Фан Клуб: Вардар

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.322
Поени од реакции
15.576
Дали го исполнив зборот? :)

Туку ме интересира дали сте задоволни од засилувањата и има ли некои други забелешки во однос на подобрување на работата на управата да може да бидат разгледувани?

Со почит
Управата засега добро си ја врши работата, нормално одредени работи се со важност пред останатите, па откако ги средивте поважните работи, свртете се на споредните кои денеска многу значат во фудбалот.
За промоција и маркетинг веќе имаше поназад доста сугестии, мислам дека ги имаш прочитано.
Конкретно ќе кажам за сајтот, подобро да го нема, отколку да е лош каков што е моментално.
Еве еден мал пример, линкот за младинската школа: http://fkvardar.mk/mladinska-shkola нема ништо освен сликичка аматерски изработена, воопшто не е тешко да стои некоја информација, броеви/мејл за контакт за младинската школа, кои се тренери, итн...
Се надевам дека до почетокот од другата сезона сајтот ќе биде каков што треба, бидејќи заедно со фејсбук денеска се многу важен начин за доближување до фановите.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.984
Поени од реакции
74.046
Исто се согласувам дека Немања Милисављевиќ како класично лево крило во моментов би бил идеално засилување!
Не беше Милосављев нашиот, а Милосављевиќ на Работнички? Или сепак обратно било? :D
Добар беше, леташе по лева страна, ама реализацијата му беше ужастие :icon_mrgr:
Ако убаво се сеќавам он стрелаше против Пелистер во победата од 1-0 ви 2007 година :D

P.S. кој е овој со дрес број 24? Мановски?
Се некои непознати го носат дрсот со мојот омилен број :place:
Порано тоа дрвесимото Леповиќ го носеше :icon_lol:

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.530
Поени од реакции
29.060
Не ја оспорувам работата на управата. Ама на прес конференцијата управата истакна дека не се знае кога и ДАЛИ ќе се игра со Динамо Загреб, некој требаше да ги потсети дека е 65 годишнина и треба да се слави...

П

Паспарту

Гостин
Се знаат точните датуми и противници на подготовките во Анталија?

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Не беше Милосављев нашиот, а Милосављевиќ на Работнички? Или сепак обратно било? :D
Добар беше, леташе по лева страна, ама реализацијата му беше ужастие :icon_mrgr:
Ако убаво се сеќавам он стрелаше против Пелистер во победата од 1-0 ви 2007 година :D

Па и Милисављевиќ беше кај нас, друже. Не памтиш излеа убаво ;)
Се знаат точните датуми и противници на подготовките во Анталија?
На 5ти со Ростов, 9ти со Славија Софија и на 12ти со Краковија. Се очекува уште неколку пријателски да бидат договорени по пристигнувањето во Анталија.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.984
Поени од реакции
74.046
Па и Милисављевиќ беше кај нас, друже. Не памтиш излеа убаво ;)
Хмм кога беше кај нас он?
Во ерата на трифун да не беше?

Што знам, не ми текнува дека играл кај нас. Значи јас сепак за Милосављев сум зборел :)

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Хмм кога беше кај нас он?
Во ерата на трифун да не беше?

Што знам, не ми текнува дека играл кај нас. Значи јас сепак за Милосављев сум зборел :)
Го довлечка Трифун со него, ама кратко се задржа после оние добро познати срања што се десија со Костовски family. Иначе екстра играч беше. Сега мислам дека настапува во Романија, и тоа во некој од подобрите клубови.

П

Паспарту

Гостин
Го довлечка Трифун со него, ама кратко се задржа после оние добро познати срања што се десија со Костовски family. Иначе екстра играч беше. Сега мислам дека настапува во Романија, и тоа во некој од подобрите клубови.
Васлуи :)

Член од
5 јануари 2009
Мислења
2.654
Поени од реакции
81
Вардарци принудно „дремат“ на аеродром: Далеку е Анталија...ако врне снег

Фудбалерите на Вардар и стручниот штаб веќе неколку часа „дремат“ на скопскиот аеродром чекајќи да се подобрат временските услови, со оглед дека летовите поради снежното невреме се презакажани. „Далеку е Анталија, посебно кога врне снег“, се шегуваат вардарци, обидувајќи се на различни начини да си го пополнат времето со интересни содржини додека чекаат дозвола за лет.

Вардарци требаше да полетаат во 13 часот за Анталија, но нивниот лет беше одложен, со оглед дека авионот уште не е пристигнат од Истанбул во Скопје.

„Црвено-црните“ во Анталија ќе бидат до 16 февруари и ќе одиграат пет контролни натпревари. Тренерот Илчо Ѓорѓиоски на пат поведе 20 фудбалери и тројца голмани, меѓу кои и новите засилувања. Вардар во овој зимски преоден рок се засили со Златко Таневски, Јован Костовски, Ибе Зито Огбона, Самир Керла, Жан Мановски и Филип Колеќевски.

Фото: www.fkvardar.mk

Jovo Sk-Mk

Е брзо е,брзо е
Член од
16 јануари 2008
Мислења
310
Поени од реакции
40

И двајцата играа во Вардар. Милисављевиќ првин во работнички (што го даде голот против Болтон во Скопје) па потоа дојде во Вардар. а Милосављев е токму тој што го пиша, што им го свирна на Пелситер на ноќната што се играше на 11-ти Октомври 2007-ма ;)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.984
Поени од реакции
74.046
И двајцата играа во Вардар. Милисављевиќ првин во работнички (што го даде голот против Болтон во Скопје) па потоа дојде во Вардар. а Милосављев е токму тој што го пиша, што им го свирна на Пелситер на ноќната што се играше на 11-ти Октомври 2007-ма ;)
А јас мислев дека сум единствен што ја памти датата :D

Добро е, убаво сум си памтел. За Милосављевиќ најпрво не ми текна дека играше во Вардар, ама после кога спомнавте се присетив дека таа полусезона го носеше нашиот дрес :)

Jovo Sk-Mk

Е брзо е,брзо е
Член од
16 јануари 2008
Мислења
310
Поени од реакции
40
А јас мислев дека сум единствен што ја памти датата :D

Добро е, убаво сум си памтел. За Милосављевиќ најпрво не ми текна дека играше во Вардар, ама после кога спомнавте се присетив дека таа полусезона го носеше нашиот дрес :)
Пелистер редовно си го пегламе на празници, во 2007 беше на 11-ти Октомври, во 2010 за Голема Богородица (28-ми Август) ... тогаш киднав од слава за да присуствувам на утакмицата :D

Член од
30 јуни 2008
Мислења
1.983
Поени од реакции
1.264
ako je na zvaničnoj stranici skopskog Vardara objavljena vijest da je Semir Kerla postao igrač ovog kluba, bivši stoper sarajevskog Željezničara, ipak, neće zaigrati za jesenjeg prvaka Makedonije!

Makedonci su napravili administrativni propust prilikom registracije, tako da Kerla ne može biti registrovan za Vardar, pa zbog toga nije otputovao u Antaliju, gdje će se pripremati njegov nesuđeni klub.

Naime, iz Vardara nisu pravovremeno regovali i na vrijeme zatražil i ispisnicu iz Žiline, kluba u kojem je naš internacionalac proveo posljednju polusezonu. Obzirom da je u Slovačkoj prelazni rok završen, tako je i Kerla ostao bez mogućnosti da se registruje za najpoznatiji makedonski klub.

Kajgana Shop

На врв Bottom