Ф
Наводно татко му пред 2 недели ги зел документите од Вардар, ваљда ќе го носи во друг клуб..Син му на Ерол Демир зашто го нема? Нели и он се врати во младинци?
Не ми текнува, одбраната им беа камењари, единствено број 8 (Митрев), и број 10 и 11 ми се чини беа доста добри.@Коњаникот Сабја а 5та во Металург како изигра???
Истите им било испод ниво да гледаат мак фудбал, биле навикнати на Роналдо Меси, ама знаеш каде да ги гледаат само на ТВ. Прост народ што скаш повеќе, а кога ќе дојдат утакмици како со Фленсбург и Бате Борисов ќе се тепаат кој бил поглем Вардарец.Не можам тоа никогаш да го сватам.. Скопје има 700 иљади жители, а на стадион нема ни 200 гледачи, што ги спречува луѓето да идаат на стадион, јас сум од Куманово па идам и гледам кога имам време, за што имам поголем трошок за разлика од тие од Скопје.. Дали децата живеаат во погрешен свет, и веруваат во погрешни работи. Поважно е да се седне на кафе и да се зборат бош муабети отколку да се иде на стадион и да се подржи Вардар. Некој ќе каже немаме фудбал, јас ќе им одговорам понекогаш и во ЛШ има тапа утакмици па ги гледат, а секако поинтересно ќе си пројдам на стадион отколку да игра игри по дома, да седам 5ч на кафе и сл. Поздрав до сите и се гледаме на стадион.