Фан Клуб: Вардар

Ф

Флеш

Гостин
Uuu konecno e gotovo.... online tv ... konecno ke moze da gledam natprevari od Vardar posle dolgo vreme od doma ...Gledam na FFM stranata e stavena nova opcija ONLINE TV....Sea ce ima nov tip na navivanje ;D Od kaucot vo moja soba so cips i koka kola ....TOP !!! XD

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
Уште да обезбедат пренос на радио и за нас смртниците у недела што работиме.... :)

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.289
Поени од реакции
8.471
Uuu konecno e gotovo.... online tv ... konecno ke moze da gledam natprevari od Vardar posle dolgo vreme od doma ...Gledam na FFM stranata e stavena nova opcija ONLINE TV....Sea ce ima nov tip na navivanje ;D Od kaucot vo moja soba so cips i koka kola ....TOP !!! XD
На протест ти се иде а на Вардар на стадион никако а?

Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566
Уште да обезбедат пренос на радио и за нас смртниците у недела што работиме.... :)
Па мислам дека стандард си има преноси од 1 МФЛ секоја недела на Македонско Радио.

Незапирливи 1903/87

Изгорен за Вардар
Член од
20 јули 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
10.235
Видиш не ми текнало на тоа до сеа. Фала, ќе проверам у недела :pos: :)
Има,има и јас имам слушано кога несум бил во можност да отидам :) плус се уклучуваат и на другите утакмици кога има нешто интересно :pos:

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.332
Поени од реакции
15.595
Видиш не ми текнало на тоа до сеа. Фала, ќе проверам у недела :pos: :)
Ти не си идел како мал на утакмици а?
Татко ми си носеше радио на батерии со него(порано немаше интернет на мобилните) и си го пушташе на утакмици да слуша како се другите утакмици.... :) А знам и други носеа исто.

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
Ти не си идел како мал на утакмици а?
Татко ми си носеше радио на батерии со него(порано немаше интернет на мобилните) и си го пушташе на утакмици да слуша како се другите утакмици.... :) А знам и други носеа исто.
Сум идел бе како не, само шо не ми текнало од кога почнав да работам да турам слушалици да проверам дали има. Сеа ми текна и на гостовање коа идевме негде сезонава пошо касневме ко по обичај шоферот на автобусот пушти радио ја слушавме утакмицата дур стигнеме тамо. Мислам со Напредок беше у Кичево. :)

Архивист

Ултрас
Член од
10 мај 2007
Мислења
2.926
Поени од реакции
608
Сум идел бе како не, само шо не ми текнало од кога почнав да работам да турам слушалици да проверам дали има. Сеа ми текна и на гостовање коа идевме негде сезонава пошо касневме ко по обичај шоферот на автобусот пушти радио ја слушавме утакмицата дур стигнеме тамо. Мислам со Напредок беше у Кичево. :)
Јас работам во Македонско радио и ке има комбинирани преноси од сите натпревари во емисијата спорт музика спорт. Само искочи еден мал проблем и вонредните кола во средите ке ги нема со пренос.

Член од
23 февруари 2012
Мислења
464
Поени од реакции
285

Се спремаат масовно овие ќе играат изгледа на старана карта- инцидентите.
Што се има сличено на 14.03.2001? Гледам повикуваат да се сетеле на тој датум. Од тоа што прогуглав на таа дата нивните политичари го повикале народот да се крене против државата на масовен митинг во Тетово :tapp:
Повикуваат на одмазда :facepalm:
Инциденти? .. Нема да има ништо , во тое биди сигурен .

Што не пишуваш , за тоа што се случи во Филип Арената , Вардар 2-0 Шкендија , еден дел комити ги нападнаја фудбалерите на Шкендија , кои биле на трибини , абее Балисти биле тие :tapp:

И да , прогуглај уште малку :icon_mrgr:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.094
Поени од реакции
74.898
Инциденти? .. Нема да има ништо , во тое биди сигурен .

Што не пишуваш , за тоа што се случи во Филип Арената , Вардар 2-0 Шкендија , еден дел комити ги нападнаја фудбалерите на Шкендија , кои биле на трибини , абее Балисти биле тие :tapp:

И да , прогуглај уште малку :icon_mrgr:
Да бе прелетавме преку трибина и ги нападнавме. Ги нападнале од обична публика пошто многу се курчеле. Не беа ни нападнати, туку бешен интервенирано да се иселат од трибина за да не дојде до инциденти.
Ај баш да видиме како ќе помине мечот :icon_mrgr:
Јас и ти имавме кладба околу победникот, незнам колку ја памтиш :icon_mrgr:

Член од
23 февруари 2012
Мислења
464
Поени од реакции
285
Да бе прелетавме преку трибина и ги нападнавме. Ги нападнале од обична публика пошто многу се курчеле. Не беа ни нападнати, туку бешен интервенирано да се иселат од трибина за да не дојде до инциденти.
Ај баш да видиме како ќе помине мечот :icon_mrgr:
Јас и ти имавме кладба околу победникот, незнам колку ја памтиш :icon_mrgr:
Знам бе , ќе видиме .

Јас повеќе имам страв од гостувањето во Штип каде што според мене и со 1 бод би бил задоволен , а за Вардар у среда ќе биде ХАОС градот , СИТЕ на стадион као и секогаш , и не знам баш , дерби си е дерби , не се знае , само да има фер судење !!!

Kajgana Shop

На врв Bottom