- Член од
- 12 јуни 2017
- Мислења
- 399
- Поени од реакции
- 266
Кристијан Тошевски исто е без клуб ако не потпишал во меѓувреме некаде,
така да може да се проба да се земе и он.
така да може да се проба да се земе и он.
Некој убаво ќе се збогати од ваквите договори, играч од 31 год да се даде договор од 4 години доволно кажува какви ветришта ќе дуваат во клуботНа 4 години потпиша Најдовски , одличен почеток на новата управа браво![]()
Па, редовно беше консултиран минатата сезонаНека пркне некој од комитите нека го соберат @nsan за скаутинг. 200% бољи играчи ќе донесе него било кој друг.
na kraj, sepak, drugi gi nosele odlukite, a i sega drugi ke gi nosat. edna rabota e nekoj da dade sovet, sosema druga e nekoj da go prifati. makedonija e drzava na shemi, tesko e toa da se iskoreni.Па, редовно беше консултиран минатата сезона
Ѕвер е дечкото за македонски играчи и играчи од Балканов/Германија![]()
Според мене одлична најава е потпис на 4 години , доказ дека се гледа на долг проект а не на кратки стази ..filip najdovski e odlicen transfer, samo toa so 4 godini dogovor iskreno negativno go gledam posebno ako dogovorot e golem. naskoro ke napolni 32 godini i niz karierata imase problemi so povredi, pa dolgorocno da ne bide prikazna skap igrac na spisok koj cesto ne e dostapen. odnapred go opteretuvas budgetot za slednite godini, pa idi posle baraj resenija ako nekogas seknat prihodite.
i se nadevam deka glasinata za argentinecot od crna gora ne e tocna, sto ke mu e na ambiciozen vardar prosecen igrac od liga poslaba od makedonskata? so 24 godini i poveke ne e talent, jasno e koj mu e kapacitetot koga na taja vozrast vo crna gora ne bil nisto posebno.
Kirca aj sea.. tuka ja eba rabotavaСпоред мене одлична најава е потпис на 4 години , доказ дека се гледа на долг проект а не на кратки стази ..
Друга работа , бидејки пратиш фудбал веројатно знаеш дека стоперите играат одличен фудбал до 35-36 години ..
Гледај го Мишковски лани кај нас , со 37 години беше најдобар кај нас .
Го имаш Пепе со 41 година сега на европсково кој игра прва постава , нас ни треба докажан квалитет и Најдовски е супер трансфер , ова е мое мислење поздрав![]()
Не реков ништо против дечкото , дадов мислење за Најдовски и сметам дека е океј потпис на 4 години за 31 год стопер , не мора сите да се согласиме за нашите ставовиKirca aj sea.. tuka ja eba rabotava
Како за прва сезона под ново раководство топ 3 би било екстра, иако сакам и сезонава да си се врати титулата, редно еТоп 3 пласман и куп за сезонава би биле голем успех. За лига мислам дека Струга ќе биде недостижна.