Фан Клуб: Вардар

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.966
Поени од реакции
73.914
Mnogu sum razocaran :( mislam da izgubevme 10;0 bolje ke se osekav. Tolku blisku a sepak daleku... Pregolem optimist bev za mecov i iskreno ocekuvav pobeda, ali na kraj se posravme... Mnogu tesko deka ke pobedime, znaeme deka ne ni odgovara da napagame. Sto e so odranava be :( premnogu slaba odbrana... Uste ako fo nemame PedA naebacme vo Skopje. Kakva sansa propustame i samite ne se svesni:( Samo neviden pritisok od tribini moze da ne spasi. Odime so kraj!

Член од
26 јули 2011
Мислења
39
Поени од реакции
41
Ретко може да се види борбена, пожртвуана игра од некој македонски клуб у европа, тоа што го изигра Вардар днска тотално позитивно ме изненади значи нема плашење игра максимално, трчање.борба, резулатато беше добар секако два гола у гости, плус пресврт за 20 минуте таке нешто успех е се разбира, поразот е само резултат на неискуството, па и немањето на среќа, едноставно голојте беа примени наивно таке и овја пораз, за вакви утакмице треба искуство и многу утакмице у ноге изиграни, све на све добра игра на Вардар, два гола, пресврт, поразот си е пораз еден гол негатива, животот продужуе ја лично сум оптимист и мислим дека Вардар ќе пројде, малу одбраната на моменти потврли мислим и дека таја ќе се попрае, искрено и најголемите отимисти не очекуаја ова од Вардар, збореја да може да се напрае позитивен резултат ама некако со скепса, што се вика со пола уста, а тоа Вардар вечерва го демантираше и тоа против добар тим Бате мора тоа да го признаемо и поискусен, се глеамо на реваншот ја мислим Вардар иде у трето коло.

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.722
Поени од реакции
3.095
Mnogu sum razocaran :( mislam da izgubevme 10;0 bolje ke se osekav. Tolku blisku a sepak daleku... Pregolem optimist bev za mecov i iskreno ocekuvav pobeda, ali na kraj se posravme... Mnogu tesko deka ke pobedime, znaeme deka ne ni odgovara da napagame. Sto e so odranava be :( premnogu slaba odbrana... Uste ako fo nemame PedA naebacme vo Skopje. Kakva sansa propustame i samite ne se svesni:( Samo neviden pritisok od tribini moze da ne spasi. Odime so kraj!
Малер еден!

Реков ја позади со Вајс слабо ке ни иде , до душа не видов кој грешеше али... идеме понатаму шанса голема пропуштена па мораме сега да идеме на победа

Член од
26 јули 2011
Мислења
39
Поени од реакции
41
Малер еден!

Реков ја позади со Вајс слабо ке ни иде , до душа не видов кој грешеше али... идеме понатаму шанса голема пропуштена па мораме сега да идеме на победа
Вајс многу рано изигра оштро, а за тоа доби жолт картон и мораше до крај да се чува и помеко да влага у дуели, искрено на моменти многу слабо одбраната, трај на време покриваја играчите од средина, па се добиаше некој баланс у одбрана.

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.280
Поени од реакции
8.446
ne e forata sega da se isturame na deckive... ali osa od koga vleze epten izgubivme kontrola na sredina...

Член од
6 март 2009
Мислења
979
Поени од реакции
853
Ајде сеа не барајте виновници не кривете никој играчите докажаа колку го сакаат клубот и изиграа со целото свое срце ... имавме убава предност но неискуството во европски натпревари го даде тоа 2 гола на гости е одлично ...
Затоа во среда ќе ги пречека бате Скопски Пекол и со победа од 1:0 (најслатка е) да ги поминеме

25.07.2012 Сите на Стадион !

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Згреши Илчо што го пушти Петров,детето не знаеше кај тера,место да затвара по лева страна он се пика у средина,а и Таневски е збунет 200 на саат,со толкава височина бе да дозволиш некој да те прерипа и да ти даде гол,налет нека е.

Браво за Пеџа и Остоја,така се игра.:cuc:

Се на се одлично издание на нашите,сигурен сум дека на реваншот ќе ги ебеме гадните блондинки.

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Карти: Кога? Каде? Колку?

