Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
За еден час натпреварот од Жоан Гампер трофејот, против Наполи. Само за потсетување, пред околу 1 месец претседателот на Наполи, Де Лаурентис, изјави дека 'Меси е кретен'.

Официјален состав:

Пинто

Монтоја - Пике - Фонтас - Адриано

Цеск - Кеита - Тиаго

КикоФ. - Виља - Иниеста

Line-up Napoli: De Sanctis - Campagnaro Cannavaro Britos - Maggio Dzemaili Inler Dossena - Lavezzi Hamsik - Cavani

Шо викате? Колку ќе ни спика Кавани вечерва. Јас би ја играл од 0 до 2 гола. Да им ја дадеме на Наполи 0-1 да тепаат.

So zboris, sakas da kazes deka barsa za 3et pat vo istorijata bi bila kjar od transfer.

3 Миљони го купивме ланскиот зимски преоден рок, затоа што му истекуваше договорот го зедовме толку ефтино инаку би коштал околу 10 миљони.

Да се надоврзам за трансверов, не верувам и не сакам да биде продаден Афелај бидејќи немаме многу играчи во тимот а и плус како што кажа едно другарче погоре ке добива шанса ионака е среќен во Барса а и игра на повеќе позиции.

Што се однесува до натпреварот вечерва со Наполи, нормално очекувам победа сеа што ке биде не знам ама и нема многу да се нервирам ако изгубиме затоа што не е некаков значаен натпревар.

Наполи со најсилниот состав. :)
Ја викам 3+, конечен 2-1. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom