Фан Клуб: Барселона

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
Немој само ти како фан на барса да ми збориш за фаворизирање на Реал од страна на судиите. Не ви беа доволни 2-3 титули само заради судски одлуки,не зборам во дуел со Реал туко со ЧЕЛЗИ ( за плачење е ова),Арсенал итн итн.
Се се врти во круг. Не планирам да се расправам само да знаеш све се враќа. Имај убава вечер.
уште еден напатен фан кој си има комплекси од барса. па дај измислете нешто друго, ова со судиите стана досадно веќе :tapp:
ние не сме плачковците реал или како вас хејтерите, на секоја утакмица да кривеме судијата кога игра барса

Зрното

Еден е Зизу.
Член од
17 септември 2007
Мислења
1.526
Поени од реакции
634
Годишно пишувам во форумов 3 пати.. максимун 4.
Фан на Реал М сум....
Значи вака... факт е дека Барселона е најјака екипа шо постои моментално.
Али можам да кажам дека се е до парите, весниците, Уефа, Фифа. Веќе ми се гади од овај фудбал што е сето местена работа и однапред си знаат на кој кај ќе му биди местото. Како тоа Мурињо секогаш втората сезона во секоја лига му е поуспешна од првата... тој две чисти нема од водење тим освен ако не се крија со играчите ко пи*ки по терен. Чисти политики. Од ко влегоја парите во Реал(2001/02), Челзи, Сити, Малага, Ливерпул, Рома, Анжи.. руските тимови, еве и во турција се мести на живо.. тоа прават парите. Не сте свесни само колку ќе земе Барселона пари од штампање на весници, од утакмици изгубени(бодови) намерно(оти намерно... па Меси онака зицери не промаршува), И според мене шо мислам, факт е дека нема да му дозвола да ја освои Барселона 4тата титула со ред. Факт е дека вгодина Меси нема да биди избран за најдобар играч(таму шо е тоа на сезонаблабла). Факт е дека Јуве нема да биди шампион во Италија :)))))) И факт е дека годинава нема Барселона да освои Лига на Ш. досега никој не освоил 2 пати со ред.. А нема ни долго време тоа да дозволат Уефа.. за да се вртат парите низ Европа.. Еби се Платини, Блатер, и ебете се сите местачи на натпревари.

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Примера толку беше, али ЛШ...не баш...:)

Барн, хир ви камммм..:D

Момци, тоа е тоа, срцево ме боли али тоа е тоа, немам зборови.
Реал ќе не тепа на пичкуш...

Имам многу за правење муабет, али да почекаме бар уште некое коло...::P

Член од
15 јули 2011
Мислења
156
Поени од реакции
201
НЕ ПАНИЧЕТЕ БЕ АЛООООООООО, ПОПИСОТ ЌЕ ГО ПРАВИМЕ У МАЈ МЕСЕЦ :) ЌЕ ВИДИМЕ КОЈ ШТО И КОЛКУ ОСВОИЛ :)

Член од
1 март 2009
Мислења
8.636
Поени од реакции
10.378
Па и да е изгубена Ла Лига, во ЛШ главни фаворите сме, суперкупот и светското ги освоивме, Копа дел Реј ќе освоиме, сезоната сепак ќе биди успех.

Глава горе, сега треба да сме барселонисти најмногу

I

IBIZA SOUND

Гостин
nesto ima greska kaj pep ,a nesto i povredite si go napravija
napadot e epten slab
do nekade mozam da se slozam i so zrnoto :)

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Примера толку беше, али ЛШ...не баш...:)

Барн, хир ви камммм..:D

Момци, тоа е тоа, срцево ме боли али тоа е тоа, немам зборови.
Реал ќе не тепа на пичкуш...

Имам многу за правење муабет, али да почекаме бар уште некое коло...::P
Да се поправам од сабајле напишаното,

Алијанц, хир ви каммм !!

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.857
Поени од реакции
10.331
Sme izgubile bodovi a? Nisto...ne mozam da bidam razocaran ili lut na timov posle se sto osvoija izminative godini. Godinava i da ne osvoime znacaen trofej nema da sum razocaran. Posledniot pat koga ne osvoivme znacaen trofej vo sezonata sto sleduvase gi osvoivme site 6. Malku rekonstrukcija i povtorno ke gazime. A treba i da mu se isplatat milionite na Perez, sto za igraci sto za sudii...

