Ернесто ЧЕ Гевара
Hasta La Victoria Siempre
- Член од
- 21 јуни 2010
- Мислења
- 14.710
- Поени од реакции
- 22.848
Не ја гледав во живо, гледав снимка после тоа.
Каква партија на Педри!
Каква партија на Педри!
Среќен роденден на тебе и на најдобриот клуб во историјатаНека е честит 125 години постоење од овој голем клуб. Фала за сите незаборавни моменти и емоции.
Сум кажал еднаш ќе кажам повторно, нема подобро чуство да делиш роденден со клубот за кој што навиваш од дете.
Среќен 125 ти роденден на најдобриот клуб во историјата на Каталонија. За Барса не се само навива, за Барса се живее, VISCA EL BARCA !!!Среќен 125 ти роденден на најдобриот клуб во историјата. За Барса не се само навива, за Барса се живее, VISCA EL BARCA !!!
Каснам али јебига.Дечки линк за телефон ако може, некој добар..
Neka go menja pristapot Flik so visoka odbrana narocito koga vodi, veke mu go probija, 8 boda gubat u 3 kola bemliga, ova ako ne mu e wake up call ne znam so treba da se desi. Gi reanimiraa real za mesec dena, namesto dopopnitelno da im napravat pritisok radi krizniot period, sea obratno e.Срамота е ова, да ги добиеш Баерн и Реал со одлична игра а да губиш од Лас Палмас, Осасуна...
Ahahaha jak jak komentarovЕпа дај да се поделиме некако, еден нека брои на форумов, друг на улица, може по градови да се поделиме.
nema brat od koga si otide mesi padna brojkata da znaes sea radi jamal edino pak da se vozboni ali tesko ke bide daleku e on od black messi material usteeСакав да ја отворам оваа тема чисто да се преброиме колку фанови навиваме за Барселона, и да споделиме мислења и ставови!