Фан Клуб: Вардар

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.722
Поени од реакции
3.095
Poise ne mrazat od CPB toa e tragcnoto a zosto oni znaat najdobro, ebate kopiljacite

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.314
Поени од реакции
10.341
Како прво нели гледаш дека сликата е правена од некое дете?
Кој друг би се замарал со вакви работи, плус глеј како е направено ЛОЛ
Друга работа што сликата е чиста вистина :icon_mrgr:

Колку се смешни само овие муабети од сите групи демек колку сме биле ланска сезона, па колку малку сме биле оваа сезона :pos:
Друже ние лани на последниот меч ЗА ИСПАЃАЊЕ бевме 600 души. Сите групи лани освен Балисти, да соберат бројки од сите мечеви нема да не стигнат. Али на кого објаснувам кога така сте зацртале. Во просечна бројка пак бевме најбројни лани.
Незнам што очекуваш ти, 30 000 да има?
Не ни е на сите стадионот до гз.
Ех што ми е мерак да ве стават да играте на домашен во Кале на пример да видиме колку ќе бидете.
Ве видовме кога бевте во Градски парк домаќини, 80 души ;)
Лесно е да коментираш кога ги имате УБЕДЛИВО НАЈДОБРИТЕ УСЛОВИ за навивање.
Јак тим, играчи кои сами по себе привлекуваат внимание, силна лига, секоја екипа има навивачка група од кои 2 осд нив се подобри од сите останати во фудбал заедно (Кумани и ЦПБ), населба со претпоставувам околу 60 000 жители, населени на многу мал простор, од една заграда има повеќе млади од цела моја населба. На сите салата ви е на мскимум 10 минути ПЕШКИ, мечевите ви се во одличен тајминг, во затворен простор и траат повеќе од дупло помалку од ншите ЕКСТРЕМНО ДОСАДНИ утакмици (со исклучок на 4-5 во годината).
Фудбалот ни е 100-ти во свет, кошарката ни е 4-та во Европа ;)

Извини мнолимте со нашиве услови што ни фалеше на бројката оваа година?
Да не сме како некогаш, МНОГУ ПОДОБРИ СМЕ ОД НЕКОГАШ.
Никогаш сме немале ваква просечна бројка само зан информација.

Колку ви е само криво што годинава бевме одлични, па толку анти пропаганди направивте вие и ЦПБ само чекавте да бидеме помалку на некој меч за да јадете бурек.

Ќе си каснете од јајцата да можете ;)
Ние сме биле искомплексирани?
Може деца прават слики, коментираат по ФБ во стил на дегенчиња, АМА ФАКТ СЕ ОВИЕ РАБОТИ:

-Ние не шкртаме ваши натписи. ВИЕ ШКРТАТЕ и плус од билбордите само кај вас беше искинат дел.

-Наши официјални профили не пишуваат ЕБИ ГИ ФА, за разлика од вашиот ЈЕБИ КОМИТЕ

-Не ја криеме историјата од нашите членови :) Отвори ја галеријата слики од сегде кај што се навивало. Дали ОК или КК Работнички во раните 90-ти, дали Кометал ЃП, па дури и испадот со ПРОМЕНИ! Да сакаме никој нема да дознае, али тоа е дел од нашата историја. Никој не знае дека не бевме ЕДИНСТВЕНИ КОИИ НАВИВАА ЗА КОМЕТАЛ ТАКА?
http://i49.tinypic.com/e17s4g.jpg
;)
Сите добро знаете дека цело Скопје навиваше за Кометал, ама нека се плукаат само Комити.
Колку од вашите млади членови знаат која ви е првата трибина на вашите основачи и голем дел од членовите?:)
Не ме влечи за јазик, не ви замеравам што глумите лудило па сега сте само плаво-бели и подобро што се направи поделбата, АЛИ ЖИТИ СЕ НЕМОЈ СО ЕФТИНИ ПРОВОКАЦИИ ПОШТО БИЛО КАКВА ДИСКУСИЈА НА ОВАА ТЕМА ЌЕ ЈА ЗАГУБИТЕ!

Па нормално дека младит генерации ќе навиваат за Српски екипи. Се чудам само чива навивачка група ги лаже своите млади членови дека нивните основачи навивале за Партизан, Ѕвезда, Сараево и др?

