Фан Клуб: Барселона

Член од
11 октомври 2017
Мислења
432
Поени од реакции
157
Крило или 9-ка,судокуто во нападот и големата одлука што треба да ја донесат Лапорта и/или Деко.Деновиве/Неделиве се повеќе и повеќе се зборува и крева фама за овај Гјокереш,да бидам искрен мене не мие ништо посебно,а очигледно јасно е дека пола Европа ќе се бори за неговиот потпис реално Гоќереш не е млад има 26 години е во полна зрелост факт е дека нема некое претерано искуство и голема е веројатноста да му тежи дресот од само една добра сезона да дојде во Барса и да го предводи нападот ќе биде голем психолошки притисок за него-А контрадикторно на тоа Барса иако го потпиша договорот со Најк неможе пак да троши како во времето на Бартомеу па ќе биде ризичен потег за да го договорат иако знаат дека неможат луксузи да си прават.Друга работа Левандовски моментално ја игра една од најдобрите сезони во Барса во животна форма е па се поставува прашањето што со него? Што се однесува за Крило за Леао се сложувам има незгоден карактер,а од друга страна Нико ако пак си игра курташак да се врати од на одмор па да ја соопшти одлуката па сето тоа да се пролонгира до Август подобро нека не го земаат.Трета работа одбраната е доста тенка десен бек ајде Кунде Араухо кога ќе се врати ќе се покрие некако левата страна е доста проблем и Балде знае понекогаш да тегни некои повреди а замена немаат за него,овај ДОмингез во Пелистер 2 постава би играл.ВО средината зависи пред се дали Френки ќе продолжи ако НЕ продолжи јас би тргнал по Зубименди чист Дм профил а и фактот дека е Шпанец му доаѓа на Лапорта како кец на десетка собирање на шпанската гарда,Кимих мие повеќе некој контролор некој Чави профил.

Член од
7 август 2011
Мислења
1.056
Поени од реакции
2.200
Официјално соопштение од клубот извадиле, утакмиците со Валенсија, Алавеш и Аталанта ќе се играат на олимпискиот стадион. Се работи Февруари да се вратат на кампот.
Се шпекулира 16ти против Рајо.

Паааа фала курцу се враќаме дома, ова олимпискиов ептен бетер од гостинско коло се осеќаш дека се дур ги гледаш.

Тек 2026 сезона кога ќе се отвори со 105 илјади гледачи? Па тоа ќе биде лудило од подршка за играчите.
:drk:

1000076802.jpg

@NuRkAc другар мислам дека сите во фан клуб ти ги почитуваме мислењата споделени ама брат 5 пати се изгубив во четивово.
:pos:

Чисто најкултурно прашувам што е форава и зашто делува како на typewriter да пишуваш?

Прашања кои ме мачат. :coffee:

Последно уредено:
Член од
11 октомври 2017
Мислења
432
Поени од реакции
157
Официјално соопштение од клубот извадиле, утакмиците со Валенсија, Алавеш и Аталанта ќе се играат на олимпискиот стадион. Се работи Февруари да се вратат на кампот.
Се шпекулира 16ти против Рајо.

Паааа фала курцу се враќаме дома, ова олимпискиов ептен бетер од гостинско коло се осеќаш дека се дур ги гледаш.

Тек 2026 сезона кога ќе се отвори со 105 илјади гледачи? Па тоа ќе биде лудило од подршка за играчите.
:drk:

Прегледај го приврзокот 435897

@NuRkAc другар мислам дека сите во фан клуб ти ги почитуваме мислењата споделени ама брат 5 пати се изгубив во четивово.
:pos:

Чисто најкултурно прашувам што е форава и зашто делува како на typewriter да пишуваш?

Прашања кои ме мачат. :coffee:

Друже поради мои приватни обврски немам многу време и заправо многу ретко пишувам и следам на форумов затоа пишувам еднашка ама опширно,ама ветувам дека одсега ќе биде помалку.

Член од
7 август 2011
Мислења
1.056
Поени од реакции
2.200
Друже поради мои приватни обврски немам многу време и заправо многу ретко пишувам и следам на форумов затоа пишувам еднашка ама опширно,ама ветувам дека одсега ќе биде помалку.
Никогаш не ми сметало тоа што опширно ти е мислењето токму напротив да не ме сватиш погрешно.
Ептен сега вака кога ми кажа и разбирам зашто без запирање ги пишуваш мислењава скоро од кога те памтам на форумов.:D

Ја би ти рекол почесто да лупаш мислења знаејќи каква ти е ситуацијата барем ќе знам зашто така без општ ред ги пишуваш некои мислења.
Секој со своето другар, поштувам на одоговорот и одвоеното време.
Спортски поздрав и секое добро.(y)

Kajgana Shop

На врв Bottom