Фан Клуб: Барселона

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.608
Поени од реакции
22.620
За еден час натпреварот од Жоан Гампер трофејот, против Наполи. Само за потсетување, пред околу 1 месец претседателот на Наполи, Де Лаурентис, изјави дека 'Меси е кретен'.

Официјален состав:

Пинто

Монтоја - Пике - Фонтас - Адриано

Цеск - Кеита - Тиаго

КикоФ. - Виља - Иниеста

Ернесто ЧЕ Гевара

Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.608
Поени од реакции
22.620
Line-up Napoli: De Sanctis - Campagnaro Cannavaro Britos - Maggio Dzemaili Inler Dossena - Lavezzi Hamsik - Cavani

Шо викате? Колку ќе ни спика Кавани вечерва. Јас би ја играл од 0 до 2 гола. Да им ја дадеме на Наполи 0-1 да тепаат.

BakoMevmedoski

Немирен
Член од
30 септември 2009
Мислења
525
Поени од реакции
55
So zboris, sakas da kazes deka barsa za 3et pat vo istorijata bi bila kjar od transfer.
3 Миљони го купивме ланскиот зимски преоден рок, затоа што му истекуваше договорот го зедовме толку ефтино инаку би коштал околу 10 миљони.

Да се надоврзам за трансверов, не верувам и не сакам да биде продаден Афелај бидејќи немаме многу играчи во тимот а и плус како што кажа едно другарче погоре ке добива шанса ионака е среќен во Барса а и игра на повеќе позиции.

Што се однесува до натпреварот вечерва со Наполи, нормално очекувам победа сеа што ке биде не знам ама и нема многу да се нервирам ако изгубиме затоа што не е некаков значаен натпревар.

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Наполи со најсилниот состав. :)
Ја викам 3+, конечен 2-1. :D

Ернесто ЧЕ Гевара

Член од
21 јуни 2010