најважни се трите бода.
ќе има уште 4-5 утакмици вакви минимум до крај на сезона коа ќе бидеме тапа (тапа во смисол испод нивото на квалитет на кој сме навикнати) инаку во спротивно целосно заслужена победа.
фабрегас труп. тешко се движеше. пасовите ужас. па јас не го ни видов да се стрча.
меси, дадовте сите оцена, една од полошите утакмици. индиспониран беше комплетно
чави беше солиден иако фалат тие негови килер-пас, бускетс според мене најдобар.
маскерано и абидал одлични. со оглед на тоа што алвес има задача често да улетува...си поставувам прашање: кој тренер во историја на фубалот играл со ваква поставеност во одбраната, при тоа противничката екипа едвај да има по една-две полушанси?! нешто невидено и непознато во светот на фубалот.
како и да е, мора нешто да смени пеп. премногу пимплаат пред 16. може некогаш и да се шутне да му се сневиди, него да му се дава на педро или алвес, да бидат изблокирани во корна, па корната да се проигра кратко.. и така натака. многу сме предвидливи во напад, супериорноста не` вади, односно и поркај тоа што противниците знаат како тече нападот на барса најчесто немаат решение. тоа најчесто полека преминува во често. а ме плаши. да не премине во не-баш-толку-често.
гол од корна не сме дале од ларсон (така е зборот)
друго нешто ме плаши. екипиве против кои играме еволуираат да им ебам тоа. логично би било на 1-0 да нападнат да се отворат малку.. они се бранат без оглед на резултатот. на ниедна екипа не и оди во прилог да нападне против барселона. класична дарвина еволуција