Фан Клуб: Вардар

Член од
14 април 2010
Мислења
4.692
Поени од реакции
6.033
На браќата од Гелсенкирхен им се падна Олимпиакос во група :D

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
Иначе и со Турново вечерна ќе биде изгледа од 20ч.
Захов и Хименез се враќаат по повредите, Ранџеловиќ изгледа и оваа утакмица ќе ја прескокне ради повреда....

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.921
Поени од реакции
73.327
Според мене нема потреба да се играат вечерни, џабе парите што се даваат за рефлектори. Истите луѓе ќе дојдат и во недела во 8 сабајле и во недела во 8 вечер. Плус поголема е шансата во 8 сабајле да има повеќе публика, пошто нели вечерта треба да се гние во кладиолница и да се гледаат Реал, Барса, Јуве, Интер, Милан итн...

Ме радува што се враќа Хименез, значи не била толку сериозна повредата :)

B

Beck's

Гостин
Според мене нема потреба да се играат вечерни, џабе парите што се даваат за рефлектори. Истите луѓе ќе дојдат и во недела во 8 сабајле и во недела во 8 вечер. Плус поголема е шансата во 8 сабајле да има повеќе публика, пошто нели вечерта треба да се гние во кладиолница и да се гледаат Реал, Барса, Јуве, Интер, Милан итн...

Deportivo itn...:icon_mrgr:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.921
Поени од реакции
73.327
Аха мало сутра :D

Како прво Депор дали 3 пати во година игра вечерен термин, втора работа што НИКОГАШ ниту сум останал дома да гледам Депор на сметка на Вардар, ниту пак ќе се случи тоа па макар и финале на ЛШ играле ;)
Се знае што е приоритет ;)
Нема споредба меѓу љубовта кон Вардар и кон Депор :)

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.722
Поени од реакции
3.095

Pivo fest e i toa Sars i Riblja Corba ali posle utakmica taman moze da se ide :)

Член од
14 април 2010
Мислења
4.692
Поени од реакции
6.033
Pivo fest e i toa Sars i Riblja Corba ali posle utakmica taman moze da se ide :)
ПА што ако е пиво фест бе брат ај сеа не треба да се иде на утакмица ,глупости живи нели ви се здосади бе со тие пивофести у секој град пивофест нема нешо оргинално псоебно ,ново единствено се едно исто ,у Прилеп пиво фест у Охрид пиво фест у Скопје.

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.276
Поени од реакции
8.419
ПА што ако е пиво фест бе брат ај сеа не треба да се иде на утакмица ,глупости живи нели ви се здосади бе со тие пивофести у секој град пивофест нема нешо оргинално псоебно ,ново единствено се едно исто ,у Прилеп пиво фест у Охрид пиво фест у Скопје.
На Панче овој муабет? :icon_lol:

Член од
14 април 2010
Мислења
4.692
Поени од реакции
6.033
На Панче овој муабет? :icon_lol:
Абе знам дека он ние пие ни пуши ни па се дрогира и дека не иде на пивофести али ете за тие што место да дојдат на утакмица планираат да одат на пиво фест :pos:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.921
Поени од реакции
73.327
Аман бе уште не се научивте ПИВОЛЕНД не пивофест :D
Небитно, го бојкотирам дур не го вратат на Кале :)

Што сакаат нека прават, али тие што приоритет ќе им биде еден смрдлив фестивал а не Вардар, се избришани од мене на листата на Комити :cool:

Kajgana Shop

На врв Bottom