Да си знаеш и за нас.4 КЛАСИКА, за помалку од 20 дена . . . НЕВЕРОЈАТНО
ЈАС ПРОГНОЗИРАМ 4 ОД 4, ЗА ВАС НЕ ЗНАМ
кисс
Имаше анкета и сите се согласивме дека двата играчи се тука некаде(еднакви) по квалитет и нема потреба сега за неразјаснети разединувања и кавги помеѓу нас кајганаџиите...пис
Ете ти размислување на Шинтераш ... Значи, никад нема да признаат бе ... Се они најбоље, а ако има подобар, не е подобар туку на исто рамниште се ... ц ц ц
мислам дека 2 картони се суспензија,не знам точно.Waka Waka со Алмериа го сакам на местото на Виља
Абе тој коментаторот на канал 5 + да не е французин ? хаха многу чудно ги изговараше имињата вчера...
Аман бре кој бил на тренинг денес,па кој е тој маме да му е...,зошто јас да не бидам таму туку тој :kesa:
п.с: Колку жолти картони е резултат на суспензија во ЛШ? И дали имаме некој од нашите на границата ?( за Иниеста знам )
кисс
Имаше анкета и сите се согласивме дека двата играчи се тука некаде(еднакви) по квалитет и нема потреба сега за неразјаснети разединувања и кавги помеѓу нас кајганаџиите...пис
Ете ти размислување на Шинтераш ... Значи, никад нема да признаат бе ... Се они најбоље, а ако има подобар, не е подобар туку на исто рамниште се ... ц ц ц
многу ме изнервира видеото...лигле мамино ...има милиони да плати ако сака да се слика со Меси се да му ебам.Денеска на тренингот на Барса присуствуваше Џастин Бибер. :nesvest:
Moжеби е мало иритантно лигле, ама замислете колку стотици илјади дресови ќе ни продаде со ова клипче...
^ Како брзо се спријатели со Бојан.