Ф
Копито класично! Не знам како можеш да се палиш на помислата да ова сељачиште гастрабајтерско дојде во Вардар?! Нека иде да го гледа Партизан заедно со Мојсо ушларот! Вакви глупаци не ни се потребни во Вардар!
твој личен проблем ... мој личен проблем е дека сакам да дојде и онака при крај се преговорите .... На Вардар му треба агресивност во нападот и еве го ,тоа е тоа што го сакам , одличен агресивец со срце од Илче нема .... тоа шо си имаш фрустрации си е то ... Илчо велкоме !!!Копито класично! Не знам како можеш да се палиш на помислата да ова сељачиште гастрабајтерско дојде во Вардар?! Нека иде да го гледа Партизан заедно со Мојсо ушларот! Вакви глупаци не ни се потребни во Вардар!
Edin Ademovic Nemoj samo direktor da.mu pomaze...covek nije ni praznike proslavio setio se da mi raskine ugovor jer sam povredjen jer sam se operisao iigrajuci za fk vardar...nije me nijednom.okrenuo da vidi kako sam da li sam dobro...bitno mu je bilo da raskine ugovor a to sto necu moci 6 i vise meseci da igram i zaradjujem to njega ne zanima...SVAKA CAST ZA GORANA MITEVA
Доколку навистина дојде, уште од првиот тренинг треба да му се даде до знаење дека не е добредојден во црвено-црниот дрес.Копито класично! Не знам како можеш да се палиш на помислата да ова сељачиште гастрабајтерско дојде во Вардар?! Нека иде да го гледа Партизан заедно со Мојсо ушларот! Вакви глупаци не ни се потребни во Вардар!
Доколку навистина дојде, уште од првиот тренинг треба да му се даде до знаење дека не е добредојден во црвено-црниот дрес.
Како бе не навиваме за ФК Вардар, тоа што се бојкториа упшравата не значи дека и не навиваме за Фк Вардар.Abe sto ste cudni ke pravel crven da ide partizan da glea ma daj be ajde, negativci nevideni ste. Posle toa so Naumce mu e jasno nego kako treba da se postapuva ako napravi taka so grobari da bide toa e veke drugo. Da ne se praime pametni i da ne izigravame nekoi koga seuste ne navivame za FK Vardar
ДАЛИ сериозно кажа дека правел намерно жолти картони за да оди да го гледа Партизан?
2:37
Наумче може рекол дека без плата ќе игра за Партизан, овој ропаков мислам дека би платил да игра за нив. Толку за него. Толку вреди.И дојде коло пред дерби Партизан ЗВезда, и Илчо ќеправи црвен за да иде да гледа дерби во Белград. Епа кој го ебе нека иде да игра во Партизан.
Како бе не навиваме за ФК Вардар, тоа што се бојкториа упшравата не значи дека и не навиваме за Фк Вардар.
А Бујчевски е далеку подобар од Илчо и помалд а и се покажа уште во првата утакмциа за Вардар, штета што така го поебаа.
------------Стојков--- Ивановски-------Sam si se poeba. Radi nego pola sezona sme bez napagac i so bod pomalku. Na Vardar mu trebaat 3ca dobri napagci taka da OK e ova, nie mora da igrame so 2ca napred zasto site so nas se igraat pozatvoreno.
Smesno e da kazes deka e podobar koga deckovo ima izigrano samo nekolku asalni utakmici, nadezen e ama ne e dokazan