Фан Клуб: Барселона

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.751
Поени од реакции
22.967
Еии, човек ќе сака нешто да напише, вие се сте кажале. :D

Можно ли е да има вистина во ова? Мене не ми се верува:
untitled.JPG

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
За тоа дека пишуваат весниците, остајте... секако си пишуваат за публицитет. Инаку цел свет знае дека Пеп има многу поголема поддршка од фановите отколку Росел. Така да, не му оди тоа во прилог;)

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
П.С. Утре го играме 400тиот натпревар во ЛШ. Мора да го прославиме со поубедлива победа :icon_lol:

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Треба малце Росел да си го намали егото и да се спушти на земја. Претера со секојдневното плукање по Лапорта. Ако има некоја лична нетпреливост кон Лапорта,а очигледно има, нека си ја реши лично, а не да збори цело време во има на клубот и со тоа да го оцрнува човекот што ја крена високо Барса, човек кој што ја врати Барса таму кај што припаѓа, буквално на секое поле.

Уште кога дојде Росел, почна да се ваќа за некои ситници, како демек Лапорта трошел многу пари од клубот по разни скапи вечери, ручеци, подароци, скапи пури и уште некои банални работи, а заборава дека баш Лапорта е човекот кој му ја остави најсилната екипа во светот, а од друга страна знаеме Лапорта каква Барса начека, како на играчки така и на финансиски план.
Очигледно Росел не сваќа дека со сите тие секојдневни препуцавања по медиумите само може да му наштети на Спортското Друштво Барселона.

П.С: Можам само да кажам БРАВО за потегот на Пеп и неговото бранење, односно неговите убави зборови за Лапорта, кој што ги искажа на пресконференцијата после натпреварот со Атлетико.(y)

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.751
Поени од реакции
22.967
Денеска почина една легенда на Барса од '60тите, Хесус Переда. За клубот има изиграно 316 натпревари и постигнато 110 голови.
Почивај во мир, легендо!

I

IBIZA SOUND

Гостин
Пепе: „Во Суперкупот бевме подобри од Барселона. За жал, немавме среќа а требаше да победиме на двата натпревари“

ovoj izgleda se uste nemoze da go prebole super kupot :D

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Валдес​
Алвес----Пујол----Пике----Адриано​
Маскерано​
Чави----Кеита​
Педро----Меси----Виља​

Ова е мој тип за стартни 11... незнам зошто али мислам дека нема да го игра Цеск вечерва од прва минута.​

Член од
27 септември 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.083
Валдес​
Алвес----Пујол----Пике----Адриано​
Маскерано​
Чави----Кеита​
Педро----Меси----Виља​

Ова е мој тип за стартни 11... незнам зошто али мислам дека нема да го игра Цеск вечерва од прва минута.​
Јас мислам дека Чави нема да игра од прва минута, средниот ред ќе го сочинуваат Маскерано, Тиаго и Цеск ...

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Zosto Maskerano pred Buskets?
Maskerano >Buskets kako centralen
Buskets>Maskerano kako DM
Jas bi igral so Maske i Pike vo odbrana a Buski kako DM,normalno ako igrame 4-3-3,NO ako igrame 3-4-3 Alves-Maskerano-Abidal....Greska ke napravi Pep ako igra 3-4-3 so Pike-Pujol-Abi......Mora vo odbrana da bide Alves a ne kako krilo,se gubi tamu a i premnogu gubime na defanziva.....
Xavi neka igra do nekoj dobar rezultat pa posle neka odmora.....

Член од
11 јуни 2007
Мислења
1.505
Поени од реакции
1.302
I keep with the recovery, today I'm running down the mountain with Alexis Sanchez!

Every day I feel better! Thanks for your support!!

Изгледа на истата планина трчаат сите повредени играчи

Во документарецот за Чави има инсерти како Чави трча на истата планина кога ја имаше најтешката повреда во кариериата !

Член од
11 јуни 2007
Мислења
1.505
Поени од реакции
1.302
Не дека го погодуваат од sport.es ама еве можен состав за вечер

Kajgana Shop

На врв Bottom