Фан Клуб: Вардар

Член од
2 февруари 2012
Мислења
9
Поени од реакции
4
Пандо бил и веќе на тренинг со работнички.
Pando mozebi trenira a dali ke potpise ke vidime, Pando ja napravi najgolemata greska vo zivotot sto ne potpisa za Vardar na uste dve godini so pozajmica od sest meseci vo Bregalnica, a od druga strana ja izlaza upravata na Vardar demek ke odel vo vtoroligaski klub da igra a sega on saka da potpise za Rabotnicki.

Член од
29 јануари 2008
Мислења
821
Поени од реакции
410
како што се зборува во Кочани двајца играчи од Вардар Андреј Милосавовски и Дарко Ѓурчиновски треба да играат на двојна регистрација за Осогово.. значи ќе доагаат само на натпревари а ке тренират со тимот на Вардар... ова е само информација која се шири од управата на клубот од кочани.. Знае ли некој од вас нешто повеке за ова..?

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.985
Поени од реакции
74.052
како што се зборува во Кочани двајца играчи од Вардар Андреј Милосавовски и Дарко Ѓурчиновски треба да играат на двојна регистрација за Осогово.. значи ќе доагаат само на натпревари а ке тренират со тимот на Вардар... ова е само информација која се шири од управата на клубот од кочани.. Знае ли некој од вас нешто повеке за ова..?
Јас колку што знам, во Миравци ќе бидат позајмени.
Едниот игра средина, другиот напад или како AMC :icon_mrgr:

Член од
14 април 2010
Мислења
4.695
Поени од реакции
6.059
Нема веќе двојна веќе или ќе ви бидат целосоно отстапени или нема да дојдат кај вас бидејќи е укинато тоа правило веќе двојна од оваа полусезона не важи мислам дека затоа и прва лига натпреварите ги сменија во недела да се играат

M.O.P.

Niggaz were born to kill
Член од
27 јануари 2012
Мислења
1.435
Поени од реакции
1.305
DA bideme realni Pando da bil dobar sigurno ke igral go poznavam Ilco i nikogas ne mesa babi i zabi takov bili ili onakov bil on bara samo kvalitet a Pando sto ostanal vo Vardar za vreme na krizata ne e tocno togas Vardar igrase so mladinci i normalno tie 17 ili 18 godisni igraci ke sakaat da se dokazat u prva liga i nikoj nema da si odi on ne bese profesionalen fudbaler na Vardar so dogovor pa da vikate ostanal u Vardar za vreme na krizata sto se fura maliot se fura saka da bide zvezda i greska sto ne otide u Bregalnica site fudbaleri sto se nadobri site pominale niz toa nikoj ne stanal odma zvezda kako sto sakase Pando epa sega so sreka u Rabotnicki (nemoj da mislite deka i tamu ke igra ova mu e najgoloemata greska)

Член од
14 април 2010
Мислења
4.695
Поени од реакции
6.059
Првиот си игра во лигата колку што знам...............
И кај нив е пауза Фк Ростов се во Анталија ама на нивниот сајт пишува дека следна приајтелска е на 7ми февруари против Черноморец од Украина а за денес нема ништо

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.322
Поени од реакции
15.576
DA bideme realni Pando da bil dobar sigurno ke igral go poznavam Ilco i nikogas ne mesa babi i zabi takov bili ili onakov bil on bara samo kvalitet a Pando sto ostanal vo Vardar za vreme na krizata ne e tocno togas Vardar igrase so mladinci i normalno tie 17 ili 18 godisni igraci ke sakaat da se dokazat u prva liga i nikoj nema da si odi on ne bese profesionalen fudbaler na Vardar so dogovor pa da vikate ostanal u Vardar za vreme na krizata sto se fura maliot se fura saka da bide zvezda i greska sto ne otide u Bregalnica site fudbaleri sto se nadobri site pominale niz toa nikoj ne stanal odma zvezda kako sto sakase Pando epa sega so sreka u Rabotnicki (nemoj da mislite deka i tamu ke igra ova mu e najgoloemata greska)
Цементара беше расадник за играчи на Вардар :)

Сериозно, понижување било да се игра за прволигаш, па деца со мене што тренираа играа на двојна во трета лига за Лисиче и Драчево, па ете сега слушнав дека еден од тие е во Турција. Разгалени деца...

Kajgana Shop

На врв Bottom