Ернесто ЧЕ Гевара
Hasta La Victoria Siempre
- Член од
- 21 јуни 2010
- Мислења
- 14.605
- Поени од реакции
- 22.611
Плус, 72 години не сме изгубиле кога првата утакмица од сезоната сме ја играле дома!
Можеби ке звучи чудно но гледајки ја предната 6-ка,потајно сум среќен што Алвез е суспендиран.Ке биде празник за очи.
Абе искрено мене ми изгледа дека секако ќе си одат со 3-4 гола у мрежа без разлика како ќе игра Барса.Ако играат средина Чави-Цеск-Иниеста, па и пред нив Меси, без 3-4 гола не си одат од Кампот Виљареал.
Па Пеп ја употреби таа формација во реваншот од супер купот така што не би ме чудело сега да ја користи за цела утакмица кога и онака ќе има проблеми да најде и тројца одбранбени играчи, а не четворица.Баш сакам да видам како ќе делува на терен формацијава погоре од индустриал, иако не верувам дека Пеп ќе излезе утре со таква формација.
Виљареал иако се нешто ослабени со продавањето на Казорла, сепак со Нилмар, Валеро и Роси ќе задаваат и те како проблеми.
Би сакал утре баш со таа формација да започне, и нормално да се менува во текот на натпреварот, во зависност од играта, но некако се мислам дека почетниот состав во одбраната ќе биде надополнет со Фонтас.Па Пеп ја употреби таа формација во реваншот од супер купот така што не би ме чудело сега да ја користи за цела утакмица кога и онака ќе има проблеми да најде и тројца одбранбени играчи, а не четворица.