- Член од
- 4 јуни 2009
- Мислења
- 11.549
- Поени од реакции
- 29.139
За противник во 1/8 финалето сме ги добиле Еуромилк, се надевам таму се цистерните ![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Deportivo itn...Според мене нема потреба да се играат вечерни, џабе парите што се даваат за рефлектори. Истите луѓе ќе дојдат и во недела во 8 сабајле и во недела во 8 вечер. Плус поголема е шансата во 8 сабајле да има повеќе публика, пошто нели вечерта треба да се гние во кладиолница и да се гледаат Реал, Барса, Јуве, Интер, Милан итн...
Ме радува што се враќа Хименез, значи не била толку сериозна повредата![]()
Аха мало сутраDeportivo itn...![]()
Pivo fest e i toa Sars i Riblja Corba ali posle utakmica taman moze da se ideСпоред мене нема потреба да се играат вечерни, џабе парите што се даваат за рефлектори. Истите луѓе ќе дојдат и во недела во 8 сабајле и во недела во 8 вечер. Плус поголема е шансата во 8 сабајле да има повеќе публика, пошто нели вечерта треба да се гние во кладиолница и да се гледаат Реал, Барса, Јуве, Интер, Милан итн...
Ме радува што се враќа Хименез, значи не била толку сериозна повредата![]()
ПА што ако е пиво фест бе брат ај сеа не треба да се иде на утакмица ,глупости живи нели ви се здосади бе со тие пивофести у секој град пивофест нема нешо оргинално псоебно ,ново единствено се едно исто ,у Прилеп пиво фест у Охрид пиво фест у Скопје.Pivo fest e i toa Sars i Riblja Corba ali posle utakmica taman moze da se ide![]()
На Панче овој муабет?ПА што ако е пиво фест бе брат ај сеа не треба да се иде на утакмица ,глупости живи нели ви се здосади бе со тие пивофести у секој град пивофест нема нешо оргинално псоебно ,ново единствено се едно исто ,у Прилеп пиво фест у Охрид пиво фест у Скопје.
Абе знам дека он ние пие ни пуши ни па се дрогира и дека не иде на пивофести али ете за тие што место да дојдат на утакмица планираат да одат на пиво фестНа Панче овој муабет?![]()
Аман бе уште не се научивте ПИВОЛЕНД не пивофестPivo fest e i toa Sars i Riblja Corba ali posle utakmica taman moze da se ide![]()