Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Кировски = фрлен Вардаров дрес на Анортозис-Вардар (плус не прееба сезонаа кога испаднавме, играше за гревовине Скопје место кај нас, а ако не се лажам со негов гол од непостоечки пенал загубивме во Автокоманда).

Така да, Кировски? Не, благодарам :)

1467217_414962745272846_42368814_n.jpg

Убаво им текнало (y) :pos:

Ај некој нека ми каже која година беше финалето на купот против Победа мислам,кога Вандаир им дае гол од слободен за победа??:)

Ај некој нека ми каже која година беше финалето на купот против Победа мислам,кога Вандаир им дае гол од слободен за победа??:)
2006/2007 ако не се лажам.

Грешка да не си нешто, не памтам дека дал гол од слободен...
Првиот гол мислам го даде Вандаир, вториот Кировски на одбиена топка.
И двата гола мислам дека беа по одбиени топки.
Финалето беше 2006/07.

Грешка да не си нешто, не памтам дека дал гол од слободен...
Првиот гол мислам го даде Вандаир, вториот Кировски на одбиена топка.
И двата гола мислам дека беа по одбиени топки.
Финалето беше 2006/07.

Не бе,Вандаир даде гол од слободен,некаде од 20 метри:)
Може било друго финале,али знам дека еднаш даде гол од слободен за освојување на купт:D

Епа со Вандаир само еднаш сме освоиле куп, тоа беше тој куп во 2007 против Победа.

Не се сеќавам веќе, 6 години поминале од утакмицата, а од тогаш уште 200 утакмици сум изгледал :D

На Цементара-Слога се изнадава голови, тоа му беше првиот куп во Македонија што го освоил. Таму мислам дека даде од слободен гол :)

Naumoski may not be the only Macedonian player based in Azerbaijan to get his marching orders during the winter transfer window. Nikola Gligorov of Khazar Lankaran and Igor Mitreski of Neftçi are also expected to be let go over the next month.

Почитувани читатели,
Во понеделник (23.12.2013) во 21 часот на „Спорт365-ТВ" ќе се емитува репризно издание на историскиот натпревар меѓу екипите на Вардар и ЦСКА Москва, кој се играше во рамките од второто квалификациско коло за Лигата на Шампионите во сезоната 2002/03.
Ова е покана до сите љубители на мак фудбалот, до сите вљубеници во ретро-успесите на македонската клубска фудбалска сцена.
http://sport365.mk/спорт365-тв

Го трефнале во ист термин со Арсенал - Челзи :)

Има нешто во врска со Русинот, што како е, се испукавте привите 2-3 дена трансфери, академија, фан шоп ова она сега нема ништо.. Кој има инфо нека пише до каде е работата?

Изгледа Фичо веќе е договорен
http://ekipa.mk/filip-ivanovski-prvo-zasiluvan-e-za-vardar/
Топ, уште ако е вистина и дека му е продолжен договорот на Ацо јас веќе сум задоволен...:D

Дур не бидне црно на бело... ја не верувам ;) Па уште Боби Милевски го најавуе, а тој самиот не знае дали ќе биде во Вардар:facepalm:

Дур не бидне црно на бело... ја не верувам ;) Па уште Боби Милевски го најавуе, а тој самиот не знае дали ќе биде во Вардар:facepalm:

Затоа и напишав, "изгледа"..:) И јас не верувам додека со свој очи не го видам во нашиот дрес..:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom