I
IBIZA SOUND
Гостин
ne izmaci almeria no na krajot nie ja omacivme
ТООО Тиагоо ќе им одржи страшна лекција.. и плукајте ме сите ако не даде гол.[/QUOTE]Pedro и Villa на клупа, Тиаго, Милито и Максвел . . . СУПЕР
Уште 2-3 минути до стартот на големото кошаркарско Ел-Класико. Реал Мадрид-Барса. Ајде да ги започнеме уште од сега.
а од кој состав да очекуваме повеќе???? со алмерија????Шо очекувавте со овој состав.
--- надополнето ---
Иначе, додека комшиите само серат како некои од нашиот фан клуб им давале црвени без везе, ете 'почитуваниот' и 'респектираниот' ReleaseYourself, кој иначе е познат по тоа што мисли дека е главен во нивниот фан клуб, еве за кое мислење ми дал негативна репутација:
Само сакам да се види очајот и интелигенцијата кои одредени членови ја поседуваат. Ме боли органот за неговото црвенко. :bip:
Со Чави тешко дека некој ќе најде,а за Иниеста ќе почекаш малцеКој ќе најде моментот кога Чави ќе го упуцаше Пеп и после овој кога направи смешни фаци добива зеленко
Бускетс ќе игра и во лигата и купот ( според мене ) . . .Подобро Маскерано да играше во лигата а Бускетс во купот!