Billa Bong
I love Basketball
- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 6.590
- Поени од реакции
- 11
1-2 :je:
Идеме обавезно.Ѕвер напиша:Вардар е во ФИНАЛЕТО на Купот на Македонија по вчерашното реми од 1-1 со Пелистер.Финалето се игра на 24 Мај на Градски па сите навивачи и симпатизери на ВАРДАР нека дојдат на Западната трибина и на ФИНАЛЕТО да прослават Куп титула, 20 години Комити и 60 години Вардар.
Ти не одиш на Динамо во Загреб? :helou:Ѕвер напиша:Утре сите навивачи на Вардар нека дојдат на Градски во 16 часот и нека го бодрат Вардар во првенствениот натпревар против Победа.Ова ќе биде загревање пред финалето на 24 мај.Поздрав!
Ако имаш нешто да кажеш позитивно или негативно за Вардар пиши, зашто темава е за Вардар и што кур тебе те заболе дали ке идам во Загреб :helou:Fantom_oh напиша:Ти не одиш на Динамо во Загреб? :helou:
sramota!!! na site net kladilnici bese blokirana 2 kata ccc sramotaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! i ja se soglasuvam so tebe se ova e napraveno i e prodaden natprevarot za pobeda ne samo da zavrsi kako vtora tuku moze i titula da zeme,a vardar 10000% ke go osvoi kupot. stvarno preku qr mi e od nasevo prvenstvo veke samo se mestat natprevari,se potplatuvaat sudii...Zemzela напиша:Леле шиткачи не ми се верува :nerv: зашто да одам на Вардар ја наместија оваа во првенството за Победа да заврши втора а Вардар да го земе купот...срамота!!!