Фан Клуб: Беласица

• Креатор на темата Soprano
  • Време на започнување
Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.176
Поени од реакции
106
Шо нема Заев е прашање. Не е проблем за него, може и Беласица да ја земе, ама после во клубот ќе биде иди ми дојди ми. 35 годишнаците ќе се прв тим, младите ќе си го држат, и пак ќе нема добар фудбал.

DarkWalker

Think globaly , Act Localy!!!
Член од
4 февруари 2006
Мислења
1.209
Поени од реакции
70
Metono1[mkd];2355050 напиша:
Шо нема Заев е прашање. Не е проблем за него, може и Беласица да ја земе, ама после во клубот ќе биде иди ми дојди ми. 35 годишнаците ќе се прв тим, младите ќе си го држат, и пак ќе нема добар фудбал.

Нема грешка , сега сичко кажа :nenene: Не е работата да го зема клубо заев , работата е некој стабилен спонзор , а ги има ного у нашио град бизнисмени шо стварно може да помогнат за клубо , и да играат шо повеке деца од школата на Беласица , А ако веке Заев влезе у клубо заедно со уште неколку наши бизнисмени , јас верувам дека Беласица пак ке се врате на старите патеки. Струмица го сака фудбало , Струмица е фудбалски град , и на сите и е јасно тва, ама клубо се дава на нестабилни личности и ликови кои само перат пари , а немат никакви желби за успех на клубо...

DarkWalker

Think globaly , Act Localy!!!
Член од
4 февруари 2006
Мислења
1.209
Поени од реакции
70
Metono1[mkd];2357676 напиша:
Ќе видаме как ќе биде, за 2-3 дена.
Заев влева у Беласица :helou: од сигурни извори :baeh:

GIS

Член од
21 октомври 2007
Мислења
881
Поени од реакции
154
Utre so Novaci,sabota se igra redovno kolo so Sloga taka?

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Да.
Утре се игра одложеното коло од некни во сабота што требаше да се одигра,а во сабота на домашен терен долгоочекуваното големо дерби со Слога.

Колко повеке народ во сабота,толко подобро за поттик на играчите на Беласица,кои се единствените ак не се лажан што ја победија Слога на Чаир.:vozbud:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Ајде да победиме утре,па ќе мислиме на натпреварот со Слога :)

Член од
29 февруари 2008
Мислења
729
Поени од реакции
6
nema da pobedite be vi se padnaa 4 sudii od stip ke ve skinat od sudenje protiv vas ili nereseno ili ke izgubite:pos2:

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Прво скокнејте па кажејте оп бе деца. Толко ли не се научиите..:wink::wink:
Ак знаате точен резултат кажејте да пишаме на кладилницата сите се правате бабата ванѓа....доста со такви глупи постове.

кадети и младинци во недела играме на домашен терен против Вардар Декамел од Неготино.Повеке инфо накај сабота.:smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom