- Член од
- 4 јуни 2009
- Мислења
- 11.516
- Поени од реакции
- 28.995
За противник во 1/8 финалето сме ги добиле Еуромилк, се надевам таму се цистерните
Deportivo itn...Според мене нема потреба да се играат вечерни, џабе парите што се даваат за рефлектори. Истите луѓе ќе дојдат и во недела во 8 сабајле и во недела во 8 вечер. Плус поголема е шансата во 8 сабајле да има повеќе публика, пошто нели вечерта треба да се гние во кладиолница и да се гледаат Реал, Барса, Јуве, Интер, Милан итн...
Ме радува што се враќа Хименез, значи не била толку сериозна повредата
Аха мало сутраDeportivo itn...
Pivo fest e i toa Sars i Riblja Corba ali posle utakmica taman moze da se ideСпоред мене нема потреба да се играат вечерни, џабе парите што се даваат за рефлектори. Истите луѓе ќе дојдат и во недела во 8 сабајле и во недела во 8 вечер. Плус поголема е шансата во 8 сабајле да има повеќе публика, пошто нели вечерта треба да се гние во кладиолница и да се гледаат Реал, Барса, Јуве, Интер, Милан итн...
Ме радува што се враќа Хименез, значи не била толку сериозна повредата
ПА што ако е пиво фест бе брат ај сеа не треба да се иде на утакмица ,глупости живи нели ви се здосади бе со тие пивофести у секој град пивофест нема нешо оргинално псоебно ,ново единствено се едно исто ,у Прилеп пиво фест у Охрид пиво фест у Скопје.Pivo fest e i toa Sars i Riblja Corba ali posle utakmica taman moze da se ide
На Панче овој муабет?ПА што ако е пиво фест бе брат ај сеа не треба да се иде на утакмица ,глупости живи нели ви се здосади бе со тие пивофести у секој град пивофест нема нешо оргинално псоебно ,ново единствено се едно исто ,у Прилеп пиво фест у Охрид пиво фест у Скопје.
Абе знам дека он ние пие ни пуши ни па се дрогира и дека не иде на пивофести али ете за тие што место да дојдат на утакмица планираат да одат на пиво фестНа Панче овој муабет?
Аман бе уште не се научивте ПИВОЛЕНД не пивофестPivo fest e i toa Sars i Riblja Corba ali posle utakmica taman moze da se ide