Фан Клуб: Барселона

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.359
Поени од реакции
7.128
Шо треба да праиме? Кога сака да напушти, остави го да си оди.
Ете ко фан на Барса гледај уште една сезона брукања во ЛШ, трето место у шпанско итн. И место реконструкција и пари од трансфер, одложена реконструкција на тимот и нула од трансфер.
Ако си задоволен океј е:D
Викаш нема ростер и сега Барса за битка до последна минута на сите фронтови?? Јас не се сомневам со вистински стратег и визија дека многу подобра игра и резултати ќе има..... Кога веќе умтити не може веќе да игра на врвно ниво потребен е топ штопер и добар заден везен деструктивец за годинава

Член од
29 април 2015
Мислења
4.311
Поени од реакции
4.231
Викаш нема ростер и сега Барса за битка до последна минута на сите фронтови?? Јас не се сомневам со вистински стратег и визија дека многу подобра игра и резултати ќе има..... Кога веќе умтити не може веќе да игра на врвно ниво потребен е топ штопер и добар заден везен деструктивец за годинава
Подобар заден везен од Де Јонг кој би ни одговарал?

Rigil

Tu te reconnaîtras
Член од
14 јуни 2015
Мислења
6.635
Поени од реакции
7.767
Автоматски споено мислење:

Член од
26 февруари 2016
Мислења
5.419
Поени од реакции
13.591
Најбитно е што сагава со Меси заврши и сега ќе може клубот да се посвети на трансфер пазарот и досредување на тимот. Пишав сега и во темата за трансфер дискусии, за мене ова е добар потег на Меси за да се смири ситуацијата. Ќе беше непоправлива дамка и за него и за клубот ако заминеше на ваков начин, преку факс и со долги судски процеси. Вака нека одигра барем уште една сезона а ако се придвижат работите на подобро зошто не и повеќе. Мислам дека ќе биде коректен и ќе одигра на ниво. Друга битна работа е што не постави услов за останување на Суарез.

Го имаме Меси, имаме квалитет и на други позиции, играчи желни за докажување, а вишокот во екипата веќе почна да се расчистува. Имаме и тренер кој е клупска легенда и би требало да има далеку поголем авторитет од Валверде и Сетиен. Така да није све тако сиво. :)

Да видиме сега што ќе направат на пазарот. Синоќа ги гледав Холандија со Полска. Депај искина, најдобар играч беше на мечот. Лаутаро јасно дека е завршена приказна па Мемфис би бил најреална опција сега. Вајналдум од друга страна не ме импресионираше вчера. Уште мислам дека треба да се запне за Тијаго. Инаку Де Јонг синоќа исто одигра добар меч.

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.590
Поени од реакции
13.957
Најверојатно ќе се запне по Депај и Вајналдум и тоа е тоа.
И ќе се продадат Суарез, Видал и Умтити.

Наводно Куман сакал да го проба Фати и како класична 9ка.
Шпекулации има и за Рафиња дека Лидс биле заинтересирани, а за Тодибо Вулверхемптон. Ако бега Тодибо можно е и стопер да се додаде на листата на засилувања.

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.590
Поени од реакции
13.957
Ќе го вратат Гарсија во тој случај.
Ма да мене Тодибо ми е ѕвер.
Тодибо за Гарсија е Малдини. Работата е што тој е единствен играч од овие на продажба од кого може да се заработи 20+ милиони.

Член од
30 јули 2014
Мислења
749
Поени од реакции
731
Наводно Куман сакал да го проба Фати и како класична 9ка.
како Давид Виља,иначе Фати одлично се покажа за вон офсајд позиции што на шуки ретко му се дешаваше и скоро секогаш беше во офсајд:D

Член од
17 мај 2016
Мислења
3.676
Поени од реакции
4.155
Ќе го вратат Гарсија во тој случај.
Ма да мене Тодибо ми е ѕвер.
И за мене Тодибо е супер играч. Доста сигурен е со топка. Би сакал да му дадат шанса, се што изигра до сега било супер.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Ме плашат само бековските позиции.
Гаја и Дест не треба да се испуштат.
Не разбирам зошто мислите дека Алба не чини?..баш тој не делува кко истрошен играч...можеби е дел од кланот ама пак си игра професионално кога и да го забележам.

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.590
Поени од реакции
13.957
Не разбирам зошто мислите дека Алба не чини?..баш тој не делува кко истрошен играч...можеби е дел од кланот ама пак си игра професионално кога и да го забележам.
Дупка е во одбрана, изгуби и на брзина веќе, го јадат младиве бекови.

Kajgana Shop

На врв Bottom