- Член од
- 31 мај 2011
- Мислења
- 2.746
- Поени од реакции
- 1.289
не дека имаше некоја важност натпреварот,ама од авион се гледаше кој е подобар........кој ќе ги трпи утре овие шо се вадат со судиите.....
Не брат, пишувам без да прочитам што сум напишвал, тоа ми е навика јбг ....Свесен си што напиша?
Ова е последица од гледање на Барса од 2008ма или во најдобар случај 2006та. Чак ни играчите ни Гвардиола не си зимаат за право да го потценат Милан ама па и уште коментар Милан нема што да бара утре на Сан Сиро се гледа бељата што ја направи интернет ерава кај младичиве! Се неадевам дека и играчите се со мислата Милан нема што да бара на Сан Сиро...
бек он топик честито нека ни е победата...падна ГОЛЕМИОТ милан на свој терен од европскиот првак UFO барселонаабе сами се тепавме т.е. сами извадивме реми. при 2-1 место да им набутавме уште 2,3 гола. они кур ташак си играа...тотално незаинтересирани. ај белки им дојде а’клот, па ќе се освестат. али шо се замарате....јас се кладам дека на сан сиро ќе ги тртореме, ако не тепаме таму ставам слика од милан на аватар за еден месец
Aко тука подаваше, ќе беше кренато офсајд знаменцето, е сега дали поради тоа шутирал и не подал не можеме да знаеме, али играчот внатре во шеснаестерец беше во офсајд во тие моменти, за нијанса беше понапред од Виља во таа акција.виља, треба да се казни добро за себичниот потег, кога двајца чекаа да дадат гол, он проба сам. ме извади од кожа
има ситуации каде имаш прегледност дали играчот на кој сакаш да му подадеш е во офсајд или не. има ситуации каде едноставно немаш време за проценка и инстиктот ти кажува дали да шутнеш или да подадеш.Aко тука подаваше, ќе беше кренато офсајд знаменцето, е сега дали поради тоа шутирал и не подал не можеме да знаеме, али играчот внатре во шеснаестерец беше во офсајд во тие моменти, за нијанса беше понапред од Виља во таа акција.
немаше да биде кренато офсајд знаменцето,затоа што играчот на кој што требаше да му ја додаде(мислам фабрегас) беше позади виља,во такви ситуации не се крева офсајд.Aко тука подаваше, ќе беше кренато офсајд знаменцето, е сега дали поради тоа шутирал и не подал не можеме да знаеме, али играчот внатре во шеснаестерец беше во офсајд во тие моменти, за нијанса беше понапред од Виља во таа акција.
Не беше, ако правиме муабет за ситуацијата од прво, играчот беше во офсајд ситуација, дадоа и таков кадар при репетициите, али не е ни битно тоа.немаше да биде кренато офсајд знаменцето,затоа што играчот на кој што требаше да му ја додаде(мислам фабрегас) беше позади виља,во такви ситуации не се крева офсајд.