- Член од
- 17 јули 2024
- Мислења
- 123
- Поени од реакции
- 167
Страшна е Барселона, страшна!
Мислиш на тренинг не го имаат видено Фати што може? Едноставно повеќе не е играч за прва лига, камо ли за Барса. Неговата кариера е готова, нозете му се партал, не може да трча веќе не пак друго. Само ќе ги дозема парите од договорот, после тоа комотно може да се пензионира, освен ако не сака да се метка во некои нисколигашки тимови. Да дојдеше Рашфорд сигурен сум дека ќе газеше во Барса, не испадна човек од Фати, ама за тоа е крива претходната управа што го пропадна клубот, му даде долготраен договор на лик со такви тешки повреди, безмозочни е мал збор за нив, гомна најгнасни.Иначе никој не пишува за Фати.
Мене искрено ми е жал ова што му го прават, ама од друга страна така е пошо е алчен, трет најплатен играч ни е.
Флик напраи играчи од некој тешки просеци, сигурен сум дека и на Фати ќе ја дигнеше формата, ако ме друго, минутите на Пау Виктор да ги добиеше.
Ако не сака да намали плата, ќе мора да оди на продажба на лето.
Он и Инаки Пења се први за идење, секако и Кристијансен е тука.
Лапорта му го продолжи договорот до 2027ама за тоа е крива претходната управа што го пропадна клубот, му даде долготраен договор на лик со такви тешки повреди, безмозочни е мал збор за нив, гомна најгнасни.