Фан Клуб: Барселона

M

Mayavin

Гостин
Нека е честит 125 години постоење од овој голем клуб. Фала за сите незаборавни моменти и емоции.

Сум кажал еднаш ќе кажам повторно, нема подобро чуство да делиш роденден со клубот за кој што навиваш од дете.

:ojeaa:

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.710
Поени од реакции
22.848
Нека е честит 125 години постоење од овој голем клуб. Фала за сите незаборавни моменти и емоции.

Сум кажал еднаш ќе кажам повторно, нема подобро чуство да делиш роденден со клубот за кој што навиваш од дете.

:ojeaa:
Среќен роденден на тебе и на најдобриот клуб во историјата :aplauz:

Член од
27 септември 2009
Мислења
2.193
Поени од реакции
1.083
Среќен 125 ти роденден на најдобриот клуб во историјата. За Барса не се само навива, за Барса се живее, VISCA EL BARCA !!!

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.890
Поени од реакции
30.813
Среќен 125 ти роденден на најдобриот клуб во историјата. За Барса не се само навива, за Барса се живее, VISCA EL BARCA !!!
Среќен 125 ти роденден на најдобриот клуб во историјата на Каталонија. За Барса не се само навива, за Барса се живее, VISCA EL BARCA !!!
Еве да ти поправам да не ти се смеат од другите фан клубови.

Член од
16 октомври 2021
Мислења
689
Поени од реакции
1.578
Дечки линк за телефон ако може, некој добар..
Каснам али јебига.
Еве ти линк и види дали ќе ти кочи.. овде глеам ја.

Член од
28 октомври 2019
Мислења
1.829
Поени од реакции
4.423
Срамота е ова, да ги добиеш Баерн и Реал со одлична игра а да губиш од Лас Палмас, Осасуна...

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.162
Поени од реакции
46.277
Срамота е ова, да ги добиеш Баерн и Реал со одлична игра а да губиш од Лас Палмас, Осасуна...
Neka go menja pristapot Flik so visoka odbrana narocito koga vodi, veke mu go probija, 8 boda gubat u 3 kola bemliga, ova ako ne mu e wake up call ne znam so treba da se desi. Gi reanimiraa real za mesec dena, namesto dopopnitelno da im napravat pritisok radi krizniot period, sea obratno e.

Член од
17 јули 2024
Мислења
84
Поени од реакции
108
Сакав да ја отворам оваа тема чисто да се преброиме колку фанови навиваме за Барселона, и да споделиме мислења и ставови!

Down

Aloysius Devadander Abercrombie
Член од
4 мај 2012
Мислења
4.000
Поени од реакции
6.885
Епа дај да се поделиме некако, еден нека брои на форумов, друг на улица, може по градови да се поделиме.

Член од
25 август 2024
Мислења
79
Поени од реакции
99
Сакав да ја отворам оваа тема чисто да се преброиме колку фанови навиваме за Барселона, и да споделиме мислења и ставови!
nema brat od koga si otide mesi padna brojkata da znaes sea radi jamal edino pak da se vozboni ali tesko ke bide daleku e on od black messi material ustee

Kajgana Shop

На врв Bottom