25.586
Ke се игра во Струмица без публика ако финале е Вардар искра.Не е способна полиција кај нас да обезбеди натпревар со две навивачки групи од различна националност дополнително што е финале Куп каде од Тетово сигурно ќе дојдат 10.000+ ќе треба и војската да ја ангажираат:)
daj be covek vozdrzi se od pisuvanje... edna rabota do sega ne pogodi... :pos:

ne me sfakaj gresno forum i sekoj ima pravo na mislenje ama ti epten loso prognoziras bukvalno se utna do sega

Con Artist

the man with the key
Член од
1 мај 2012
Мислења
5.433
Поени од реакции
22.163
Го отворив сајтот да видам дали случајно го upgrade-нале во саглам CMS со историја на вести и сл., ама курац, уште е заглавен во 2002ра.

Гледам нов спонзор има - Неуромедика. Ставиле и финансиски извештај за 2024 изготвен од друштво за ревизија ЕКОВИС.

Член од
10 мај 2022
Мислења
1.374
Поени од реакции
3.576

ne me sfakaj gresno forum i sekoj ima pravo na mislenje ama ti epten loso prognoziras bukvalno se utna do sega
Пиши ми што сум утнал освен тоа дека Брера ќе победи, имаш време барај во коментари и постирај

Член од
28 ноември 2011
Мислења
175
Поени од реакции
252
Знаеш дека не грешам во проценка :P
Другар ти Миљенко :kuracc: полусезонава како што почна да има некое коло плус и до титула ќе не однесе. ако знаеш се ај види кога последен пат немаме пораз осум натпревари по ред
Автоматски споено мислење:

не може со нашиов сајбер рајдер и да сака... нашиов се знае

Член од
20 септември 2023
Мислења
421
Поени од реакции
2.324
Човек со деменција има поголема стабилност на мисла од овој. Дефинитивно секој нов статус му е сосема нова приказна, очигледно ниту знае, ниту пак чита што напишал претходно.

Член од
23 април 2022
Мислења
608
Поени од реакции
2.969
Другар ти Миљенко :kuracc: полусезонава како што почна да има некое коло плус и до титула ќе не однесе. ако знаеш се ај види кога последен пат немаме пораз осум натпревари по ред
Автоматски споено мислење:

не може со нашиов сајбер рајдер и да сака... нашиов се знае
Немало досега у историја ваков подвиг, Седло прв и единствен, ќе остане запишан со златни букви во историјата на клубот, заедно со Миленко и Иди

Член од
30 март 2025
Мислења
3
Поени од реакции
1
исти кур и седло и захариевски и горазд михајлов сите ќе имаа резултати со појачањава. Добри играчи донесоа не може тоа да им се оспори бар, али ова што го тапацираат демек седло е ѕвер си е агенда башка, тоа го прават дека го планираат за репка да биде после сер Боби така се збори.

Kajgana Shop

На врв Bottom