Фан Клуб: Вардар

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Син му на Ерол Демир зашто го нема? Нели и он се врати во младинци?

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.046
Поени од реакции
2.135
Син му на Ерол Демир зашто го нема? Нели и он се врати во младинци?
Наводно татко му пред 2 недели ги зел документите од Вардар, ваљда ќе го носи во друг клуб..

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.070
Поени од реакции
74.752
Составот на Ф.К. Вардар (младинци) кои ќе настапат во финалето:
1. Петар Јаневски, 24. Филип Стојановски, 3. Зоран Недески, 4. Виктор Серафимовски, 5. Виктор Велковски, 16. Силвио Ангелковски, 7. Антонио Бошевски, 8. Мирко Симјановски, 9. Димитар Иванов, 10. Георгиевски Стефан и 11. Распашковски Васко.
На клупата за резервни фудбалери се:
12. Беким Реџепи, 15. Никола Ристески, 13. Ѓокица Глигуровски, 17. Кристијан Филиповски, 18. Екрем Мемеди, 19. Енсар Сулејмани и 20. Тони Мирчевски

Еве го составот.
4-ката бил извесен Виктор Серафимовски, искрено не го знам детево. Обавезно мора да му се обрне внимание, само не знам точно која позиција игра? Прво полувреме ми се чинеше дека игра централен дефанзивец, после тоа ми личеше дека игра средина :icon_mrgr:
8-цата имаше да ти бил Симјановски Мирко, што дури доби шанса и во првиот тим да заигра, и доста често е на клупа. Seriously?
Дечково имаше истрачно 10 метра цела утакмица. Тешко дрвесимо, не се помрдна, џабе беше покрупен од повеќето од противничкиве играчи од средината.
9-ката Димитар Иванов кој го испофалив за неколкуте настапи во сениорска конкуренција, како што кажаа и претходно денеска максимално потфрли, односно на сениорските мечеви имаше прикажано многу повеќе.
11-ката Распашковски кој од коментари на Фб читав божем бил на прагот на трансфер во Италија денес искрено беше доста слаб. Може не му бил денот...

Енсар Сулејмани е човекот, новиот Инзаги :icon_mrgr:

Митрев што ни го даде голот е дете на Вардар, пред година-две отиде во Металург. Таму доста го форсираат, и мислам дека нема врски во тимот... Цело време вежба шут кај мене на игралиште, а и доста е физички спремен, знае одлично да се загради и тоа му е предност во овој ранг на натпреварување. Имаа они некои волови во напад, не личеа дека се младинци у пм :eek:

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.944
Поени од реакции
41.097
4ката задњи везни играше, 7цата десното крило исто беше добар, 5ката капитенот добар, левиот бек така се истакнуваше и тој 19ката што влезе што го даде голот не беше лош. Тој 11ката се гледа дека се праи ѕвезда у тимот, а не е ништо посебно. Другото гола вода.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.070
Поени од реакции
74.752
Да не заспавте бе ало?
Ќе ги ебеме ли Турново викендов? Време е да се вратиме на победничките патеки и да ја обезбедиме Европа.
Во недела сите на Градски!

Член од
3 мај 2014
Мислења
909
Поени од реакции
2.993
Не можам тоа никогаш да го сватам.. Скопје има 700 иљади жители, а на стадион нема ни 200 гледачи, што ги спречува луѓето да идаат на стадион, јас сум од Куманово па идам и гледам кога имам време, за што имам поголем трошок за разлика од тие од Скопје.. Дали децата живеаат во погрешен свет, и веруваат во погрешни работи. Поважно е да се седне на кафе и да се зборат бош муабети отколку да се иде на стадион и да се подржи Вардар. Некој ќе каже немаме фудбал, јас ќе им одговорам понекогаш и во ЛШ има тапа утакмици па ги гледат, а секако поинтересно ќе си пројдам на стадион отколку да игра игри по дома, да седам 5ч на кафе и сл. Поздрав до сите и се гледаме на стадион.

Член од
14 април 2010
Мислења
4.701
Поени од реакции
6.087
Не можам тоа никогаш да го сватам.. Скопје има 700 иљади жители, а на стадион нема ни 200 гледачи, што ги спречува луѓето да идаат на стадион, јас сум од Куманово па идам и гледам кога имам време, за што имам поголем трошок за разлика од тие од Скопје.. Дали децата живеаат во погрешен свет, и веруваат во погрешни работи. Поважно е да се седне на кафе и да се зборат бош муабети отколку да се иде на стадион и да се подржи Вардар. Некој ќе каже немаме фудбал, јас ќе им одговорам понекогаш и во ЛШ има тапа утакмици па ги гледат, а секако поинтересно ќе си пројдам на стадион отколку да игра игри по дома, да седам 5ч на кафе и сл. Поздрав до сите и се гледаме на стадион.
Истите им било испод ниво да гледаат мак фудбал, биле навикнати на Роналдо Меси, ама знаеш каде да ги гледаат само на ТВ. Прост народ што скаш повеќе, а кога ќе дојдат утакмици како со Фленсбург и Бате Борисов ќе се тепаат кој бил поглем Вардарец.

Член од
8 јануари 2013
Мислења
5.174
Поени од реакции
13.453
Во недела сите на стадион. Бар ние да го осветлиме светото името, ако играчите неможат! НЕМА НАЗАД :)
Недела 16:00, подобар термин за фудбал нема..

Член од
10 август 2012
Мислења
915
Поени од реакции
780
повеќе слики има ли од утакмицава ?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
se gledame, standard sever :D

Член од
14 април 2010
Мислења
4.701
Поени од реакции
6.087
Турново мора да падне у недла, како сакаат и умеат не ме интересира дали ќ
е им платат, дали притисок ќе им прават, дали ќе изиграат еднаш како што треба и со срце ама Турново мора да го тепаат или ќе треба некој нив да ги тепа.

Kajgana Shop

На врв Bottom