Чави, ти ли си??? XDne pratam spanska liga godinava, a pomalce gi sledam ekipive. Sakam da prasam za vas poupatenite na sto se dolzi ovaa "padnatost" na Barselona od lani do sega? Lani mi deluvaa super ekipa sto pocinjaa nekako da se se izgraduvaat so mladive. Gledam 20 gola primile lani koga osvoile la liga a ovaa sezona 22 + ovie 3 gola na real.
mnogu smesno da si ibes besnioЧави, ти ли си??? XD
За никаква паднатост не станува збор туку за очигледниот неквалитет и преценетост што го имаат. Лани им ја оставија титулата за да спечалат уште некој денар за да не банкротираат. Пребитна е Барселона како клуб и град за Шпанија и мора да ја чуваат и држат стабилна на секаков начин.ne pratam spanska liga godinava, a pomalce gi sledam ekipive. Sakam da prasam za vas poupatenite na sto se dolzi ovaa "padnatost" na Barselona od lani do sega? Lani mi deluvaa super ekipa sto pocinjaa nekako da se se izgraduvaat so mladive. Gledam 20 gola primile lani koga osvoile la liga a ovaa sezona 22 + ovie 3 gola na real.
ti blagodaram kolega od fan klub inter za ovoj seopfaten odgovor. A deka e precenet klub gledam i fanovive se preceneti na edno prasanje da ne odgovorat bez razlog.За никаква паднатост не станува збор туку за очигледниот неквалитет и преценетост што го имаат. Лани им ја оставија титулата за да спечалат уште некој денар за да не банкротираат. Пребитна е Барселона како клуб и град за Шпанија и мора да ја чуваат и држат стабилна на секаков начин.
Ниту еден класа играч немаат, ниту еден не двои да речеш уау е овој играч го сакам кај мене у клуб. Обични прецененковци што ги вадат од уште попреценетата школа, Гави мави тие Јамал и компанија, секоја година вадат вакви супер таленти кои гинат и исчезнуваат за 2-3 сезони макс. Тешка машинерија и пропаганда е Барселона последниве 5-6 години.
Па и оној мртвион Чави што мисли дека е некое тренериште. Очајник беден има да живурка низ Гетафевци цела кариера коа ќе испие нога од тука.
Тука те цитирам, зашто не пишувам во La Liga темата.Гаќите на Лапорта.
Иначе, прочитај уште еднаш што пишува.
Искрено ни ние веќе не знаеме.Тука те цитирам, зашто не пишувам во La Liga темата.
Како е ова дозволено? Сериозно прашувам, ако знае некој да објасни, не провоцирам.
Не може ова да ги стави во дополнителен ризик Барса во иднина?
Зашто јас како што разбирам, они продале да направат продажба од 49% од Barca Studio и врз база на таа продажба успеале да регистрираат играчи.
После тоа таа продажба не се реализирала, односно тие другите не платиле, но без разлика на тоа La Liga не може да дојде да им каже "еј дечки не се реализира продажбата одрегистрирајте ги играчите."
И сега истиот дел, кој што еднаш пробаа да го продадат, ќе пробаат да го продадат пак.
Или нешто сум грешка, па парите што ќе ги остварат од оваа продажба нема да им се рачунаат како дополнителен приход туку ќе им го покрие тој дел што им е "ветен" од првата продажба што им овозможила да ги регистрира играчите.