Фан Клуб: Вардар

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.076
Поени од реакции
74.810
Кировски = фрлен Вардаров дрес на Анортозис-Вардар (плус не прееба сезонаа кога испаднавме, играше за гревовине Скопје место кај нас, а ако не се лажам со негов гол од непостоечки пенал загубивме во Автокоманда).

Така да, Кировски? Не, благодарам :)

Q

qazwsxedc

Гостин
Ај некој нека ми каже која година беше финалето на купот против Победа мислам,кога Вандаир им дае гол од слободен за победа??:)

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.547
Поени од реакции
29.135
Ај некој нека ми каже која година беше финалето на купот против Победа мислам,кога Вандаир им дае гол од слободен за победа??:)
2006/2007 ако не се лажам.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.076
Поени од реакции
74.810
Грешка да не си нешто, не памтам дека дал гол од слободен...
Првиот гол мислам го даде Вандаир, вториот Кировски на одбиена топка.
И двата гола мислам дека беа по одбиени топки.
Финалето беше 2006/07.

Q

qazwsxedc

Гостин
Грешка да не си нешто, не памтам дека дал гол од слободен...
Првиот гол мислам го даде Вандаир, вториот Кировски на одбиена топка.
И двата гола мислам дека беа по одбиени топки.
Финалето беше 2006/07.
Не бе,Вандаир даде гол од слободен,некаде од 20 метри:)
Може било друго финале,али знам дека еднаш даде гол од слободен за освојување на купт:D

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.076
Поени од реакции
74.810
Епа со Вандаир само еднаш сме освоиле куп, тоа беше тој куп во 2007 против Победа.

Не се сеќавам веќе, 6 години поминале од утакмицата, а од тогаш уште 200 утакмици сум изгледал :D

На Цементара-Слога се изнадава голови, тоа му беше првиот куп во Македонија што го освоил. Таму мислам дека даде од слободен гол :)

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.329
Поени од реакции
15.588
Naumoski may not be the only Macedonian player based in Azerbaijan to get his marching orders during the winter transfer window. Nikola Gligorov of Khazar Lankaran and Igor Mitreski of Neftçi are also expected to be let go over the next month.

Член од
11 јуни 2011
Мислења
382
Поени од реакции
187
Почитувани читатели,
Во понеделник (23.12.2013) во 21 часот на „Спорт365-ТВ" ќе се емитува репризно издание на историскиот натпревар меѓу екипите на Вардар и ЦСКА Москва, кој се играше во рамките од второто квалификациско коло за Лигата на Шампионите во сезоната 2002/03.
Ова е покана до сите љубители на мак фудбалот, до сите вљубеници во ретро-успесите на македонската клубска фудбалска сцена.
http://sport365.mk/спорт365-тв

Член од
17 септември 2013
Мислења
194
Поени од реакции
54
Го трефнале во ист термин со Арсенал - Челзи :)

Член од
24 октомври 2011
Мислења
222
Поени од реакции
224
Има нешто во врска со Русинот, што како е, се испукавте привите 2-3 дена трансфери, академија, фан шоп ова она сега нема ништо.. Кој има инфо нека пише до каде е работата?

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Изгледа Фичо веќе е договорен
http://ekipa.mk/filip-ivanovski-prvo-zasiluvan-e-za-vardar/
Топ, уште ако е вистина и дека му е продолжен договорот на Ацо јас веќе сум задоволен...:D
Дур не бидне црно на бело... ја не верувам ;) Па уште Боби Милевски го најавуе, а тој самиот не знае дали ќе биде во Вардар:facepalm:

Незапирливи 1903/87

Изгорен за Вардар
Член од
20 јули 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
10.235
Дур не бидне црно на бело... ја не верувам ;) Па уште Боби Милевски го најавуе, а тој самиот не знае дали ќе биде во Вардар:facepalm:

Затоа и напишав, "изгледа"..:) И јас не верувам додека со свој очи не го видам во нашиот дрес..:D

Kajgana Shop

На врв Bottom