Фан Клуб: Барселона

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.587
Поени од реакции
13.954
Лордот за Гризман е Меси. Не можам да го гледам повеќе, добар играч е, ама тотално аут од стилот на Барса. Одма би го ставил во евентуална трампа за Нејмар, нема поента веќе ова, така ќе е најдобро и за него и за Барса.
Автоматски споено мислење:

Иначе Фати има опасен осет за гол, немаат врска годините со тоа, од а се гледа кој го има тоа кој не.

Последно уредено:
B

Beck's

Гостин
Kolku raat bevme bez fudbal. Brukava od igra ne se gleda, mizerija od igra. Bas kade ostanaa pred coronata

B

Beck's

Гостин
Kolku raat bevme bez fudbal. Brukava od igra ne se gleda, mizerija od igra. Bas kade ostanaa pred coronata

Член од
17 мај 2016
Мислења
3.676
Поени од реакции
4.155
Средината ни е прво најмртво нешто, втор e Griezmann ...

Член од
29 април 2015
Мислења
4.303
Поени од реакции
4.229
Фати ќе биде голем играч, се познава тоа.
Ја сум фан на Нејмар, очигледно де :D, ама за да се развива Фати како што треба, Нејмар не ни треба, пошо циганот ќе донесе успех 2-3 сезони, а со малиот имаме многу повеќе.

Гризман не може да се уклопи у системот, ама човекот се труди повеќе од било кој... трча како луд, покрива позади, и тоа ни треба на нас. Од тактичка гледна точка не е до толку лош.
Не заборавајте дека Суарез немаше дадено гол ако не се лажам првите 600 минути, овој до сега има 14 и плус 6-7 асистенции.
И така средината ни е очај, ја би го пробал на 10ка. Сигурно ќе е подобар од било кој таму.

Ќе ни треба освежување летово, ама сакам и шанса на младите да им се даде.. Пуиг, Арухо и Фати посебно.

Член од
17 мај 2016
Мислења
3.676
Поени од реакции
4.155
Треба следна сезона да се проба Coutinho - De Jong - Vidal .. Моментално срединава ни е распар.. Rakitic и A.Melo ептен слабо

Член од
14 мај 2019
Мислења
1.486
Поени од реакции
-759
Треба следна сезона да се проба Coutinho - De Jong - Vidal .. Моментално срединава ни е распар.. Rakitic и A.Melo ептен слабо
Kolku samo Artur padna vo igrata toa e cudo. Izgleda privatniot zivot silno mu vlijae negativno na fudbalot koj go pokazuva.

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.587
Поени од реакции
13.954
Ќе киксаме вечер? :D
Да, вештерите вчера беа печени за кикс, ама Тебас и компанија повлекоа конци. Право чудо ќе е годинава да ја освоиме лигава, кај играме никако уште со вакви судии, претешко :toe:

Член од
11 јули 2014
Мислења
3.088
Поени од реакции
4.461
Да, вештерите вчера беа печени за кикс, ама Тебас и компанија повлекоа конци. Право чудо ќе е годинава да ја освоиме лигава, кај играме никако уште со вакви судии, претешко :toe:
Офсајд си беше.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Ти тролаш или шо е работата?..ако не ги знаеш правилата слободно едуцирајсе имаш милион извори, ако ги знаеш тогаш нема потреба да пишиш дека не беше офсајд бидејќи не си во право....при Вар технологија и триста камери,судијата што тоа му е професија и 500 пати повеќе од тебе знај, лично гледаше и одлучи дека беше офсајд ,ти од овде кажваш готово Реал бил форсиран......ако фатиме да гледаме на Барса што му имаат низ прсти прегледувано тогаш ќе биди уште посмешно.

Член од
17 мај 2016
Мислења
3.676
Поени од реакции
4.155
Braithwaite Suarez Messi
Vidal Rakitic Busquets
Alba Lenglet Piqué Semedo
Ter Stegen​

Kajgana Shop

На врв Bottom