Фан Клуб: Вардар

Член од
14 април 2010
Мислења
4.701
Поени од реакции
6.087
  • Sega igracite ne im cinele a Andreev bil super i ke gi brkaat site a tokmu tie igraci osvojuvaa tituli. Sega e prav moment sto lugjeto mislat samo za profit da go namestat Samsonenko covekot da dava pari a ne se razbira od fudbal a drugive sto gi spomnavme jako da profitiraat preku nosenje na novi igraci.......... tragicno no vistinito
    Ми се допаѓа · Одговор · Вчера во 18:24

• Vardar Tim
    CCS a vo minatoto tokmu toj Nikola Gjosevski vo kombinacija so Vasovski bese izbrkan od Metalurg koga ja doznaa semata. A sega ke go namestat Gjoko ni kriv ni dolzen kako sportski direktor zosto pak toj si ima sopstveni semi so Zmija i Koki Avramovski....... ke bide interesno a mnogu loso za Vardar vo naredniov period
    Ми се допаѓа · Одговор · Вчера во 18:19

• Vardar Tim
    CCS dali go znaes ovoj podatok, tema na koja mozes mnogu da napises i da mu gi otvoris ocite na Samsonenko.....
    Ми се допаѓа · Одговор · Вчера во 18:14

• Vardar Tim
    CCS odlicen status ja pogodi poentata na losite rezultati na Vardar. Pazi ja kombinacijava i semava segasna vo Vardar. Nikola Gjosevski ima svoja menadzerska agencija i potpisuva dogovori so igraci, so Vasovski se kumovi a so Mirko Spasovski kukni prijateli i ..... od igracite doznavme deka Sergej Andreev e bezglasna bukva i timot mu go sostavuval Vasovski. Eve vi primer : mladite igraci sto igraa debitiraa vo Vardar se Dime Ivanov i Mirko od miravci, ovi se deca koi imaat dogovori so Gjosevski a trenerot Andreev ne gi poznava i.... po nalog na Vasovski gi stavaat vo prv tim i ..... rezultatite se vidlivi katastrofa. Pa kade Vasovsli bil trenet .... sto ima on napraveno.....
Се ова држи вода, на крај пак историјата се повторува и на грбот на клубот кој ги направил играчи и поради кој успеале во животот, сакаат да уште да се богатат без да им трепне за Вардар.

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.723
Поени од реакции
3.095
  • Sega igracite ne im cinele a Andreev bil super i ke gi brkaat site a tokmu tie igraci osvojuvaa tituli. Sega e prav moment sto lugjeto mislat samo za profit da go namestat Samsonenko covekot da dava pari a ne se razbira od fudbal a drugive sto gi spomnavme jako da profitiraat preku nosenje na novi igraci.......... tragicno no vistinito

• Vardar Tim
    CCS a vo minatoto tokmu toj Nikola Gjosevski vo kombinacija so Vasovski bese izbrkan od Metalurg koga ja doznaa semata. A sega ke go namestat Gjoko ni kriv ni dolzen kako sportski direktor zosto pak toj si ima sopstveni semi so Zmija i Koki Avramovski....... ke bide interesno a mnogu loso za Vardar vo naredniov period

• Vardar Tim
    CCS dali go znaes ovoj podatok, tema na koja mozes mnogu da napises i da mu gi otvoris ocite na Samsonenko.....

• Vardar Tim
    CCS odlicen status ja pogodi poentata na losite rezultati na Vardar. Pazi ja kombinacijava i semava segasna vo Vardar. Nikola Gjosevski ima svoja menadzerska agencija i potpisuva dogovori so igraci, so Vasovski se kumovi a so Mirko Spasovski kukni prijateli i ..... od igracite doznavme deka Sergej Andreev e bezglasna bukva i timot mu go sostavuval Vasovski. Eve vi primer : mladite igraci sto igraa debitiraa vo Vardar se Dime Ivanov i Mirko od miravci, ovi se deca koi imaat dogovori so Gjosevski a trenerot Andreev ne gi poznava i.... po nalog na Vasovski gi stavaat vo prv tim i ..... rezultatite se vidlivi katastrofa. Pa kade Vasovsli bil trenet .... sto ima on napraveno.....
Се ова држи вода, на крај пак историјата се повторува и на грбот на клубот кој ги направил играчи и поради кој успеале во животот, сакаат да уште да се богатат без да им трепне за Вардар.
Ubavo vikase Sandro macola deka se e mafija , pogotovo so upravava sto e i site ovie so gi nabroja.

