Фан Клуб: Барселона

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Најважното од целата оваа ситуација е дека Пеп ниту играчите не му обрнуваат внимание на Мурињо.

П.С. И после Бускетс глумел.:vozbud:

Член од
8 октомври 2007
Мислења
4.680
Поени од реакции
8.511
Честито осумтарда! Е оваа Барса сакам да ја гледам.
Да не се заебава кога има предност од 1 или 2 гола, туку да го толчи противникот, да не знае каде се наоѓа. Се надевам Пеп им одржал убава лекција и убаво си ја научиле.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Дечки ја ве напуштам на некое време, од викенд на викенд ќе ве читам, барем додека не ставам интернет во Скопје.
Значи во среда одиме на победа, заедно со Атлетико Мадрид едно од најтешките гостувања за нас, ама лани успеавме да го преживееме, а после осмицава (јес да беше против Осасуна, ама осмица си е осмица) сум уште посигурен дека ќе успееме да ја победиме Валенсија, особено ако играме со Пике и Пујол назад, оти да бидеме реални, Солдадо е страшен.
Ако успееме да го запреме Солдадо, мислам дека ќе успееме да им пикнеме барем 2.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.607
Поени од реакции
22.616
^ Ставај интернет побргу таму, фан-клубот не е истото без тебе. :P

Иначе Пике денеска тренирал заедно со остатокот од групата. Веројатно ќе може во средата, уште од првата минута да заигра на Местаља.
Според Спорт, Барса го следи дефанзивецот Гери Кејхил од Болтон. Ама, Пеп рече дека за оваа сезона нема да се купува дефензивец, а кога тој ќе рече, мора така да биде. :D

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Не верувам дека ќе ризикува од прва минута со него. Мислам дека Пујол и Маскерано ке бидат одбрамбениот тандем.

Член од
25 август 2009
Мислења
2.078
Поени од реакции
1.243
Сакам Пике што поскоро да се врати...ми се лоши кога Бускец игра како стопер..

Член од
1 март 2009
Мислења
8.632
Поени од реакции
10.350
пујол-маскерано супер тандем е во одбрана незнам што се буните, солдадо нема да мрдни
само прашање е колку голови ќе му дајме, јас велам 5

tufekciev

Барсa <3
Член од
6 февруари 2009
Мислења
2.242
Поени од реакции
802
пујол-маскерано супер тандем е во одбрана незнам што се буните, солдадо нема да мрдни
само прашање е колку голови ќе му дајме, јас велам 5
Од 2 гола разлика повеќе нема да ги тепаме ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom