Фан Клуб: Барселона

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Кармона главучот дрво(во Барса Б игра овој?), Афелај многу слабо , а не знам каков потенцијал гледат во Дос Сантос,брат му 100 пати подобар е....
Тиаго сега за сега најдобар,креира шанси кога и да сака,и за себе и за колегите....

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Тиаго вреди за сите.. свака му част на момакот.. ни еден пас не утна, сите ТОП ги намести..
Овој Кармона да го видам на клупа во 2 полувреме, јебем му тупоглавецот.. и Афелај некако тапа игра.. ЏДС му помина времето, безнадежен е.. ова лето нека си ги пакува куферите и магла нека фаќа од тимот..
Толку од мене, ајде во второто полувреме да ги напуниме.

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
Да беа поснаодливи малку во додавањата лесно можеа да водат БИЛИТЕ:)

Имаа чист зицер Томасов 1 на 1 со Валдез од 5 метра,,,и цела топка промаши играч на Хајдук сам на 5 метра пред гол...
Освен стативата на Виља,и еден удар од 20 ина метра...од Барса ништо не видов....
Сепак во второ влегува Иниеста,па треба да се помрдни малку играта....

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Нека се продаде Џефрен што е можно побргу.....
Добар меч видовме .....

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
То ти је то.. цело време доминација, топката цело време кај нас.. а не успеавме да ја затресеме мрежата.. противникот да беше некој поснаодлив и подобар ќе ни го брцнеа страшно..
Како и да е повеќе среќа во наредната утакмица.. од оваа никако не сум задоволен. -.-

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
Џефрен камен.....:tapp:Не е толку млад(23 години)... за да прави такви почетнички грешки:eek:
А и Сориано(замената за Виља) беше како изгубен пред голот....
Резултатот е во втор план,не беше ни за очекување дека ќе запнат со сите сили...
Најважно е на ваквите мечеви да не се повреди некој....
А мора да се признае дека и Хајдук одигра доста добар меч...

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
И ние вака пријателски ке ги дотепаме со голови :).А што ни пишува на новите дресови не можам да видам?
Qatar Foundation. А Unicef им е одпозади.

LGBT

Weird
Член од
20 јули 2011
Мислења
329
Поени од реакции
157
Сега бидејки јас пишав да им дадеме многу голови 0-0 помина ..

малер сум значи.

BakoMevmedoski

Немирен
Член од
30 септември 2009
Мислења
525
Поени од реакции
55
Што се лутите бе, ваков резултат и се очекуваше.
Прво не дека не можевме да ги тепаме туку не напинавме.
Друго секоја година подготвителните натпревари не ги играме со кој знае колкави сили.
Трето ова е една добра лекција за Пеп да виде кој треба да си иде на трансвер листа без мислење, колку што забележав јас : Џонатан, Џефрен треба да си заминат под хитно.
Четврто толку ли ве нервира еден нерешен натпревар иако ништо не значеше?

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.289
ако не постојат вакви натпревари нема ни да знаеме што се случува со 3тата постава

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.650
Поени од реакции
22.728
Не сте биле задоволни од пријателски меч каде што играа Балиу, Далмау, Кормона и другите. :pos:
Дај бе не се заебавајте, некој ќе помисли сме изгубиле Ел-Класико со Меси, Педро и Чави во составот.:eek:

Kajgana Shop

На врв Bottom