- Член од
- 11 јули 2014
- Мислења
- 3.088
- Поени од реакции
- 4.461
Суарез у второ и 3-0.
Иако ништо не играат.
Иако ништо не играат.
Kolku samo Artur padna vo igrata toa e cudo. Izgleda privatniot zivot silno mu vlijae negativno na fudbalot koj go pokazuva.Треба следна сезона да се проба Coutinho - De Jong - Vidal .. Моментално срединава ни е распар.. Rakitic и A.Melo ептен слабо
Се надевам нема да заврши како многу бразилски играчи поради тој бразилски менталитет...Kolku samo Artur padna vo igrata toa e cudo. Izgleda privatniot zivot silno mu vlijae negativno na fudbalot koj go pokazuva.
На која нога стана море оште рано сабајлеЌе киксаме вечер?
Да, вештерите вчера беа печени за кикс, ама Тебас и компанија повлекоа конци. Право чудо ќе е годинава да ја освоиме лигава, кај играме никако уште со вакви судии, претешкоЌе киксаме вечер?
Офсајд си беше.Да, вештерите вчера беа печени за кикс, ама Тебас и компанија повлекоа конци. Право чудо ќе е годинава да ја освоиме лигава, кај играме никако уште со вакви судии, претешко
Ти тролаш или шо е работата?..ако не ги знаеш правилата слободно едуцирајсе имаш милион извори, ако ги знаеш тогаш нема потреба да пишиш дека не беше офсајд бидејќи не си во право....при Вар технологија и триста камери,судијата што тоа му е професија и 500 пати повеќе од тебе знај, лично гледаше и одлучи дека беше офсајд ,ти од овде кажваш готово Реал бил форсиран......ако фатиме да гледаме на Барса што му имаат низ прсти прегледувано тогаш ќе биди уште посмешно.Да, вештерите вчера беа печени за кикс, ама Тебас и компанија повлекоа конци. Право чудо ќе е годинава да ја освоиме лигава, кај играме никако уште со вакви судии, претешко