V
Viktoranius
Гостин
Гола вода ајдеее на куро.
Толко од Беласица и оваа сезона.
Не е ништо готово бе.Тепајтеја Слога наредно коло и пак сте во игра.:helou::helou:Гола вода ајдеее на куро.
ОМГ !И од Новаци,толко нее изгледаizgubivte 2-1
Па шо не зема играче ка гледе оти не оде така да го ебам и кутуко... Не му се дават ни 2 денара , дали не свати за тии 2 години зашо е дојдан перо у клубо ? он да беше тај љубимец на Беласица уште од лани ке га внесаше у прва лига , ама тука е заради лични потреби и бизнис... не ми кажувајте тука приказниSo vi e Pero kriv be!! da ne sakate da kazate mesteni bee poslednite 3 utakmici,daj ne se glupirajte...igracite na Belasica se koma,ne ne biva tva e...igraat deca od mladinskite skoli na klubo,od tie deca ni 3ca ne ja sakat Belasica kak so treba,tii so nema da gi zemat vo sostavo se raduvat na sekoj neuspeh na Belasica,ne mi kazuvajte pero ke meste utakmici ccc pogolema glupost ne sum slusnal...iiiii so ke ni e prva liga? daj kazejte Strumica kako grad nezasluzuva prva liga,vreminata se izmenani,narodo e izmenan,mladite ne ni znaat so e tva sport,sekoja cest za isklucoci ama tie se nogo retki nooogo..Strumica imase epitet na sportski grad,sega nema nisto,nisto! najnogo zaradi glupio strumicki narod!..kak ke vidas mladi kak se zanimavat so politika se ke ti e jasno...za tva ne ni treba prva liga! neka sme vo vtora
pozdrav
vi rekov deka se solidni a ovaj od pogore mi veli deka pisam glupi postojnemozite so novaci selski cvsti deca se ke ve unistat na fizicki plan:pos2:
Kazah deca od mladinskite skoli,deca na Belasica,tii nema cel zivot da se mladi,meto so sakas ti da igraate 91-92 godina??Metono1[mkd];2371294 напиша:^ Gis, momentalno ako igra edno dete od mladinski pogon za 1 tim na Belasica jas si go secam. Zahov, Cacev, Bozinov, Ristevski, Cvetkovski ( Mladinci? ) ; Stojanov, Stojanovski, Tanushev (edinstven mlad igrac 91 gog), Siskov (mladinci?) ; Stojanovski & Georgiev. Koj od tuka gledas mladinci, i bez veza taka da trupate glupi maabete?
А колко е точна тва е питањето.. :smir: