Фан Клуб: Барселона

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
ako ne dademe gol u prvite 45'(normalno nie da ne primame nieden), tesko za plasman ponatamu. Ne znam, od edna strana nesto mi veli deka ideme dalje sigurno, a pak nesto mi veli deka se izmoreni kako na fizicki taka i na psihicki plan.
Не реално да правиме муабет ни треба гол во првите 20-25 минути, за Челзи да мора малку од малку да се отвори. Иако верувам и дека Челзи ќе проба да ја истегне утакмицава на пенали, ама се надевам дека нема до тоа да стаса.
Едноставно е мораме да дадеме гол во прво полувреме за малку да се отвори Челзи.....па ако даде Господ да им дадеме уште еден. Ако не ќе се молиме на продолженијата и на пеналите (сето ова под услов да не примиме гол, што со оглед на одбраната ми делува некако како научна фантастика).

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Ако не дадеме гол за еден час игра тогаш лошо ни се пишува!

Дека се способни момците да победат чисто со 2-3 гола никој не оспорува, ама на психички план мислам дека е најслабиот момент на сезоната, или пак може да се покаже како најмотивирачкиот.

B

Beck's

Гостин
Ако не дадеме гол за еден час игра тогаш лошо ни се пишува!

Дека се способни момците да победат чисто со 2-3 гола никој не оспорува, ама на психички план мислам дека е најслабиот момент на сезоната, или пак може да се покаже како најмотивирачкиот.
Kolku sto bevme sposobni protiv Inter, i proslite mecevi so Chelsea. Toa e sto najvise me plasi, bunker igrata na Chelsea, i toa vo vakov mec. Ednostavno ne znam kako ke se spravime so takva igra:confused:
--- надополнето: 23 април 2012 во 17:15 ---
inace momentalno gledam Barca-RM 5-0,

Villa we Miss you:cuc:

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Не зезајте ова не е Македонска репрезенација па да паѓаат на психа. Верувам во дечките и во Пеп дека може да направат супер резултат и покрај тоа што се случи со Мадрид. Тоа е веќе минато. Сите се фокусирани на мечот со Челзи. Ни треба огромен пресинг, и брз гол. За да може да се разбие бункерот на Челзи. Ни треба и Пике за дуелите со Дрогба и за високите топки. Мора да се ослободи простор за Меси, а притоа да не се гуши средниот ред.

Инаку денес искочија неколку интересни изјави.

Оваа посебно ми е интересна, доаѓа од стариот

Cruyff: "What I like most about Guardiola is that he sees thing others don't. Who would have thought Mascherano could play at centre back?"

Cruyff: "At another academy, they'd have told Xavi or Iniesta: You're not tall or strong enough to become a player

Денеска и Пике кажа неколку интересни работи, веројатно ја научи лекцијата од дисциплинските мерки:

Pique: "Being a sub is a new situation for me, but it's a decision of the coach. I accept that, and work hard to get back in the line-up."

Pique: "People talk easily about the end of an era. This team has won 13 from 16 trophies, think we deserve a bit more respect."

Pique: "Pep always has been tough for me, from the first year. But I like it that way."

Pique: "For me, it's not important if I play or not tomorrow. Probably for the press it is. Main thing is to win and qualify for the final."

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Нешто што сега го прочитав а интересно звучи. Шефот спрема нешто од кујната мириса јакооо (y)

Guardiola: "Do I think we will be in Munich? I don't have doubts about that. I have an indestructible belief in my players.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
3-3-4 формација?

Валдес​
Алвес Пујол Маскерано​
Бускетс​
Чави Иниеста​
Куенка Санчез Меси Педро​
:vozbud:
Челзи сигурно не планира да поминува центар утре, додека не примат 2 гола, можеме и без голман да играме.​

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
3-4-4 формација?

Валдес​
Алвес Пујол Маскерано​
Бускетс​
Чави Иниеста​
Фабрегас​
Челзи сигурно не планира да поминува центар утре, додека не примат 2 гола, можеме и без голман да играме.​
Стај уште двајца, како што е редот. :icon_lol:

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
3-4-4 формација?

Валдес​
Алвес Пујол Маскерано​
Бускетс​
Чави Иниеста​
Фабрегас​
12 имаш бе...или ќе ни дозволат со играч повеќе да играме :D

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Fail.

У ствари како што пишав, може без голман да играме:icon_lol:

Член од
22 април 2005
Мислења
2.492
Поени од реакции
1.120
утре челзи го јаде, без разлика како ќе играат.
една работа е многу важна: барса 3 утакмици по ред да даде 1 гол само, такво нешто нема да се деси, односно шансите такво нешто да се деси се премали.
од случајност ќе им дадеме 3 гола :)

првата утакмица реков лагано ќе го добиеме со малку среќа, но среќата изостана.
сеа викам ги добиваме и без среќа, челзи се толку мизерни, тоа ќе биде сензација ако поминат они.
неќам среќа утре, сакам господ да не остави на мира. нека не ја гледа утакмицата едноставно :) нека си пушти некоја турска серија нешо...да ги остави челзи на милоста на барселона, толку сакам. да не игра од нивна :)

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Ако играме како што вика Пеп тогаш ќе биде мн мн тешко,некако не ми се верува дека ќе поминеме.Тој вика дека можеби згрешил што на Ел Класико не играл со Цеск,така да чекајте го утре во прв состав.Нае*авме....

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
А како вика Пеп дека ќе играме? Зошто сега го гледав пресот и не слушнав такво нешто од него.

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Не го гледав пресот,но читав некаде дека Пеп рекол оти можеби направил грешка што не го играше Цеск од прва минута на Ел Класико.Затоа сум сигурен дека ќе игра со Цеск утре.Но прочитав дека е и многу уверен дека ќе играме финале....

Kajgana Shop

На врв Bottom