Плус што имаме други идеали. Ние сме зад Македонското, стоиме зад се што се прави во корист на праваа на овој народ. За разлика одвашите кошаркарски групи што се оградувате од се и се брцате меѓу себе со ножеви :)

Тоа мочан клуб ќе се направам дека не сум го прочитал :facepalm:

Како да ти кажам попросто затоа што очигледно не ме сфаќаш.Никој не негира дека ПОРАНО сите навивале за вардар.Готово поминало , минато свршено и неповторливо време.Ние имаме комплекс со тоа што ги шкртаме вашите шаблони ? Хахахахахха ти се молам вакви испади немој , се знае Аеродром на кого му припаѓа и нема што ваши натписи јас да гледам,а поготово не од типот биди мангуп навивај за вардар.И да и ние сме Македонци , ама за разлика од вас не паѓаме на исценирани индиденти за да некој си набива политички поени.И да комплексаши сте, погледни го видеото од вашето славје пред Бисер, едноставно сами покажувате дека ве боли тоа што аеродром не оди на запад.

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.722
Поени од реакции
3.095
Како да ти кажам попросто затоа што очигледно не ме сфаќаш.Никој не негира дека ПОРАНО сите навивале за вардар.Готово поминало , минато свршено и неповторливо време.Ние имаме комплекс со тоа што ги шкртаме вашите шаблони ? Хахахахахха ти се молам вакви испади немој , се знае Аеродром на кого му припаѓа и нема што ваши натписи јас да гледам,а поготово не од типот биди мангуп навивај за вардар.И да и ние сме Македонци , ама за разлика од вас не паѓаме на исценирани индиденти за да некој си набива политички поени.И да комплексаши сте, погледни го видеото од вашето славје пред Бисер, едноставно сами покажувате дека ве боли тоа што аеродром не оди на запад.
Me boli kur sto aerodrom ne ide na zapad, i ne ni e celta da ve terame na toa, do vcera del od vodzite vi idea na zapad, prv pat idea na gostovanja so Komiti naucija sto e gostovanje, bea kako jagninja , a sea neso glumat. Komplex od vas nema i nema ni da ima. Takvi pomodarski navivaci, ''ultras'' ne se potrebni, toj klip sto aludiras, taa pesna se peese segde, ne si zimaj za vrednost ziti se. Spominjas brojka, nemoj da me jebes, Kumani vi izvadija parola mnogu vistinita.
Za kraj nema sto da psuvam so tebe ni so drugi pomodarci , terajte si vo sala i ne se zamarajte so Komiti , posto covek od strana neznae dali ste najluti rivali so CPB ili so Komiti

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.985
Поени од реакции
74.050
Аха не негирате мало морген тоа, плус прикривате и сега плукате по истиот клуб ;)
Не ме занима што не одите веќе, си има 10-тина души што одат и тоа е тоа.
Немате ни вие комплекс, али пошто оцени дека од слика на некој 13 годишник КОМИТИ имале комплекс од ФА, јас ти давам многу повеќе факти од самиот врв на членството ради кое може и ние истото да го заклучиме. Плус што провоцирате МНОГУ ПОВЕЌЕ од нас...
Терајте си, секој по своја страна, ви поскаувам убави преставување во АБА лигата.
И вие сте добри и ние сме добри, вашиот навивачки свет е сосема различен исто колку и двата спорта. Динамичната кошарка и мртвиот Македонски фудбал.

За исценираните инциденти...
Ако убиството на 5 лица не беше причина да дојдете на протест, ондак незнам што да кажам.

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.832
Поени од реакции
6.386
Прво со самото тоа мењање на трибини се покажува колку сте мизерни.Како што србите и хрватите ги викаат босанците - сунцокрети.На која страна сонцето,таму се вртите.....англискиот израз за вас fair weather fans.
Па поголем доказ дека имате комплекс е што пола и више од вашите членови негираат дека сте иделе за Вардар.
Доказ дека имате комплекс е што шкртате наши шаблони,доказ дека имате комплес е јеби комити,доказ се брдото провокации.Од наша страна сем оваа слика која убаво ја кажува вистината и најверојатно е одговор на сите ваши комплексашки испади нема ништо друго.Не заболе нас колку и дали доаѓале луѓе од Аеродром на запад........
Ние си знаеме убаво кој сме и што сме.......тие што сме сега на запад сме тука цело време,вие сте тие со комплексот на група која како ќе дувне менува страна.
Вчера за Вардар,денес за Скопје утре со Шверцери (додуше ни ова ништо чудно да се случи)......

