- Член од
- 9 февруари 2010
- Мислења
- 315
- Поени од реакции
- 910
И ете ја таа еуфорија која што ја имам пред секое Ел Класико
Одиме вечер 3-1 очекувам.
И ете ја таа еуфорија која што ја имам пред секое Ел Класико
Одиме вечер 3-1 очекувам.
Не сте виделе вие кога победува Барса, ова ви е мала група Море со коли се слави низ цел град.Поздрав до Toni i Beck's со видеово ....
Тетово навива за Реал Мадрид!
P.S.
Ај поминете ги Челзи, па се гледаме о финале
Не сте виделе вие кога победува Барса, ова ви е мала група Море со коли се слави низ цел град.
Иначе ова мислам е близу до Штуловиот универзитет, така да претпоставувам дека се студенти т.е не се од Тетово, ама само моја претпоставка.
Ako nemame gol do 75 min, ides na youtube i go gledas momentot koa Iniesta izramni na 1-1. Posto toj film posle 75 min vise nema da go vidimeСе слагам со Namul.
4-3-3 ни ги донесе сите успеси, сите титули. Моментално ги немаме Абидал и Виља али затоа Пујол и Санчез ќе покријат солидно.
Стартно 4-3-3 со тоа што Дани стандард повремено би идел напред а со тоа и формацијата би се менувала во 3-3-1-3...
ВалдесДани - Пиќе - Маскерано - ПујолЧави - Бускетс - ИниестаСанчез - Меси - ПедроВалдесМаскерано - Пиќе - ПујолЧави - Бускетс - ИниестаМесиДани - Санчез - ПедроАко немаме гол до 75-та минута, Пиќе најистурен напред.
ako ne dademe gol u prvite 45'(normalno nie da ne primame nieden), tesko za plasman ponatamu. Ne znam, od edna strana nesto mi veli deka ideme dalje sigurno, a pak nesto mi veli deka se izmoreni kako na fizicki taka i na psihicki plan.Ја би 1-0 да водиме и Иниеста во 92ра пак гол да даде........е има големи шанси срцев удар да ме стрефи во тие моменти.....