Фан Клуб: Барселона

Член од
29 април 2015
Мислења
4.362
Поени од реакции
4.302
Забораив да пишам во четвртокот, Торе треба да добива повеќе шанса од Фермин.

Во клучен дел од сезоната се повредуваат Касадо и Олмо, многу лошо.
Де Јонг и Педри ќе треба да изиграат све до крај на сезона, секоја утакмица е финале.
Ако се издржи до крај без долги повреди би било добро.
Едино што може да се повреди е Лева, секако смета поише. :icon_lol:

Член од
11 октомври 2017
Мислења
437
Поени од реакции
160
Па до некаде се остварија моите очекувања во врска со Олмо,уште во Август кога се зборуваше за неговиот трансфер јас бев 50-50 за да дојде никој не ги оспорува неговите квалитети ама сега гледаме зошто типично ала Дембеле малку на терен малку на болница.Сега веќе влегуваме во клучниот дел од сезоната каде што (Поготово во Ла лига) со вакви судии буквално секој натпревар е финале и секој пораз ќе биде чекор назад кон освојување на титулата,гледајќи го календарот со Ел класико на хоризонт гостување кај Билбао и Виљареал на домашен терен (Натпревари обележани со црвено).За купот мислам дека Атлетико (После ремито вчера) ќе влезе екстремно доста оштро ќе фрли све на една карта,па нема да не чуди Флик да влезе малку порезервирано во овај натпревар зошто очигледно е дека Барса нема ростер за три фронта а и поради ризикот од повреди.

McLovin

Politically Incorrect
Член од
11 август 2016
Мислења
4.056
Поени од реакции
15.965
Една од перфектно изиграните утакмици сезонава. Од почеток до крај натискаат, Жирона само еднаш мина центар и постигнаа гол. Сите на ниво!

Член од
28 октомври 2019
Мислења
1.858
Поени од реакции
4.531
Јамал претерува малку со себичењето на моменти, ајде сега на крајот на решена утакмица не е толку битно ама му се има случувано и во битни моменти.

Член од
29 април 2015
Мислења
4.362
Поени од реакции
4.302
На вакви утакмици поише се радувам кога некој нема да се повреди отколку на самата победа.
У среда против пациентите сигурно ќе играме со најјак состав, после тоа во ЛаЛига имам не така тежок распоред, освен со Бетис али играме дома.
Од 9 утакмици колку што преостануваат, ако ги тепаме Реал потребни ќе ни се само 6 победи до крај за титула, со претпоставка Реал све да тепа.
Ќе биде интересна сезона на крај, можно е финале ЕлКасико во купот, во ЛШ, а Бога ми и финале во лигата ако се држат двете екипи вака. :icon_lol:
Со 2 титули од 3 ја би бил презадоволен. :)

Член од
27 септември 2009
Мислења
2.195
Поени од реакции
1.089
Ете тоа е Ханси Флик вратете мој постови уште пред две години кога врлев дека Флик е вистинското име за Барселона. Многумина овде беа повеќе за Клоп и други имиња ;) Со ваква игра и ништо да не се освои е милина секоја итакмица за гледање. А ќе се освои со ваков пристап секако

Член од
29 април 2015
Мислења
4.362
Поени од реакции
4.302
Иначе никој не пишува за Фати.
Мене искрено ми е жал ова што му го прават, ама од друга страна така е пошо е алчен, трет најплатен играч ни е.
Флик напраи играчи од некој тешки просеци, сигурен сум дека и на Фати ќе ја дигнеше формата, ако ме друго, минутите на Пау Виктор да ги добиеше.
Ако не сака да намали плата, ќе мора да оди на продажба на лето.
Он и Инаки Пења се први за идење, секако и Кристијансен е тука.

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.617
Поени од реакции
13.989
Иначе никој не пишува за Фати.
Мене искрено ми е жал ова што му го прават, ама од друга страна така е пошо е алчен, трет најплатен играч ни е.
Флик напраи играчи од некој тешки просеци, сигурен сум дека и на Фати ќе ја дигнеше формата, ако ме друго, минутите на Пау Виктор да ги добиеше.
Ако не сака да намали плата, ќе мора да оди на продажба на лето.
Он и Инаки Пења се први за идење, секако и Кристијансен е тука.
Мислиш на тренинг не го имаат видено Фати што може? Едноставно повеќе не е играч за прва лига, камо ли за Барса. Неговата кариера е готова, нозете му се партал, не може да трча веќе не пак друго. Само ќе ги дозема парите од договорот, после тоа комотно може да се пензионира, освен ако не сака да се метка во некои нисколигашки тимови. Да дојдеше Рашфорд сигурен сум дека ќе газеше во Барса, не испадна човек од Фати, ама за тоа е крива претходната управа што го пропадна клубот, му даде долготраен договор на лик со такви тешки повреди, безмозочни е мал збор за нив, гомна најгнасни.

Член од
17 мај 2016
Мислења
3.682
Поени од реакции
4.160
ама за тоа е крива претходната управа што го пропадна клубот, му даде долготраен договор на лик со такви тешки повреди, безмозочни е мал збор за нив, гомна најгнасни.
Лапорта му го продолжи договорот до 2027

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.617
Поени од реакции
13.989
Рафиња тотално е излезен од ритам после репрезентативната, мораше барем една од двете претходни утакмици во лигава да изигра.

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.409
Поени од реакции
5.582
Ерик куќа ти горела со тие аматерски додавања, овај за во Пелистер не е, не во Барселона, ако чинеше Пеп не те бркаше тркало од играч !
Кога и да игра тресење е да не се прими гол....

Kajgana Shop

На врв Bottom