Член од
3 мај 2014
Мислења
909
Поени од реакции
2.993
Знаете како викаат кај нас у Куманово за такви работи: Фатиш га у тмно и утепаш га од ќутек, и му кажеш следечи пут, идемо на друго ниво, ако се повтори грешка! Такој треба и за тија што правив лошо на ФК Вардар

Член од
8 јули 2011
Мислења
265
Поени од реакции
202
Кенгур браво,секоја чест,истото и јас го размислувам,младинска школа е пикот на еден клуб,а покрај тоа и скаути .... еве не мора да се иде Јужна Америка или Африка,може да се започне со Балканот и врски како Шалке и со нашата дијаспора како стартна почетна точка на тргнување ... Престон во Австралија се одлични,ги следам постојано,може да се земаат а и праќаат наши деца зш не ... :)[DOUBLEPOST=1399717469][/DOUBLEPOST]Лоша вест !!!

Металург и Тетекс сакаат да играат на Филип 2 како домашен,фактички 4 клуба на еден терен е лудост :(

http://sport.com.mk/?ItemID=A1A8EE9C5142244C882B92801224489C
Кој балкан бе Партизан Динамо си имат докажани балкански академии тука како нова академија Вардар нема што да бара.Кој ке убеди Србин, Хрват, Црно горец, Босанец, Словенец или од другите соседи родителот талентот од синот да му го дедели на недокажана академија од Вардар а за екстра таленти одма заминуват во европски гиганти.

Абе каков Престон и цел Австралиски фудбал нема квалитет инволвиран како тренер на младиски категории ваму нема квалитет децата не поседуваат основни вештини за фудбал се е базирано на сила трчајне ко луд , а причина е што нема квалитентни тренери со мали исклучоци ако Мак клубови имаа Аустралиска инфрастура и финасирајне Мак ке беше бразил за Аустралиа во фудбал. Традицијата за фудбал во Аус е многу мала.

Кој би го пуштил дете со ехтра талент во Вардар од Аус повеќето фамили се добро ситуриани можат да си дозволат трошоци за приватни докажани Академи плус А Лига клубови се со подобри финасии него Вардар нивниот годишен буѓет е од 2 мил до 3 милони долари.Само во Вардар би заминало дете што е подпросечен талент а такви на Вардар не му требаат има во Мак со лопата да ги црпиш.Ваму водоинслатер и ѕидар заработува повеќе него најплатениот во прва екипа во Вардар.[DOUBLEPOST=1399860988][/DOUBLEPOST]
Брат темелна чистка може и вака да почне со играње во Европа, што ќе го спречи да направи чистка? Ете имал 6 месеци да види кој како работи и да им пресуди летоска.
Тако што ако се изборат за европа ке тактизираат да не го нарушат костурот на тимот и внатршните односи со надеж со неколку засилувајна ке се помини некое коло во европ и ке се лапне некое Еуро. Што нак крај пак ќе биде крпена работа.

Ако не одат за европа поголем ќе биди гневот а можеби ке има подрастични промени.Затоа штоизгубени пари се во прашајне.
Се надевам нормален инвеститор вака би размислувал!!!!!

Последно уредено:
Член од
10 август 2008
Мислења
703
Поени од реакции
1.930
Доколку избориме ЛЕ, Вардар ќе биде носител еве ги можните противници за 1 коло: Колеж(Гибралтар), Тарту и Калев(Естонија), Торшавн и Фугларфјордур, (Фарските ост.), Санта Колома (Андора), Либертас(С.Марино), Слиема и Хиберниан(Малта), Лачи(Албанија), Банга и Атлантас(Литванија), Дуагава (Латвија), Дери и Дундалк(Р. Ирска), Астана(Казахстан), ВПС(Финска) Кишињев (Молдавија), ждрепката е на 23 јуни.
Бидејќи сме тешки малери цела сезона ќе ни се паднат Астана или Кишињев, но и со Лачи би било интересно, натпревар од висок ризик ќе го прогласат :icon_mrgr:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.070
Поени од реакции
74.752
Повеќе бодови ќе земе лигава ако иде Шкендија во Европа зошто 300% поубаво ќе не претстави од Вардар со овој тим.
Мислам дека не оди така бодувањето веќе, и секој клуб си има свој коефициент.
Неиграњето во Европа ќе му го намали коефициентот на Вардар за во иднина, без разлика дали Шкендија ќе освои ЛЕ или не.
Затоа ако влеземе во Европа, ние ќе бидеме носители во првото коло, а сите други кои се кандидати за ЛЕ ќе бидат аутсајдери...