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Може ќе ме наречете луд ама јас сум сеуште оптимист, надеж ми влева изјавата на Меси "We need to continue in the Liga. There are still too many points left to surrender, the second round had just begun

и текстот на Филе

БАРСА СЕ ОДДАЛЕЧУВА ОД ШАМПИОНАТОТ, РЕАЛ СО УШТЕ 5 „МЕЧ ТОПКИ„ ?
by Igor Filevski on Sunday, 29 January 2012 at 00:16
Премногу експериментирање не е на арно. Промените и ротациите во веќе подолго време „стандардизираната„ 3-4-3 на Пеп со само тројца назад, посебно наспроти 4-4-2 на Виљареал и тие како него, мораше да доживее промена, барем сега кога „болница„ завладеа во клубот.
Без Виља, Иниеста, со заморен Чави, Меси под притисок како „задолжителен спасител„ и пополнување на празнините со Тељо и Тјаго, повеќе од сигурно беше дека ќе дојде до нов кикс.

Кикс, со тоа што сега е веќе 7 бодови предност на Реал.
Предност која тешко се стигнува ако се знае дека отсега Барселона ќе е во многу потешка ситуација отколку Реал.
И да се победи во април, ќе останат уште -4.

Каде тие ќе бидат проблем на Реал?

Барселона веќе со останување во Копа дел Реи има два дополнително тешки натпревари веќе во наредните 10 дена и тоа со Валенсија. И уште еднаш пак со Валенсија во Ла Лига на 19 февруари.

А измеѓу Лига на Шампиони. Додека Барселона ќе игра Реал ќе си одмара.

Многу тешко да се намалува предноста. Посебно ако се знае дека сите овие екипи кои мака мачат да се спасат од испаѓање, кога играат против Реал сериозноста ја сфаќаат многу полежерно, а кога играат против Барселона играат против европскиот и светски шампион и императивот „победа„ е на врвно ниво , до последна капка адреналин.

Пеп тешко дека вака ќе успее, но добро е што тоа се случува сега, во второто коло од пролетниот дел.
Има време за исправка.
Има време да се согледа проблемот на „болницата„ во клубот.

Ако до април остане истата предност, тогаш може со скоро сигурност веќе да се насети промената на шампионот во Ла Лига.
Но реков, до април, до месецот каде Реал има пет можности за кикс и тоа тогаш кога најмалку се очекува.
Леванте, Рајо, Бетис, Малага и Валенсија.
Ако ги победи Моу и нив, само „фрустрацијата„ ќе остане во април, но титулата ќе може да ја замени.
Наместо Копа дел Реи, повторно само една титула и годинава, но од Ла лига.
Времето е пред нас да покаже дали грешам со претпоставката

Факт е дека Реаел една ќе киксне и една ќе изигра Х верувам во тоа. За мене ништо не е готово.
Visca el barca !!

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930

Веќе гледам кикс против Атлетико:cool:

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Никакво разочарување нетреба да има, 7 бода не се недостижни и се додека има теоретски шанси треба да се верува сепак ова е фудбал и све е можно, али јбг не разгали БАРСА нас :).
Само овој малер со повреди да престани и све ке биде ок.

Член од
12 април 2010
Мислења
1.602
Поени од реакции
890

pumaval

Дрвен Адвокат
Член од
5 септември 2008
Мислења
1.480
Поени од реакции
598

levell5

Superlative Сasual Dating - Real-life Girls
Член од
29 јануари 2011
Мислења
397
Поени од реакции
219
Ај ај не почнувајте сега одма, како тоа сме се откажувале пред време, како едно како друго.
Бидете реални мајка му, Ла Лига замина во неповрат да си се навртиме ние ЛШ и на Купот доста е. Иако со оваа игра Валенсија ќе не избрише без проблем.
Јас колку што знам поминале 20 кола, не е на крај сезона.

Kajgana Shop

На врв Bottom