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.042
Поени од реакции
2.130
Момци не се разочарувајте , јас неможем да ја гледам утакмицата али кога се вратив дома , и пуштив да видам колку завршила утакмицата се здобив со голема надеж и мотив кога видов 3-2 дека изгубил Вардар..мислам дека на 25ти момците ке дадат се од себе пред полниот стадион, се надевам дека ке има голема посетеност , еве и јас ке доагам онајверојатно , со подршка на Комитите , и неутралните гледачи се надевам дека Вардар ке направи солиден резултат и ке помине во следната фаза, Шанси постојат и повеке од тоа , не се разочарувајте , одиме понатаму со дигнати глави , сепак фудбал е се прима гол во последна минута ... Сега следува утакмицата на домашен терен , огромен предизвик за Бате и мислам дека нема што да бараат тука , ке се види сега македонскиот менталитет и сите заедно да го подржиме Вардар да оди понатаму во ЛШ. Поздрав :)

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
Не можам да си поверувам, у секој ебан спорт ни се дешава ова..... Многу наивни и глупи голови ги примивме, ја од тоа што го видов Захов беше солиден, и нема никаква вина за головите, Вајс и Таневски дозволија да бидат надскокани у одбана од метро и 70 играчи. Пеџа беше ѕвер. Не пресече тоа што он се повреди и излезе од игра.Претходно и Стојаковиќ беше изваден.... Немавме кој да ја креира играта и затоа се повлековме. Се надевам не е сериозна неговата повреда и ќе може да игра у Скопје. Искрено нигериецов уопште не ме импресионираше,уште стојам на тоа дека Бошковски е подобар од него. Стјепановиќ ја изигра најдобрата утакмица од кога се врати пак у Вардар. Ѓорѓиев некако беше неприметен, и покрај асистенцијата. Се гледа дека му фалат вакви европски утакмици, нема искуство. Неверојатна шанса пропуштивме, сега ќе ни биде екстремно тешко на реваншот. Овие Бате ептен ме асоцираат на Ренова :cautious:
Тоа е тоа момци, сите предуслови се создадени за пекол на Градски. Сега уште повеќе ми е криво што нема да бидам тука..... Али безразлика на се, Вардар покажа денеска дека има срце, дека знае да игра фудбал. Со среќа нека ни е на реваншот. Тука у Скопје се е можно.

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.722
Поени од реакции
3.095
Не можам да си поверувам, у секој ебан спорт ни се дешава ова..... Многу наивни и глупи голови ги примивме, ја од тоа што го видов Захов беше солиден, и нема никаква вина за головите, Вајс и Таневски дозволија да бидат надскокани у одбана од метро и 70 играчи. Пеџа беше ѕвер. Не пресече тоа што он се повреди и излезе од игра.Претходно и Стојаковиќ беше изваден.... Немавме кој да ја креира играта и затоа се повлековме. Се надевам не е сериозна неговата повреда и ќе може да игра у Скопје. Искрено нигериецов уопште не ме импресионираше,уште стојам на тоа дека Бошковски е подобар од него. Стјепановиќ ја изигра најдобрата утакмица од кога се врати пак у Вардар. Ѓорѓиев некако беше неприметен, и покрај асистенцијата. Се гледа дека му фалат вакви европски утакмици, нема искуство. Неверојатна шанса пропуштивме, сега ќе ни биде екстремно тешко на реваншот. Овие Бате ептен ме асоцираат на Ренова :cautious:
Тоа е тоа момци, сите предуслови се создадени за пекол на Градски. Сега уште повеќе ми е криво што нема да бидам тука..... Али безразлика на се, Вардар покажа денеска дека има срце, дека знае да игра фудбал. Со среќа нека ни е на реваншот. Тука у Скопје се е можно.
kade?

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.763
Поени од реакции
6.553
Два гола прокоцкавме на крај :(, како да не ни биде криво ај кажете,барем 2-2 да завршеше ке беше тоа ексрта резултат,али вака сеа мора да победиме на градски јбг.
Верувам дека со полн стадион може да дојдеме до победа,али мора одбраната да изигра на врвно ниво,иначе левиот бек ни спаси сигурен гол во прво така да не беше баш лош ! Ја утре идам на одмор 15 дена,али специјално за Вардар ке се вратам бидејки таква атмосфера не се пропушта,се гледаме на 25 поздрав:)

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
Добро се држеа вашиве, жалосно е со овие играчи Бате што играа без најдобрите да не издржите 3 минути до крај бе ццц. Каков менталитет иаме воопшто како нација да се чудиш. Психолошкото враќање е најбитно после ваков пораз ако не се вратат психолошки нипто не прават. Позз

Kajgana Shop

На врв Bottom