Фан Клуб: Вардар

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.723
Поени од реакции
3.095
Како бе не навиваме за ФК Вардар, тоа што се бојкториа упшравата не значи дека и не навиваме за Фк Вардар.
А Бујчевски е далеку подобар од Илчо и помалд а и се покажа уште во првата утакмциа за Вардар, штета што така го поебаа.

Pa ne navivame momentalno taka da nema zaso da se ruga Ilco. Bujcevski moze i krilo da igra mi se cini ali dobro e koa imas trojca spica moze samo da nauci od niv no ne i da se unazadi

Член од
14 април 2010
Мислења
4.701
Поени од реакции
6.087
Два бека и тип топ сме.
-------------------------------- Павловиќ ---------------------------
Д.Бек ---------------Таневски --- Бојовиќ -------------- Л.Бек
---------------- Деспотовски----- Ранџеловиќ ------------------
Гроздановски -------------------------------------------- Ѓоргиев
------------------ Ивановски ----------- Стојков ------------------

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.723
Поени од реакции
3.095
САКАМЕ НОВИ БЕКОВИ ВО ВАРДАР!!!

Skopjanecot kade e be... se izgubi
--- надополнето: 8 јануари 2014 во 17:16 ---
Два бека и тип топ сме.

Kakov georgiev ne zaebavaj ne zaigral cela sezona Petrov podobro

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Skopjanecot kade e be... se izgubi
--- надополнето: 8 јануари 2014 во 17:16 ---

Kakov georgiev ne zaebavaj ne zaigral cela sezona Petrov podobro
Аууу... Петров играчиштето :icon_mrgr: Добар е за 10-15 минути пред крај, али за нешто повеќе му фали прилично многу!

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Два бека и тип топ сме.
Бојовиќ во аут... Грне доколку има било какви шанси или во спротивно Димитровски каде каде подобра опција.
--- надополнето: 8 јануари 2014 во 17:40 ---
твој личен проблем ... мој личен проблем е дека сакам да дојде и онака при крај се преговорите .... На Вардар му треба агресивност во нападот и еве го ,тоа е тоа што го сакам , одличен агресивец со срце од Илче нема .... тоа шо си имаш фрустрации си е то ... Илчо велкоме !!! :нинџ:
Од што да имам фрустрации бе:tapp: Од некоја ретардирана будала без грам памет?!

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.723
Поени од реакции
3.095
Neznam zasto ali Igor Mitreski ke dojde kaj nas ke vidime :D dali sega ili na leto ali ke dojde bitno :)

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
И на Петровиќ му завршил договорот :drk: Ама не би ме изненадило и ако му го продолжат.
На Стојков уште не му е продолжен, ваљда не се до толку ретардирани да земат и да не му го продолжат, мада и тоа не би ме изненадило.
Зашто од гнидите во управа ништо не би ме изненадило?

Најверојатно ( пишувам најверојатно за у случај да се деси нешто друго па да имам алиби :icon_lol: ), тераме со Боби до крај на сезона, му завршува договор и тронот на Сер Боби ќе го наследи Хаџиевски :)
Два бека и тип топ сме.
Знам дека чисто од респект го ставате у состав Деспо, ама реално каде со него? Во Битола, Џепчиште, Зајас итн :)
И Гаго јок. Џиџи поштено го сјеба него и сега не може веќе скоро една година да се опраи од повреда.
Злато би дал во составов што си го пишал место Деспо да биде Остоја :(
А на Пеџа све да му искарам српско. Место него Никола Глигоров. Ама пусти желби.

Член од
14 април 2010
Мислења
4.701
Поени од реакции
6.087
Знам дека чисто од респект го ставате у состав Деспо, ама реално каде со него? Во Битола, Џепчиште, Зајас итн :)
И Гаго јок. Џиџи поштено го сјеба него и сега не може веќе скоро една година да се опраи од повреда.
А на Пеџа све да му искарам српско. Место него Никола Глигоров. Ама пусти желби.
Не бе реално мора да игра во моментов Деспотовски, а на лето се надевам на некој екстра играч на неговата позиција.
За Драган се надевам ќе се врати во форма има време да се спреми, а он како што гледав слики на фб почна уште пред нова година да се спрема сам колку толку.

Член од
8 јули 2011
Мислења
265
Поени од реакции
202
Два бека и тип топ сме.
И вака може

---------------- Деспотовски----- -------Ранџеловиќ ------------------
Гроздановски ---------------Наумоски---------------------- Стојков
------------------ --------------Ивановски ----------------
--- надополнето: Jan 9, 2014 3:11 AM ---
Овај е добар лев бек најдобар лев бек во австралиска лига го имам гледано многу пати играчиште 23 годишен ако Вардар добие убав спонсор вакви фудбалери му треба да го исфорсира во еворпа па да го продаде за 1000 000 евра сега вреди 250 000
http://en.wikipedia.org/wiki/Adama_Traoré_(Ivorian_footballer)
http://www.transfermarkt.com/en/adama-traore/transfers/spieler_70209_701667.html

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
На лев бек може да се проба и со Лазевски. Ќе си иде од Украина зимава.
И на Петровиќ му завршил договорот :drk: Ама не би ме изненадило и ако му го продолжат.
На Стојков уште не му е продолжен, ваљда не се до толку ретардирани да земат и да не му го продолжат, мада и тоа не би ме изненадило.
Зашто од гнидите во управа ништо не би ме изненадило?

Најверојатно ( пишувам најверојатно за у случај да се деси нешто друго па да имам алиби :icon_lol: ), тераме со Боби до крај на сезона, му завршува договор и тронот на Сер Боби ќе го наследи Хаџиевски :)

За Стојков пишав баш пред некој ден, чека повик од идниот газда. Иначе Боби му се јавил.
За Ѓоко не си далеку од вистината. Него договорот со Арапите му завршува во Април и може да дојде на крај од сезона.
Абе тој Никола Глигоров исти кур ми е ко Пеџа. Цела кариера лута и се врти во круг. Не глеам некоја значајна разлика искрено, али и за него се збори дека ќе си оди од Азербејџан зимово, па ете прилика да пробаат нашиве да го ангажираат.

Kajgana Shop

На врв Bottom