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.723
Поени од реакции
3.095
Доколку избориме ЛЕ, Вардар ќе биде носител еве ги можните противници за 1 коло: Колеж(Гибралтар), Тарту и Калев(Естонија), Торшавн и Фугларфјордур, (Фарските ост.), Санта Колома (Андора), Либертас(С.Марино), Слиема и Хиберниан(Малта), Лачи(Албанија), Банга и Атлантас(Литванија), Дуагава (Латвија), Дери и Дундалк(Р. Ирска), Астана(Казахстан), ВПС(Финска) Кишињев (Молдавија), ждрепката е на 23 јуни.
Бидејќи сме тешки малери цела сезона ќе ни се паднат Астана или Кишињев, но и со Лачи би било интересно, натпревар од висок ризик ќе го прогласат :icon_mrgr:
So ovoj tim site ke ne pretepaat, no ako se donesat asalni igraci, a ne od onie na mafijana togas bilo koj da ni padne ke gi zgazime :D E sea ja sakam Laci da ni padne ili Kisinjev bar gostovanje nekoe da napraime :D

Член од
9 април 2008
Мислења
790
Поени од реакции
357
Мислам дека не оди така бодувањето веќе, и секој клуб си има свој коефициент.
Неиграњето во Европа ќе му го намали коефициентот на Вардар за во иднина, без разлика дали Шкендија ќе освои ЛЕ или не.
Затоа ако влеземе во Европа, ние ќе бидеме носители во првото коло, а сите други кои се кандидати за ЛЕ ќе бидат аутсајдери...
А не сум го знаел тоа мислев дека бодувањето иде за цела лига .[DOUBLEPOST=1399986171][/DOUBLEPOST]
So ovoj tim site ke ne pretepaat, no ako se donesat asalni igraci, a ne od onie na mafijana togas bilo koj da ni padne ke gi zgazime :D E sea ja sakam Laci da ni padne ili Kisinjev bar gostovanje nekoe da napraime :D
Мислам дека на лето ќе се мени се од корен не верувам дека Сергеј ќе остави така .

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.070
Поени од реакции
74.752
Чекајте прво да избориме пласман, после ќе ги кажуваме желбите. Знаете дека кога кроиме капа на нероден Петко, секогаш испаѓа како што не треба :)

Иначе јас би сакал да ни падне екипа од Гибралтар или Фарски острови. Ми се иде во Фарски острови у пм :icon_lol:

F

FARANG

Гостин
Чекајте прво да избориме пласман, после ќе ги кажуваме желбите. Знаете дека кога кроиме капа на нероден Петко, секогаш испаѓа како што не треба :)

Иначе јас би сакал да ни падне екипа од Гибралтар или Фарски острови. Ми се иде во Фарски острови у пм :icon_lol:

Ќе ги сањаш ти фарските острови хахаха, ај гирбалтар некако се јаде и одмор да се истера, може виа мајорка хахаха

razbirashh

No puedo,tengo nobio.
Член од
11 мај 2014
Мислења
983
Поени од реакции
2.202
Колкави баксузи сме,ќе ја тепаме Брегалница,за учество во ЛЕ, и ќе ни се падне Астана!И шамарање уште прво коло:D

Ф

Флеш

Гостин
Мора да си луд да одиш на Фарски,бегај бр таму,ептен студено е таму,втор Исланд .... Подобро е како шо кажува Фаранг е да се оди Гибралтар,англиска колонија,имаш агличанки доста а и башка шпанки и португалки :)

Член од
10 август 2012
Мислења
915
Поени од реакции
780

• Vardar Tim

• Vardar Tim

• Vardar Tim
Кажува овој доста интересни и сигурно вистинити работи, мора да му се отворат очите на Самсоненко ама мислам сам ке си ги отвори не ми изгледа наивен, кога им се спротистави на ЕХФ овие тука ке ги среди брзо, дај боже.

а некој коментираше да го спремаат Васоски за прв тренер, он веќе да ти бил ... е мој Вардаре

Kajgana Shop

На врв Bottom