Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
На браќата од Гелсенкирхен им се падна Олимпиакос во група :D

Иначе и со Турново вечерна ќе биде изгледа од 20ч.
Захов и Хименез се враќаат по повредите, Ранџеловиќ изгледа и оваа утакмица ќе ја прескокне ради повреда....

Според мене нема потреба да се играат вечерни, џабе парите што се даваат за рефлектори. Истите луѓе ќе дојдат и во недела во 8 сабајле и во недела во 8 вечер. Плус поголема е шансата во 8 сабајле да има повеќе публика, пошто нели вечерта треба да се гние во кладиолница и да се гледаат Реал, Барса, Јуве, Интер, Милан итн...

Ме радува што се враќа Хименез, значи не била толку сериозна повредата :)

Според мене нема потреба да се играат вечерни, џабе парите што се даваат за рефлектори. Истите луѓе ќе дојдат и во недела во 8 сабајле и во недела во 8 вечер. Плус поголема е шансата во 8 сабајле да има повеќе публика, пошто нели вечерта треба да се гние во кладиолница и да се гледаат Реал, Барса, Јуве, Интер, Милан итн...

Deportivo itn...:icon_mrgr:

Аха мало сутра :D

Како прво Депор дали 3 пати во година игра вечерен термин, втора работа што НИКОГАШ ниту сум останал дома да гледам Депор на сметка на Вардар, ниту пак ќе се случи тоа па макар и финале на ЛШ играле ;)
Се знае што е приоритет ;)
Нема споредба меѓу љубовта кон Вардар и кон Депор :)

Pivo fest e i toa Sars i Riblja Corba ali posle utakmica taman moze da se ide :)

582641_4630856135668_1084808770_n.jpg

:pos:

Pivo fest e i toa Sars i Riblja Corba ali posle utakmica taman moze da se ide :)
ПА што ако е пиво фест бе брат ај сеа не треба да се иде на утакмица ,глупости живи нели ви се здосади бе со тие пивофести у секој град пивофест нема нешо оргинално псоебно ,ново единствено се едно исто ,у Прилеп пиво фест у Охрид пиво фест у Скопје.

ПА што ако е пиво фест бе брат ај сеа не треба да се иде на утакмица ,глупости живи нели ви се здосади бе со тие пивофести у секој град пивофест нема нешо оргинално псоебно ,ново единствено се едно исто ,у Прилеп пиво фест у Охрид пиво фест у Скопје.
На Панче овој муабет? :icon_lol:

На Панче овој муабет? :icon_lol:
Абе знам дека он ние пие ни пуши ни па се дрогира и дека не иде на пивофести али ете за тие што место да дојдат на утакмица планираат да одат на пиво фест :pos:

Аман бе уште не се научивте ПИВОЛЕНД не пивофест :D
Небитно, го бојкотирам дур не го вратат на Кале :)

Што сакаат нека прават, али тие што приоритет ќе им биде еден смрдлив фестивал а не Вардар, се избришани од мене на листата на Комити :cool:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom