Фан Клуб: Вардар

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Чекајте ќе се видиме во купот. Ова и онака беше загревање и за едните и за другите.

Член од
2 април 2006
Мислења
2.842
Поени од реакции
31
Следи куп утакмицата во среда. :zlo:

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Мора да извадиме барем нерешено па преку купот да одиме во УЕФА

Ѕвер

Перфекционист
Член од
4 јануари 2006
Мислења
2.223
Поени од реакции
28
Вардар е во ФИНАЛЕТО на Купот на Македонија по вчерашното реми од 1-1 со Пелистер.Финалето се игра на 24 Мај на Градски па сите навивачи и симпатизери на ВАРДАР нека дојдат на Западната трибина и на ФИНАЛЕТО да прослават Куп титула, 20 години Комити и 60 години Вардар.

П

Паспарту

Гостин
to toooooooo najslatko e seljacki tim koa ke go pobedis u polufinale sea na red se majmuncinjava

Член од
2 април 2006
Мислења
2.842
Поени од реакции
31
Ѕвер напиша:
Вардар е во ФИНАЛЕТО на Купот на Македонија по вчерашното реми од 1-1 со Пелистер.Финалето се игра на 24 Мај на Градски па сите навивачи и симпатизери на ВАРДАР нека дојдат на Западната трибина и на ФИНАЛЕТО да прослават Куп титула, 20 години Комити и 60 години Вардар.
Идеме обавезно. :eek:lee:

Да го прославиме освојувањето на купот. :zlo::zlo::zlo:

Ѕвер

Перфекционист
Член од
4 јануари 2006
Мислења
2.223
Поени од реакции
28
Утре сите навивачи на Вардар нека дојдат на Градски во 16 часот и нека го бодрат Вардар во првенствениот натпревар против Победа.Ова ќе биде загревање пред финалето на 24 мај.Поздрав!

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Ѕвер напиша:
Утре сите навивачи на Вардар нека дојдат на Градски во 16 часот и нека го бодрат Вардар во првенствениот натпревар против Победа.Ова ќе биде загревање пред финалето на 24 мај.Поздрав!
Ти не одиш на Динамо во Загреб? :helou:

Ѕвер

Перфекционист
Член од
4 јануари 2006
Мислења
2.223
Поени од реакции
28
Fantom_oh напиша:
Ти не одиш на Динамо во Загреб? :helou:
Ако имаш нешто да кажеш позитивно или негативно за Вардар пиши, зашто темава е за Вардар и што кур тебе те заболе дали ке идам во Загреб :helou:

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
luge ke ideme so pobeda u kupot?epa bujrum site na zapad ke bide frka

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Леле шиткачи не ми се верува :nerv: зашто да одам на Вардар ја наместија оваа во првенството за Победа да заврши втора а Вардар да го земе купот...срамота!!!

П

Паспарту

Гостин
Zemzela напиша:
Леле шиткачи не ми се верува :nerv: зашто да одам на Вардар ја наместија оваа во првенството за Победа да заврши втора а Вардар да го земе купот...срамота!!!
sramota!!! na site net kladilnici bese blokirana 2 kata ccc sramotaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! i ja se soglasuvam so tebe se ova e napraveno i e prodaden natprevarot za pobeda ne samo da zavrsi kako vtora tuku moze i titula da zeme,a vardar 10000% ke go osvoi kupot. stvarno preku qr mi e od nasevo prvenstvo veke samo se mestat natprevari,se potplatuvaat sudii...

F

fantomX

Гостин
A dali navistina ima tolku nenormalni kladilnici sto go stavaat i naseto prenstvo kade 98,9% rabotite se znaat odnapred:ban?:

Kajgana Shop

На врв Bottom