Член од
14 април 2010
Мислења
4.695
Поени од реакции
6.059
Аеродром иде на запад додуша во многу помал број али ги има ,а и Аеродром навива за Вардар се виде во вторникот кога цел аердорм беше искочен и не поздрави дури имаше еден постар синчето го облекол во маица Вардар имаше и дргуи такви деца со шалови Вардар што беа искочени ,а за ова што негирате само 10тина души сте и тоа сите сте биле дел од западната трибина ,а и си имате сами признавано дека навивате за Вардар и да ти кажам поелка не мочај многу да не бидеш измочан ти на крај полека смири се пред да напишеш нешо размисли пошто тоа “да ви се намочам у клубот “ може скапо да те чини .

Член од
2 октомври 2011
Мислења
82
Поени од реакции
62
Ако некој е Македонец, ако живее во Скопје, и се декларира дека не е Комита (али иде на утакмици, избегнувајќи го запад) - ондак е факинг идиот. И јас следам повеќе баскет nowadays, меѓутоа Вардар е секогаш на прво место. Доаѓам од Ново Лисиче и навивам за Работнички во баскет, али тоа бре не се споредува со Вардар. Конечно имаме силен тим, секоја чест на помладиве генерации што беа со тимот додека му беше најтешко - одиме сите заедно на стадион на квалификации за ЛШ. Аеродром нека се изолира уште повеќе ако сака. Една титула во 45 години. Конечно може да кажат дека се потрофеен тим од КК Вардар.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Темава само да ве потсетам... е за ФК ВАРДАР.
Нема потреба од напади помеѓу навивачките групи... ајде при вакви успеси на Вардар сезонава после толкава пауза, па и сега победата над Молдавскиот “славеник“ ... зошто се има простор за дискусии на вакви теми?

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.530
Поени од реакции
29.060
Темава само да ве потсетам... е за ФК ВАРДАР.
Да ве потсетам да не ве бришам. :)
ps. Поради мало отсуство не напишав, нека ни е честито победата и со Металург и со Молдавците, а секако и титулата. Како што се кажа агонијата прекина, Вардар повторно обединува па нека се множат ваквите титули, среќно во европа :D

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.281
Поени од реакции
8.447
Ти збориш за комплекс а денеска на утакмица ракомет сите од пирати беа со дуксови од фемили. Што е утре да ве чекаме на фудбал на иста трибина со шверцери? Срамота сте бе нити сте биле фактор на запад нити сте па сега некој фактор како навивачка група ...

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.722
Поени од реакции
3.095
Ако некој е Македонец, ако живее во Скопје, и се декларира дека не е Комита (али иде на утакмици, избегнувајќи го запад) - ондак е факинг идиот. И јас следам повеќе баскет nowadays, меѓутоа Вардар е секогаш на прво место. Доаѓам од Ново Лисиче и навивам за Работнички во баскет, али тоа бре не се споредува со Вардар. Конечно имаме силен тим, секоја чест на помладиве генерации што беа со тимот додека му беше најтешко - одиме сите заедно на стадион на квалификации за ЛШ. Аеродром нека се изолира уште повеќе ако сака. Една титула во 45 години. Конечно може да кажат дека се потрофеен тим од КК Вардар.
Vardar stana silen i odma vidoa opasnost , zatoa se razbudija sea so razno razni gluposti sto treskaat , zalosno

З

Забавата е во Кругот

Гостин
Ти збориш за комплекс а денеска на утакмица ракомет сите од пирати беа со дуксови од фемили. Што е утре да ве чекаме на фудбал на иста трибина со шверцери? Срамота сте бе нити сте биле фактор на запад нити сте па сега некој фактор како навивачка група ...
Леле ако Аеродром не бил фактор на Запад, тогаш изгледа ти си бил ;)
А тоа што пирати имале обележје од Ф.а, тоа незначи дека Ф.а биле таму.. Секој може да си купи маичка двојна титула... или сл.
Ф.а денес е меѓу првите 3 мак тифо групи,ако тоа за тебе не е фактор тогаш ти си имаш сериозен проблем со разликувањето.

jyvation

Пургер
Член од
4 ноември 2009
Мислења
2.156
Поени од реакции
2.755
Леле ако Аеродром не бил фактор на Запад, тогаш изгледа ти си бил ;)
А тоа што пирати имале обележје од Ф.а, тоа незначи дека Ф.а биле таму.. Секој може да си купи маичка двојна титула... или сл.
Ф.а денес е меѓу првите 3 мак тифо групи,ако тоа за тебе не е фактор тогаш ти си имаш сериозен проблем со разликувањето.
Може сте биле порано ама сега веќе не.Не разбирам што сакате да постигнете со тоа шкртање на графити и забрана на некои членови да се појават на Запад.Сакате да сте центар пажња во Скопје.Да ве зборува цела Македонија.Незнам што ви е филмот стварно..

Kajgana Shop

На врв Bottom