Фан Клуб: Вардар

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
http://www.komiti.org/вести/Фаншоп
Отворен е нов Фаншоп ....
Еве можност да се купат одредени реквизити од Вардар и од Комити
Демек ОРИГИНАЛ дрес како тие што ги носат самите фудбалери е 900тини денари?

ОН: Знае некој која е цената за Јужна и каде се купува карта?

Член од
24 октомври 2011
Мислења
222
Поени од реакции
224
Демек ОРИГИНАЛ дрес како тие што ги носат самите фудбалери е 900тини денари?

ОН: Знае некој која е цената за Јужна и каде се купува карта?
По евтин е во Орка.. но со самото тоа што ФАНШОПОТ го одржува сама навивачка група Комити и цените треба да се поголеми.. 100 ден е за сите трибини, исклучок на Западна како што разбрав само мал дел ќе се пуштат во продажаба оној друг дел ќе се даде на Комити и ги имаш на билетара и во Тобако!

F

FARANG

Гостин
Instrukcii za natprevarot F.K. VARDAR - F.K. Bate Borisov (Sreda 25.07 - 20:00 h)

- Sobiranjeto ke bide pred Soboren hram od 17:00 h. a poaganjeto ke bide vo 18:30 h. so korteo kon Gradski stadion !!!
- Kartite za zapadna tribina ke se prodavaat po cena od 100 denari i ke se prodavaat pred Soboren hram !!! Bez karta (koja sto ke bide kodirana) nema da moze da se vleze na tribina !!!
- Za sekoj sto ke predizvika bilo kakov incident (palenje pirotehnicki sredsvta,vleguvanje vo teren i sl.) grupata nema da prezeme nikakva odgovornost i liceto sam ke gi snosi posledicite i eventualnite materijalni trosoci !!!
- Pridrzuvajte se do instrukciite koi sto ke gi dobiete pred samata utakmica za odnesuvanjeto na tribina !!! Nema da ima tolerancija za nessodvetno odnesuvanje !!!

Точно е ова? Па ај ако не цел ден да ми отиде... разбирам адреналин утакмица ама ако накај стадион се трга во 6 ипол што останува ние во драчево да се собираме во 3 саат преку ден...
neznam za tebe ama za mene ova e praznik i da ke otide cel den. se gledame na stadion jas za ova doagam od australia

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Пооо ваква шанса не се испушта пак со победникот од тој дуел имаат големи шанси да се надигруваат и после со евентуален пораз во плеј оф ете ги во групна фаза на ЛЕ.

Член од
14 април 2010
Мислења
4.695
Поени од реакции
6.058
neznam za tebe ama za mene ova e praznik i da ke otide cel den. se gledame na stadion jas za ova doagam od australia
И мене ми е цел ден резервиран 25 само со Панче треба да се договриме у која кафана идеме :)

Незапирливи 1903/87

Изгорен за Вардар
Член од
20 јули 2011
Мислења
3.530
Поени од реакции
10.235
:cuc::cuc::cuc:

Каков говор, каков став и политичарите во Македонија би и завидили :love:

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos: Се изнасмеав алал да ти е :D

BTW Мора да падне Бате !!! Ваква шанса не смее да се пропушти. Грлото ќе го оставам на Градски :D Мада и на другиве утакмици не сум поарен :LOL:

tufekciev

Барсa <3
Член од
6 февруари 2009
Мислења
2.242
Поени од реакции
802
МОРА, МОРА, МОРА, МОРА да се помине Бате и после со шпонциве да биде ебење :D

Kajgana Shop

На врв Bottom